Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor handson douchecabine laten installeren:

Handson douchecabine laten installeren

Ik wil een douchecabine laten plaatsen. De cabine is 90 bij 90 cm. Een gedeelte is al geplaatst.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor handson douchecabine laten installeren uit heel Nederland:

Handson Roja douchecabine monteren

Ik wil de Handson Roja Douchekabine ( 90 x 90 x 190 cm ) van de Gamma in de badkamer laten monteren. De cabine bestaat uit een vaste wand met een deur, welke direct op de tegels mag worden geplaatst. Het betreft overigens een nieuwbouw badkamer met een doorlopende vloer.

Douchecabine plaatsen

Ik zoek een partij die een douchecabine Handson Cibla kan plaatsen. Dit moet gebeuren om een bestaande douchekop heen. De woning is goed bereikbaar per lift.

Handson Roja douchecabine monteren

Mijn oude douchecabine moet eruit gesloopt (zit op een soort marmeren richel gemonteerd) en een nieuwe (Handson Roja douchecabine 90 x 90 x 190 cm) laten plaatsen.

Gamma douchecabine plaatsen

Ik wil graag mijn douche cabine geplaatst hebben. 6 april 2018 gekocht bij Gamma. Het gaat om de Handson Saldus pendeldeur met zijwand. Wat zijn de mogelijkheden? Alvast bedankt

Monteren van een douchecabine

Ik wil het volgende laten uitvoeren: demonteren en afvoeren van oude douchecabine, daarna monteren van de nieuwe douchecabine (Handson Cibla) op dezelfde plaats.

Handson Cibla douchecabine plaatsen

Wij hebben bij Gamma een douchecabine gekocht, model Handson Cibla kwartrond. Wij ontvangen graag uw offerte voor het plaatsen van de douchecabine op onze bestaande douchebak.

Handson Cibla douchecabine plaatsen

Handson Cibla douchecabine (kwartrond) cabine wordt rechtstreeks op de ondergrond van tegels geplaatst. De cabine is 90 bij 90 cm groot en heeft twee schuifdeuren naar binnen. De cabine wordt 25 oktober geleverd, montage graag zo snel als mogelijk na 25/10. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douchecabine vervangen

Ik heb een erg oude douchecabine met geïntegreerde douchebak die aan vervanging toe is. Ik wil bij Gamma een douchecabine kopen, model Handson Cibia kwartrond en die daar laten plaatsen. Ik ontvang graag uw offerte voor het verwijderen en afvoeren van de oude cabine en plaatsen van de nieuwe.

Douchecabine laten plaatsen

Ik wil de huidige douchecabine en bak laten vervangen. Ik wil de handson cibia douchecabine, deze is kwart rond. Ik wil dit ook laten inmeten zodat het past. Indien mogelijk de cabine ophalen bij de winkel, ik wil in principe alles uit handen geven. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamermeubel vervangen

Badkamermeubelset aquaplaning vervangen (staat nu een oud zelfde model) en hoekdouchecabine vervangen met de Handson douchecabine Cibla. Ik kan zelf de materialen aanschaffen, heb iemand nodig die het kan plaatsen. Offerte inclusief het afvoeren van de oude materialen.