Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchebak storten op tegels:

Douchebak storten op tegels

Douchebak maat ong 84 x 84 cm. Te storten op tegels (nb: tegels liggen op lewisplaat maar gedeeltelijk op houten vloer)
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchebak storten op tegels uit heel Nederland:

Badkamer renoveren

Badkamer begane grond 160 x 325 cm. Werkzaamheden: Vloer egaliseren en betegelen, inclusief plaatsen douchebak (poly beton 90 x 90 cm), wanden betegelen (zijn nieuwe gestukt) en afkitten waar nodig. Dit kunnen we zelf kopen. Egaliseren vloer: bij het verwijderen van de bestaande vloertegels is de cementen dekvloer losgekomen en moet opnieuw aangebracht worden. Dit storten is een centimeter of 4, 5 cm. Gruis e.d. moeten nog schoon gezogen en afgevoerd worden. Ligt een afvoerbuis nu over de draadvloer heen. Uitvoering in overleg, maar bij voorkeur wel binnen 2 maanden. Graag komen kijken.

Grindvloer in de doucheruimte

Ik zou graag in een reeds betegelde badkamer douchebak verwijderen en op deze plek grindvloer laten storten. Hiervoor moet de vloer eerst geegaliseerd worden, doen jullie dat ook dan graag ook in offerte opnemen. En in de grindvloer komt de afvoer. De kleur is zwart en de afmeting is 120 x 90 cm die ik graag omrand zou zien met plinten.

Badkamervloer vervangen en inloopdouche maken

Er is een lekkage geweest waardoor de betonnen ondervloer naar alle waarschijnlijkheid verzadigt is geraakt. De water expert adviseert de bestaande vloer er uit te verwijderen en de ondervloer die van beton is af te scheppen en opnieuw te storten, echter weten we pas hoe erg het is als we de oude tegelvloer weg is. Het is 15 vierkante meter vloer waar een douchebak in zit, deze moet er uit en wij willen graag een inloop douche hier voor in de plaats. Verder ligt deze badkamer boven de keuken, door de lekkage is hier het plafond naar beneden gekomen. Dus dit plafond dient ook vervangen te worden, nieuwe gipsplaten plaatsen en glad stucen. Puin dient mee genomen te worden, we hebben zelf al vloer tegels uit gezocht (60x60cm). Zou graag zo spoedig mogelijk een offerte ontvangen.

Badkamers renoveren

Badkamer 1: - Vochtproblemen op muur, nieuw betegelen douche 2,80 m2 voegen en afkitten - Muur andere zijde (trapgat) stucen Badkamer 2 - slopen tegelwerk en vloer - afvoer maken water loopt slecht weg - douchebak terugplaatsen en wand betegelen - nieuwe vloerverwarming of oude repareren - nieuwe vloer storten en betegelen (nu schuin) - alles voegen en kitten Plafond voorkamer reparatie (stuc) lekkage schade geweest. Planning medio juli/augustus of later in overleg

Douche verbouwen

Betreft renovatie van een douche welke nu dubbel betegeld is (tegel op tegel gelegd door vorige aannemer) hierdoor is er er een lekkage ontstaan. Derhalve slopen van de ondergrond a 1 vierkante meter en eventueel de muren 3 muren a 3 vierkante meter tegels verwijderen en opnieuw betegelen (muren indien nodig). Hierna douchebak plaatsen of opnieuw storten en muren indien nodig opnieuw betegelen.

Badkamervloer op afschot + tegelen

De vloer is ongeveer 2 bij 2 meter. Het is een standaard badkamer waarvan een ligbad een deel van de ruimte inneemt. Zit nu douchebak in. Wij willen een vloer zonder douchebak dus een putje waarbij de vloer op afschot naar dat putje loopt. Voorheen zat er ook alleen een vloer maar liep water naar de gang. Dus concreet: Vloertje storten, tegelen en afkitten. Indien de prijs schappelijk is eventueel ook offerte voor tegelen muurtjes in douchehoek (de bak/vloer is aan 3 zijden voorzien van muur 92 cm breed).

Afmonteren badkamer

Wij hebben alle materialen voor het maken van een inloopdoucheruimte van ongeveer 3 meter breed en 1 meter diep. Deze moet worden betegeld en de vloer moet worden gestort. Douchebak en tegels en alle overige accesoires zijn al aanwezig. Dus: vloer storten, betegelen en monteren douchebak en eventueel douche zelf.

Badkamer vloer storten en tegelwerk

Storten vloer van + /- 6 cm in de badkamer, reden de afvoer moet van links naar rechts verplaatst worden. De vloer moet iets schuin aflopen daar wij geen douchebak willen i.v.m hoge instap, douchecabine komt rechtstreeks op de vloer. Betegelen douche wanden tot aan plafond, hoogte schatting 2.40 meter, met tegels van 20 x 25 cm en vloer 33 x 33 cm tegels. Voegen en kitten. Afmeting douche 1.10 x 1.70 meter. Betegelen toilet met tegels van 15 x 15 cm hoogte tegelwand +/- 1.50 meter vloer hoeft niet Voegen en kitten. Afmeting toilet 1.20 x 1.00 meter Uitvoer werkzaamheden waarschijnlijk week 2 of 3 januari 2012, afhankelijk wanneer wij de sleutel krijgen. Oude tegels worden door ons zelf verwijderd.

Renovatie badkamer

Badkamerrenovatie -Monteren van riool aanlsuiting voor toilet, wastafel en douchebak. -Monteren van warm/koude waterleidingen naar douchehoek, wastafel en een koude waterleiding naar toilet. -Aanbrengen van hechthout en versterkte wandplaat op binnenmuur. -Het plaatsen van zwaluwstaartplaten op de balklaag en deze vervolgens af te storten met een betonnen dekvloer, inclusief egaliseren -Aanhelen en monteren van stuukplaten aan het plafond - Plaatsen en inbouwen van toilet frame - Plaatsen en aansluiten van douchebak - Stucen van de wanden en het plafond, incl voorstrijken, plaatsen van de hoeklijnen, het uitrapen van de wanden en schoorsteen -Tegelen van wanden en vloer, incl primeren. Materiaal aanwezig.

Afbouw van uitbouw, isolatie verwijderen, douchebak verwijderen en beton storten

Uitbouw verder afbouwen: plafond / electra / water / deurplaatsen, etc. De muren en dak zijn er en de dakbedekking ligt erop maar moet vastgelijmd worden. De uitbouw is ongeveer 9 m2. Oude isolatie verwijderen uit de spouwmuur, circa tot kniehoogte. Douchebak verwijderen en beton storten in douche 90 x 90 cm. Eventueel meerdere klussen bij tevredenheid / uurloon! Alleen serieuze bedrijven!