Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor thermostaatkraan herstellen:

Thermostaatkraan herstellen

Mijn thermostaat kraan kan ik moeilijk draaiend krijgen. Als deze niet gerepareerd kan worden, wil ik hem laten vernieuwen of vervangen. De kraan is ongeveer 17 jaar oud.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor thermostaatkraan herstellen uit heel Nederland:

Badkamer renoveren iv.m. lekkage

Wij hebben onverwachts forse lekkage in onze badkamer. Daarom willen wij de oude badkuip en douchecabine laten verwijderen en afvoeren. We willen de riolering en alle leidingen laten controleren en als het nodig is laten herstellen. Daarna willen we er een nieuwe douchecabine en thermostaatkraan laten plaatsen en alles netjes laten afwerken. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij graag uw advies en een offerte.

Tegelwerk herstellen na lekkage

In de douche cabine zat een lekkende thermostaatkraan waardoor het schilderwerk op de benedenverdieping beschimmeld is geraakt. De betimmering is verwijderd om de lekkage op te sporen. Door de lekkage is het tegelwerk achter de douchewand losgekomen. Ik wil graag het tegelwerk laten herstellen, dit is een stuk van 2 meter hoog en 1.5 meter breed en het plafond van 15 m2 laten witten.

Badkamer herstellen

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte opvragen voor herstelwerkzaamheden van onze badkamer. Wij hebben eind december de sleutel gekregen van onze koopwoning, de woning is ± 5 jaar oud. De badkamer zag er op het eerste oog erg mooi uit, maar na de eerste keer de douche gebruiken is onze mening hierover veranderd. De afvoer van het water is niet zoals dit moet zijn in een douche, aangezien het water wegloopt richting de deur en eronder door i.p.v. richting het putje. Maar daarnaast is ook de thermostaatkraan niet warmer of kouder te verstellen. Deze staat alleen maar op ongeveer 38 graden. Tevens zijn de vaste douchewand en douchedeur allebei scheef afgesteld, maar de stelboutjes zijn niet meer te gebruiken. Hierdoor sluit de douche niet goed tegen de vaste wand, er blijft altijd een kier open staan. Ook het tegelwerk is helaas niet zo recht als men mag verwachten. Wij hopen dat dit 'gewoon' scheef betegeld is, en niet dat er een andere oorzaak achter zit, bijvoorbeeld vocht of waterschade. Graag zouden wij een vrijblijvende offerte opvragen voor het opmaken van de schade en de wat de herstelkosten hiervoor zouden zijn. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wachten uw reactie met belangstelling af.

Douchebak en -kraan vervangen

Kunststof douchebak (8 jaar oud) vervangen door stalen douchebak, oude thermostaatkraan (lekt) vervangen. Aanschaf bak en kraan in overleg. Werkzaamheden: douchedeur demonteren, kit verwijderen, oude douchebak verwijderen, nieuwe douchebak plaatsen, douchedeur monteren, nieuwe kit voor bak en deur, indien nodig tegelwerk herstellen; oude kraan demonteren, nieuwe kraan plaatsen.

ligbad en voorwand verwijderen douchbak ...

ligbad en voorwand verwijderen douchbak plaatsen en aansluiten van de afvoer douchewand plaatsen plaatsen thermostaatkraan tegelwerk wand herstellen met reeds aangeschafte tegels tegelwerk vloer herstellen met reeds aangeschafte tegels afkitten van de hoeken en douchebak maken van een houten koker om 2 m leidingen sloopafval afvoeren