Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamerrenovatie en -lekkage:

Badkamerrenovatie en -lekkage

In de badkamer is het ligbad verwijderd. Hierna is er een inloopdouche met douchebak geplaatst. Echter laat het plafond op de verdieping lager lekkage zien. Graag laat ik dit verhelpen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamerrenovatie en -lekkage uit heel Nederland:

Herstel na badkamerrenovatie

Mijn badkamer is na lekkage door de woningbouwvereniging van binnen gerenoveerd. Het kluswerk, maar ook de oorspronkelijke lekkage heeft schade opgeleverd die ik graag wil laten herstellen. Het gaat om het volgende: - ondervloer en vloer vinyl 14 m2 vervangen - plafond badkamer 2 m2 stuccen/schilderen - ontwricht deurkozijn herstellen/schilderen. - deurkozijn en deur schilderen. - deur schilderen - lichte scheuren in muur dichten en muur schilderen 5m2

Badkamerrenovatie

Ik zou graag op korte termijn de badkamer willen renoveren. Nieuwe vloer en wandtegels in verband met een lekkage bij de beneden buren. De ruimte is 3,3 m2, niet heel groot dus. Eventueel kan ik materiaal leveren, tegels. Kunt u een prijs opgave geven?

Badkamerrenovatie uitvoeren

We willen onze badkamer laten renoveren, tegel-/stucwerk, inloopdouche, bad, wastafelmeubel set met kraan, radiator. Eerst strippen en daarna opbouwen. Er moet een lekkage onder de douchebak verholpen worden. De nieuwe materialen willen we zelf gaan aanschaffen. Oppervlakte van de badkamer is ongeveer 10 m2.

Lekkage aan badkraan verhelpen

Een lekkende badkraan oplossen. Mogelijk dat het tegelwerk na de reparatie hersteld moet worden. Wat is er gebeurd: er is een badkamerrenovatie geweest. We hebben voor de oplevering getekend maar de kraan zat niet goed in het midden. Door wat wrikwerk van de man is de kraan wel in midden komen te staan maar daarna is de lekkage begonnen. De mengkraan zit op een opstaande rand. Bij het linker gedeelte van de kraan, bij het opstaande rand, loopt een klein stroompje water.

Badkamerrenovatie: badkamer vernieuwen

Doordat ik lekkage heb gehad, en daardoor schade heb aan de badkamer, zou ik graag iemand willen vragen om me te helpen met renoveren. De klus bestaat o.a. uit: 1) Bad eruit (komt niet meer terug) 2) Douche verlagen, renoveren (eventueel een muur bouwen? ) 3) Wastafelmeubel plaatsen 4) zwevend toilet plaatsen (nu nog een "gewoon toilet") 5) Tegels aan de wand en vloertegels plaatsen, aanvullende dingen....

Badkamerrenovatie

De lekkage bij de douchebak dient te worden hersteld. Wij hebben het vermoeden dat er tussen de douchebak en de tegels ook waterschade is ontstaan. Dit dient goed gecontroleerd te worden en indien nodig hersteld. Daar de vloer wellicht toch open moet zouden wij ongeveer 1 m2 bij de deur willen verlagen en de gehele badkamer dan opnieuw laten betegelen.

Plafond- en badkamerrenovatie na lekkage

Door lekkage in de badkamer hebben wij nu een plek van anderhalve meter groot op het plafond van de woonkamer. Graag laten wij de lekkage in de badkamer oplossen en het plafond in de badkamer renoveren.

Badkamerrenovatie

De badkamer is 10 jaar geleden verbouwd en nu heb ik een lekkage probleem. De douchebak moet vervangen worden en de deuren van de douchecabine moeten worden vervangen. Tevens voegen/kitwerk in het natte gedeelte vervangen. Materiaal waarschijnlijk geleverd door de vakman.

Lekkage douche verhelpen en eventueel badkamerrenovatie

Herstellen van een lekkage in de douche, waarschijnlijk de afvoer. De douche bestaat uit een tegelvloer met afvoerputje dus geen douchebak. Daarnaast herstel van plafond in de eetkamer. Het betreft een oud plafond met riet en sierbelijsting. Daarnaast afhankelijk van de kosten een totale renovatie van de badkamer. Badkamer is 3 bij 2 meter.

Badkamerrenovatie

Ik heb een hele kleine badkamer (1,08x2,10m), door verkeerde aanleg is er lekkage ontstaan. Ik de tegels weg moeten halen omdat daar zelf het water onder zat, de badkamer heeft nog een ouderwetse granieten bak. Er zijn tegels op tegels gezet en daar weer beton op gezet. Daaronder zit de granieten bak. Kijken of de bak eruit moet of niet. Het liefst wil ik een douche en wastafel. Het is krap bij de deur, hoe krijg ik alles erin. Opnieuw betegelen en waterdicht. Graag advies. Ik wil graag een offerte om te kijken wat de mogelijkheden zijn en uiteraard de kosten. Ik heb wel een idee wat betreft de badkamermeubels maar zoals ik het kan bekijken is het lastig om deze neer te kunnen zetten.