Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer plaatsen nieuwbouw:

Badkamer plaatsen nieuwbouw

Ik wil een badkamer laten plaatsen. Tegels, ligbad met whirlpool toilet en een inloopdouche.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer plaatsen nieuwbouw uit heel Nederland:

Nieuwe badkamer plaatsen

In ons nieuwe huis willen we graag een kleine 2e badkamer op de 2e etage, daar is water, in de vorm van een wasmachine, indien mogelijk met toilet. Het moet zo klein mogelijk worden, ik denk zelf aan 4 x 2 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer renoveren

Badkamer: lengte 3.38 x breedte 2.37, hoogte 2.36. Plaatsing, bad, douchecabine, wastafel en onderkast, badkamermeubel en ophanging verwarming. Stucwerk ( halfhoog), rest betegelen, vloer leggen, schilderen, plaatsen verlichting ( (in plafond).

Renovatie badkamer en toilet

Ik wil mijn badkamer en toilet laten renoveren, breedte 200 lengte 208 hoogte 227. Wc b140 l90 h216. Het gaat om een gehele renovatie, inclusief sloopwerk, verlaagd gestuct plafond in de badkamer, het verleggen van leiding werk en het plaatsen van inloop douche inclusief het plaatsen van een wand. de radiator anderhalve meter naar rechts, het wastafeltje komt naar links. Voor de inloopdouche moet het vloertje een beetje verhoogd worden. Alle plannen zijn al uitgetekend, graag ga ik met een aannemer zitten om deze te bespreken.

Badkamer opnieuw betegelen en pvc wandpanelen plaatsen

Wij willen onze badkamer van bijna 7 m2, opnieuw betegelen. Het liefst over de bestaande vloer en wandtegels heen. De badkamer heeft een douchehoek, betegeld, en een wc. De vloer loopt voor een deel aflopend naar de doucheput. Op de vloer willen wij tegels plaatsen en aan de wanden pvc wandpanelen. Kunt u mij vertellen of de pvc panelen te gebruiken zijn voor de vloer? De muren zijn circa 2,66 m 66 lang. De pvc panelen variëren van 2,60 m tot 1,20 m in lengte. Goede verhouding prijs-kwaliteit is belangrijk nu wij huurders zijn. Ook is van belang de verwachte benodigde tijd.

Badkamer werkzaamheden: tegelen, dorpel plaatsen, goot veranderen

In deze kleine badkamer wil ik andere vloertegels over de bestaande tegels gelegd hebben. De badkamer is 2.90 m bij 1.38 m. Daarnaast wil ik de muur tegels geëgaliseerd hebben met Alabastine. Ik ben voornemens om zelf daarna eroverheen te verven met watervaste verf. Mocht u een aantrekkelijke prijs hiervoor bieden laat ik dit ook door u uitvoeren (graag verf prijs apart) Op de foto zie je aan de onderkant een kleine verhoging (waarschijnlijk met leidingen), hier wil ik een dorpel laten plaatsten van dezelfde hoogte zodat hier een douch deur (ook door u) geplaatst kan worden. Daarnaast wil ik de goot veranderd hebben naar een horizontale versie tegen de muur. Waarschijnlijk (weet ik niet zeker) moet de ondergrond waar je staat iets verhoogd worden. Alle producten worden geleverd: tegels, alabastine egaliseer materiaal, verf, goot (enkel de dorpel niet). Graag uw uurprijs. Daarnaast begrijp ik dat u langs dient te komen voor definitieve offerte. Uitvoering graag z.s.m.

Douchedeur plaatsen

Ik heb een douchedeur besteld van Sealskin wat in een nis geplaatst moet worden. De badkamer is verder helemaal af, maar het gaat dus puur nog om de douchedeur plaatsen in betegelde ruimte. Het betreft een draairichting rechts en een vast paneel. De deur is maximaal 1000mm breed en 2100mm hoog. Kan dit op korte termijn geplaatst worden bij mij in Amsterdam Zuidoost en zo ja, wat zijn de precieze kosten hiervan? Ik zag wel richtprijzen, maar zou graag diverse offertes ontvangen.

Wanden van de douche voorzien van beton ciré

We zoeken een goede klusser die kan helpen met een kleine verbouwing van de badkamer. Het betreft alleen een opknapbeurt van de douchecel. Het werk bestaat uit: -Douchegoot plaatsen -Eventueel drempel plaatsen (weet eigenlijk niet wat gebruikelijk is). -Wanden en vloer met beton ciré smeren. de wanden zijn ongeveer 1 meter x 2,50 - 2,60 meter hoog. -Installatie nieuwe douchedeur. Breekwerk doe ik zelf dus je kunt direct aan de slag met het echte werk. Douchecabine en tegels van de wanden verwijder ik zelf. Ik weet nog niet precies wat er onder de huidige douchebak vandaan komt, maar ik verwacht bij de afvoer minimaal loodgieterswerk. (We willen een douchegoot en de huidige stop zit in ieder geval aan de voorkant van de douchebak). We durven niet te zeggen of de afvoer ook echt daar zit. Dat weet ik wanneer de douchebak weg is. Een douchedeur regelen we zelf en die willen we eventueel door u laten installeren. Een kraan en stang regelen we ook zelf en die installeer ik ook zelf.

Lekkage van nok vorsten verhelpen en dak nalopen

We zijn bezig met het opstarten van een VVE. Daar was een bouwkundig rapport voor nodig, zij hebben bekeken dat de de lekkage van de nok vorsten komt. De nok vorsten en de hoekpannen liggen niet allemaal vast of liggen scheef. Dit veroorzaakt lekkage in de badkamer (bovenwoning op de hoek). Zie bijgaande foto voor overzicht van de woning. De gehele nok zal langsgelopen moeten worden en de zijkant van de pannen ook. Het hek naast de woning kan open om daar bijvoorbeeld een steiger of ladder te plaatsen. Via voren zou het ook kunnen. De binnenafwerking is nog een twijfel geval. Ik zou eerst met mijn verzekering moeten overleggen.

Badkamer verbouwen, bad verwijderen en een douche plaatsen

Ik wil graag het bad laten verwijderen en er een douch laten plaatsen. Vroeger stond er een douche met een deur en dit heb ik laten vervangen door een bad. Het is de vraag of ik er een soort inloopdouche wil hebben met een muurtje of dat het weer soort van twee kamers worden. Er moet ook een stuk betegelt worden, ongeveer 2 x 1 meter. Het bad zou door de vakman afgevoerd moeten worden. Graag laat ik iemand langskomen om alles door te bespreken.

Monteren nieuwe badkamer

Ik wil graag een badkamer volledig laten plaatsen. Afmetingen 2,70 m bij 2,75 m. Graag een inloopdouche incl. zijwand met een niche volledig betegeld. Vloer volledig betegelen 45 x 45 cm Al het materiaal word zelf gekocht, denk aan: tegels, sanitair, toilet, doucheset etc.

Partners

Partners van Casius