Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor grohe thermostatische badmengkraan vervangen:

Grohe thermostatische badmengkraan vervangen

Graag nieuwe kraan leveren en monteren.Type grohtherm 800 (type 34567000)
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grohe thermostatische badmengkraan vervangen uit heel Nederland:

Douche- en keukenkraan vervangen

Het gaat om het vervangen (verwijderen oude en nieuwe monteren) thermostatische kraan door een Grohe Trend douchekraan 15 mm en tevens keukenkraan.

Douchekraan vervangen

In onze douchecel de huidige Grohe thermostatische douchekraan vervangen door de Grohe thermostatische douchekraan Precision Trend New. Oude kraan hoeft niet afgevoerd te worden. Beide kranen hebben een hartafstand van 15 cm. Geschikte dagen in februari: 19, 21, 22, 26 en 28 anders in overleg een nieuwe datum kiezen.

Nieuwe regendouche en wastafelkraan monteren

Monteren en demonteren van de regendouche. Type: Hans Grohe MyClub regendoucheset inclusief thermostatische douchekraan Showerpipe. En monteren en demonteren van een kraan van de wastafel (ook in de badkamer). Type: Handson wastafelkraan Ralph chroom.

Douchekraan vervangen

Wat kost het de bij mij aanwezige douchekraan 15 cm door de Grohe thermostatische douchekraan Precision Start 15 cm (die ik bij praxis met de geboden 30% korting wil kopen) vervangen?

Thermostatische bad/douche mengkraan vervangen

Het demonteren van de oude bad/douche mengkraan (zie bijgevoegde foto van huidige mengkraan). Het leveren en plaatsen van een Grohe Grohterm 800 bad/douche thermostatische mengkraan. De werkplek is goed bereikbaar.

Thermostatische douchekraan vervangen

Ik wil graag mijn defecte douchekraan vervangen door de bij Gamma aangeschafte Grohe Precision Start Thermostat douchekraan (hartafstand 15 cm). Uitvoeren het liefst op vrijdag 1 september (en anders later).

Themostatische douchekraan vervangen

Ik wil de thermostatische douchekraan vervangen voor een nieuwe, omdat de huidige Grohe kraan steeds meer gaat lekken. De nieuwe Grohe douchekraan is al in ons bezit. U begrijpt hoe eerder hoe liever.

Regendouche Grohe Rainshower installeren

Het betreft hier het installeren van Grohe Rainshower Systeem 310 douchesysteem met thermostatische kraan. Er zit nu een normale douche met mengkraan.

Keukenkraan vervangen

De bestaande keukenkraan verwijderen en een nieuwe kraan plaatsen. De kraan heb ik wel al uitgezocht, maar nog niet aanschaft bij Gamma. Een thermostatische kraan met een hendel van Grohe.

Regendouche en kraan plaatsen

Ik wil mijn aangeschafte Grohe regendouche en thermostatische kraan laten plaatsen. De oude douchekop en kraan mogen verwijderd worden. Het gehaalde zal passend zijn, want ik heb rekening gehouden met de afstand tussen de leidingen.