Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor lekkend bad laten repareren:

Lekkend bad laten repareren

Mijn bad lekt als het water wegloopt. Ik denk dat waarschijnlijk de 'sifon' is losgeschoten. Ik zoek een vakman die dit probleem voor mij kan verhelpen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkend bad laten repareren uit heel Nederland:

Diverse klussen in en om huis

Ik heb van alles te doen, ik zoek dus een veelzijdig iemand: - lekkend dak schuurtje in tuin - vervangen bad radiator - raam slaapkamer sluit niet goed - toilet stortbak doet er heel lang over om bij te vullen - loszittend stopcontact vastmaken - en waarschijnlijk nog meer

Schimmel verwijderen

Wij hebben in de oude badkamer (Nu niet meer in gebruik, hier zal na reiniging de wasmachine en droger geplaatst worden) een minibad van 1,2m x 0,7m staan, de kitranden hebben losgelaten en onder het bad is hierdoor flink zwarte schimmel ontstaan. Ik had reeds gaten geboord om de boel te laten drogen toen ik de schimmel zag. De bron hoeft niet meer aangepakt te worden (was het douchen/baden in lekkend bad) echter het badje moet eruit en de schimmel verwijderd. Zelf durf ik het niet ivm 3 kleine kinderen (6jr 2jr en 7wk). Graag ontvang ik een offerte.

Lekkend ligbad vervangen

Mijn ligbad (met bubbelmogelijkheid) moet worden vervangen voor een gewoon ligbad. Het bad is 90 centimeter breed.

Inloop douche en badkamermeubel plaatsen

Onze vakman heeft ons laten zitten! Nu hebben wij nog een aantal onuitgevoerde klussen: Het plaatsen van een badkamermeubel bestaande uit 1 spiegel wastafel keramisch met onderkast mengkraan, kolomkast 160 x 35 x 31,5 deze moeten nog in elkaar gezet worden. Een inloop douche van 120 x 30 x 200 cm hoog, moet niet lekkend geplaatst worden (denk aan een dorpel). Douchekraan moet verhoogd worden met ongeveer 10 cm. Douchestoel monteren 4 bouten nieuwe douchekop monteren 2 bouten monteren beugels. Weghalen van het bad, deze zit gekit. Werkuren geschat van 6 tot 8 uur, zo snel mogelijk graag.

Waterschade herstellen

Waterschade door lekkend bad. In de woonkamer vochtschade en stukwerk laat los. Zie rapport als bijlage. Tegel moet uit het bad lekkage opzoeken repareren. Woonkamer moet hersteld worden en opnieuw stucwerk wand en plafond.

Lekkend kunststof zitbad vervangen door douchebak

Het gaat om een klein "ouderenzitbad". Het zitbad heeft een loslatende kitrand omdat er beweging in het bad zit. Misschien is er nog meer aan de hand, maar dat wordt pas duidelijk als het bad eruit is. De aangrenzende muur is nu erg vochtig geworden en moet dus ook gerepareerd. Het liefst wil ik er een douchebak voor terug. Graag overleg met de vakman over hoe dit het beste aangepakt kan worden. Ik heb nog geen douchebak/cabine uitgezocht. Graag contact met mij opnemen vanaf 25 november 2013

We hebben een lekkend ligbad. Dit moet ...

We hebben een lekkend ligbad. Dit moet vervangen/gerepareerd worden. Het bad zit ingebouwt in tegels vandaar dat ook het tegelwerk en stucwerk opnieuw moet want dat moet eerst uitgebroken worden.

Graag willen wij een douche-cabine laten ...

Graag willen wij een douche-cabine laten plaatsen + toilet (hier is reeds een afvoer voor). Er liggen tegels. Ook graag advies over de muren + plafond (ivm schimmelvorming) en de gaten die zijn overgebleven na verwijdering van (een verroest en lekkend) bad.

De betegelde wand en koof naast het bad ...

De betegelde wand en koof naast het bad is aan vervanging toe. Sommige tegels zijn stuk en enkele ontbreken en de voegen zijn lek. De ombouw onder de koof is (voor zo ver ik heb kunnen ontdekken) van spaanplaat en door lekkend vocht inmiddels half vergaan, wellicht moet dit ook vervangen/gerepareerd worden.