Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor duoblok inclusief reservoir vervangen:

Duoblok inclusief reservoir vervangen

Wil mijn complete duoblok toiletpot inclusief reservoir vervangen door een nieuwe. De oude is stuk. Afvoer in de vloer en kraan zit rechts. Hoeveel gaat de montage kosten ?
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor duoblok inclusief reservoir vervangen uit heel Nederland:

Compleet duoblok vervangen

Ik wil mijn complete duoblok toilet inclusief reservoir vervangen. De oude is stuk. De afvoer zit in de vloer en de kraan zit rechts.

Lekkage aan een duoblok verhelpen

Mijn vader heeft in mijn toiletruimte een Aquazuro duoblok Livenza zonder spoelrand van Praxis geïnstalleerd, maar er lekt nu aan de achterzijde van het reservoir water. De lekkage is boven/achter en is er alleen als je doorspoelt met het waterreservoir. Spoel je door met een emmer water, dan blijft het droog. Omdat ik mijn bejaarde vader hier verder niet meer mee wil belasten zoek ik hulp voor het verhelpen van de lekkage. Wellicht goed om te weten: de afvoerpijp (jaren 30 huis) zat verder van de muur dan standaard waardoor we de meegeleverde bocht hebben gebruikt maar dat was nog een heel gedoe. Ik zoek nu een vakman die de situatie hier even kan beoordelen en de lekkage kan verhelpen. Dit mag gewoon op uurtarief, want de omvang van de klus is lastig in te schatten.

Duoblok toilet plaatsen

Duoblok plaatsen in wc ruimte en het oude toilet verwijderen. Oude toilet is een staande pot met kunststoffen water reservoir. Ik vermoed dat de afvoer en leidingen niet aangepast hoeven worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Duoblok toilet aansluiten

Onze toilet water reservoir is kapot en lek dus er moet een nieuwe komen. Na wat onderzoek blijkt dat het per geheel verkocht wordt (toilet en reservoir) Maten zijn ook anders dan die we nu hebben. Er moet dus een nieuwe WC geplaatst worden (water aansluiten en de afvoer). Alles is aanwezig alleen aansluiten. Toilet moeten we nog gaan halen bij de gamma. Is met achter afvoer en links water aansluiting.

WC met reservoir door een duoblok vervangen

Wij willen onze huidige toiletpot met reservoir graag laten vervangen door een duoblok. Er hoeft niet gebroken te worden. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte voor het duoblok en de montage.

Toiletpot met reservoir vervangen door een duoblok

Wij willen onze huidige toiletpot met reservoir graag laten vervangen door een duoblok. Er hoeft niet gebroken te worden. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte voor het duoblok en de montage.

Staande WC monteren

Ik wil graag een staande WC, inclusief reservoir laten monteren (Aguavive duoblok Juine PK met muurafvoer). Het gaat om de vervanging van het huidige toilet. Ik wil ook graag een badmeubel met wastafel, een spiegel en een kastje laten monteren. Het oude meubel verwijderen we zelf. Wat zijn daar de kosten voor?

Hulp bij duoblok plaatsen

Ik probeerde de wc met een duoblok Livenza wc te vervangen, maar het lukt me helaas niet het reservoir afsluitend op de pot te bevestigen, dus er is lekkage vanuit het reservoir als ik doorspoel.

Toiletblok vervangen door hangend toilet

Ik wil graag een staand duoblok toilet laten vervangen door een Geberit wandcloset met inbouw reservoir. Er moet ongeveer 1.20 m2 meter betegeld worden met tegels van 20 bij 15 cm. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Duoblok toilet installeren

Ik wil graag mijn huidige oude toilet vervangen door een duoblok. Het aanwezige closet wil ik graag laten verwijderen. Voor het duoblok moet aanpassing gemaakt in verband met het waterkraantje bovenaan het oude closet-reservoir. Ik heb zelf een duoblok gereserveerd bij een winkel, zodra ik contact met u heb, kan ik u de link sturen van het uitgekozen duoblok, zodat u op de hoogte bent van de maten.

Partners

Partners van Casius