Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor compleet duoblok vervangen:

Compleet duoblok vervangen

Ik wil mijn complete duoblok toilet inclusief reservoir vervangen. De oude is stuk. De afvoer zit in de vloer en de kraan zit rechts.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor compleet duoblok vervangen uit heel Nederland:

Toilet compleet renoveren

Ik wil mijn toilet opnieuw laten betegelen, de toiletpot vervangen door een duoblok en een nieuw wasbakje laten monteren. Het nieuwe toilet is inclusief montage materiaal, het wasbakje niet. Graag het leveren van egalisatie materiaal, tegellijm en montage materiaal voor het wasbakje en het overzetten van de huidige kraan meenemen in de offerte. Tegels wand 20 x 25 en een strip van 4,7 x 33 (wanden 8,1 m2) en de tegels vloer 33,8 x 33,8 (1 m2) zijn beschikbaar. Optioneel graag een aparte prijs opnemen voor het infrezen en aanleggen van nieuwe waterleiding in het toilet en voorwerk.

Badkamermeubel ophangen en toilet vervangen

Wij willen graag een compleet badkamermeubel van 120 cm geplaatst hebben inclusief spiegelkast en kranen. De enkele wastafel met kraan verwijderen. Ook een nieuwe staande toiletpot met waterreservoir en afvoer/uitloop zit in de wand plaatsen. Er staat nu een duoblok. We gaan alle materialen zelf aanschaffen.

Toilet aanpassen

De klus omvat het over de bestaande vloertegeltjes nieuwe vloertegels 15x15 plakken en het is ongeveer 1.15 m2. Ook moet er een nieuw duoblok toilet + nieuw fonteintje worden gemonteerd. Toilet+fontein+vloertegels zijn aanwezig. Aansluitmaterialen nog niet daar we niet precies weten wat er nodig is en dat geldt tevens voor voegsel, kit en eventuele afbijt om de bestaande tegels op te ruwen maar na overleg kunnen wij deze nog aanschaffen. De wandtegels moeten behouden blijven en de klus compleet afgekit en gebruiksklaar afleveren.

Vervangen van de WC in de badkamer

De bestaande WC in de badkamer wil ik compleet vervangen, door een duoblok, bijvoorbeeld door een Plieger Duoblok Universeel Compact of de Duravit WC pak PK (zie de bijlagen) of wellicht heeft u een ander voorstel? De afvoer gaat aan de achterzijde door de muur. Kunt u kijken of deze hiervoor geschikt zijn? Ik zou graag geheel vrijblijvend een prijsopgave willen als u deze wil/kan plaatsen (arbeidsloon/materiaal). De komende 14 dagen ben ik door ziekenhuisopname niet telefonisch bereikbaar. Wilt u mij de opgave daarom mailen?

Compleet Plieger duoblok toilet plaatsen

Ik heb bij Gamma een duoblok compleet van het merk Plieger gekocht. Graag ontvang ik een offerte betreffende de plaatsing van dit toilet. De watertoevoer en afvoer is aanwezig (nieuwbouwwoning). Daar er vloerverwarming aanwezig is, is waarschijnlijk boren in de vloer niet mogelijk. Het enige wat ontbreekt is een kraantje en leiding voor watertoevoer van de muur naar het toilet. Wij wachten op uw reactie.

Toilet volledig verbouwen

Ik wil mijn toilet compleet laten verbouwen inclusief het verwijderen sanitair, vloer- en wandtegels en het plafond. Graag wil ik dat de leidingen in de muur worden gefreesd. Er is nu een 'laag'en een koof gemaakt met tegelwerk erop. Nieuwe duoblok en fonteintje plaatsen. Nieuw plafond erin en alles betegelen (de wanden tot aan het plafond). Het toilet is ongeveer 1 x 1,5 meter en 2.60 meter hoog. Er is geen materiaal aanwezig, graag mee aanbieden. Ik wil graag standaard materialen, niet te duur maar wel van goede kwaliteit. Eerst wil ik een indicatie van kosten voor de totale klus.

Toilet compleet renoveren

Toilet compleet renoveren: Vloer van het toilet tegelen, wanden in het geheel tegelen, plaatsen nieuw toilet (duoblok), vervangen fonteintje en een gipsplatenplafond plaatsen. Het plafond is nu kunststof op raggelwerk, die haal ik er zelf uit. De tegels mogelijk over de bestaande tegels heen zetten. De toiletruimte is ongeveer 1 x 1 meter.

Duoblok toilet laten plaatsen

Het nieuwe toilet dat beneden is geplaatst, moet naar boven en moet daar worden geplaatst in plaats van een oude pot. Vervolgens een compleet nieuwe toiletpot op de begane grond plaatsen. Deze is reeds aangeschaft bij de Praxis.

Nieuwe WC-pot plaatsen

Een nieuwe wc pot leveren en plaatsen, de oude is er al uit gehaald. Staande pot met waterreservoir. Duoblok. Compleet met wc-bril aanleveren, moet van goede kwaliteit zijn.

Duoblok toiletpotten monteren

Twee oude toiletpotten demonteren en afvoeren en op bestaande plaatsen twee nieuwe duobloktoiletpotten AO compleet monteren. Dit moet voor 20 juni uitgevoerd zijn.