Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor whirlpool bad herplaatsen en afkitten:

Whirlpool bad herplaatsen en afkitten

Ik zoek een vakman die voor mij kan beoordelen of mijn Whirlpool bad wat beter gemonteerd kan worden. Het bad zit scheef en is aan 1 kant nog niet afgekit. Ik ben bang dat er lekkage ontstaat of water bij de aandrijving komt. Graag uw bezoek en advies/offerte voor herstelwerk.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor whirlpool bad herplaatsen en afkitten uit heel Nederland:

Whirlpool bad laten plaatsen

Ik wil een whirlpool laten plaatsen in mijn badkamer. Hij moet in de plaats komen van mijn inloopdouche. Het gaat dan om een douche bad met whirlpool. De maat moet 160 x 85 cm zijn. Er moet ook een douchekraan met badfunctie bij geplaatst worden.

Badkamer installeren

Wij gaan de badkamer verbouwen. Sloopwerk doen we zelf, afvoer van puin ook. Wat moet er gebeuren: - warm en koud water halve meter verleggen voor douche - douche plaatsen - douche put verleggen ten behoeve van de douchevloer - douchevloer plaatsen - glazen wand en schuifdeuren plaatsen - twee kolom kasten ophangen - design radiator ophangen leiding liggen al juist - Geberit inbouwreservoir plaatsen met hangend toilet - inbouwkraan leiding verleggen ten behoeve van de wastafel en daarna plaatsen wastafel met meubel en spiegel - stroom verleggen voor verlichting spiegel - nieuw bad plaatsen (Whirlpool) aansluiten en nieuwe kraan op bestaande leidingen aansluiten De ombouw van het huidige bad kan waarschijnlijk blijven bestaan. Sanitair en tegels zijn al uitgezocht en bestellen we zelf.

Whirlpool repareren

Bubbelbad is defect; heeft het wel altijd gedaan. Display geeft geen licht meer en als ik op de knoppen druk gebeurd er niks. Kan echt van alles zijn. Offerte is lastig in te schatten, omdat het bad op dit moment geen geluid maakt o.i.d. Hij doet gewoon niks meer.

Thermostaatkraan van Whirlpool bad vervangen

De badkamer is voorzien van een Montego Whirlpool bad. Blijkbaar is de thermostaatkraan van het bad kapot. Deze moet gerepareerd of vervangen worden.

Bad vervangen en ombouw herstellen

Ik wil mijn huidige bad vervangen door een nieuw bad. De afmeting is 170 x 80 cm. Ik heb nu een bad met whirlpool en denk er weer een zelfde soort bad in te laten plaatsen. Ik zal het bad zelf kopen. Het verwijderen van het oude bad en plaatsen van het nieuwe laat ik graag aan een vakman over. Er moet een deel van de huidige ombouw met tegels worden gesloopt en later weer worden hersteld. Ik heb daarvoor nog tegels in de schuur liggen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Wilux Ravenna bubbelbad vervangen

Op dit moment hebben wij een Wilux Ravenna bubbelbad. Het whirlpool systeem is defect vanwege een storing in de kabels. Ook zijn de bodemjets beschadigd. Nu hoeven wij niet langer een bubbelbad en willen dit vervangen door hetzelfde bad maar dan zonder whirlpool systeem. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn als wij zelf het bad aanschaven en dit laten doen door jullie. Dit is een foto van Funda om te laten zien hoe het op dit moment zit. Https://cloud. Funda. Nl/valentina_media/072/248/418_2160. Jpg

Bad plaatsen en vloertegels vervangen

Het betreft het plaatsen van een whirlpool inclusief leidingwerk verleggen en aanbrengen van elektra. Daarnaast dient er 4 m2 vloertegel gelegd te worden.

Badkamer tegelen en afmonteren

Ik wil graag mijn badkamer laten betegelen en monteren. Het gaat om ongeveer 52 m2. De tegels zijn 60x60 cm. Het monteren betreft een whirlpool bad, douche, badmeubel en toilet. Ik hoor graag van u.

Badkamer en toilet in de nieuwbouwwoning installeren

Ik wil graag een badkamer laten plaatsen in een nieuwbouw woning. De volgende werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden badkamer: Verlagen van plafond met ongeveer 8 spotjes erin 3,10 M bij 2,00 M, Inloopdouche met een zitje van 30 cm en aansluiten van kranen plus deurtje, Installatie van een whirlpool bad inclusief kranen, Installatie van een hangend toilet, Aanleggen van electrische vloerverwarming, Installatie van wastafel en Spiegel inclusief kraan, Installatie van radiator. Aanleggen van vloertegels 6,00 m2 Betegelen wanden 10,00 m2 De volgende werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden voor toilet: verlagen van plafond met 3 spotjes erin 1,40 M bij 1,00 M Installatie van een hangend toilet Installatie fonteintje met kraan. Aanleggen van vloertegels 1,20 m2 Nisje van 0,60 m breed bij 0,90 hoog met een spotje Wandtegels alleen in nisje 0,54 m2

Whirlpool bad repareren

In ons nieuwe huis zit een Plieger whirlpool bad van voor 2008 dat niet goed functioneert. De aan/uitknop werkt niet goed; het bad gaat wel aan, maar niet meer uit. Graag willen we de werking van het bad goed laten controleren/maken.

Partners

Partners van Casius