Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchewand samos monteren:

Douchewand Samos monteren

Graag zouden wij de Samos douchewand 6 mm 2.10 x 90 cm willen laten plaatsen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchewand samos monteren uit heel Nederland:

Badkamer klus

Ik wil een wastafel en een onder meubel van savena plaatsen + een samos douchewand 210x100cm laten plaatsen. De producten zijn al in huis. Ik heb alles bij de praxis gekocht

Douchewand plaatsen

Bij Praxis heb ik een SAMOS DOUCHEWAND 6 MM en 210 X 90 cm gekocht. Ik zoek nu alleen iemand om deze te monteren. Tevens kan de klus uitgebreid worden met het monteren van 10 lampen indien de prijs aantrekkelijk is.

Monteren glazen douchewand

Ik zou graag een glazen douchewand willen laten monteren, model AquaVive inloop douchewand lateraal Samos chroom 90 cm. De wand zal direct op de vloer geplaatst moeten worden. E ris geen oude cabine of wand aanwezig, de vakman kan gelijk starten.

Glazen douchewand Samos plaatsen

Het gaat om het plaatsen van 1 glazen douchewand van samos 90 x 210 cm.

Douchewand Samos plaatsen

Ik wil graag een Samos douchewand plaatsen voor een inloopdouche, in bestelling bij Praxis. 90 cm breed. Zonder voorwerk.

Klussen in studio

Ik wil een wastafel en een douchewand laten monteren. Alle 2 producten zijn gekocht bij Praxis (wastafelpak Sierra Morena en SAMOS douchewand 6mm 210 x 120 cm).

Glazen douchewand plaatsen

Klant wil glazen inloopdouchewand Samos 90 x 210 cm geplaatst hebben. Zijn eigen poging is mislukt omdat de douchewand uit elkaar klapte.

Douchewand plaatsen

Ik wil graag een douchewand gemonteerd hebben. De Aquavive douchewand Samos. De wand van de badkamer is volledig betegeld.

Inloopdouchepaneel monteren

Ik heb een inloopdouche paneel gekocht en die wil ik laten monteren door jullie. Ik vroeg me af hoeveel dit gaat kosten. Hierbij de link van het product: praxis.nl/keuken-wonen/badkamer/douche/douchewanden-inloopdouches/aquavive-inloop-douchewand-lateraal-samos-chroom-120-cm/5576580 Inloopdouche douchewand Samos 120 cm breed van het merk Aquavive heeft verchroomde profielen en bestaat uit het transparante en veilige Securit glas 6 mm. De fixatiestang van de wand gaat door het glas. Wat kost de montage van deze wand?

Inloopdouche plaatsen

Douchewand Samos 210x90 met enkele afdichtingstrip plaatsen