Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor elektrische vloerverwarming plaatsen:

Elektrische vloerverwarming plaatsen

We zouden graag ná oplevering badkamer nieuwbouwhuis elektrische vloerverwarming plaatsen (ca. 3,5 M^2)
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrische vloerverwarming plaatsen uit heel Nederland:

Thermostaat van elektrische vloerverwarming vervangen

Ik wil de Devireg 550 thermostaat vervangen maar daarbij gebruik maken van de bestaande vloersensor. Kunt u mij een prijs voor levering in NL opgeven. Het plaatsen doen we zelf. Met

Elektrische vloerverwarming aanbrengen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Nieuwbouw Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken IK WIL GRAAG KEUKN VLOER VERWARMEN RONDOM KOOKEILAND. N TOILET. MET ELECTRISCH VLOERVERWARING N DAAROP 7 TEGELS VAN 120X120 PLAATSEN EN 16 TEGELS VAN 60X60CM. TOTAAL ONGVEER 12 METER ELECTRA -VLOER. GRAAG DIT WEEKEND

Elektrische vloerverwarming vernieuwen

Wij willen elektrische vloerverwarming onder onze houten vloer. We hebben ongeveer 40 m2 nodig. Er ligt al vloerverwarming met smalle matten, maar door waterschade moet een deel vervangen worden. Wat zijn de kosten voor het leggen en de elektrische vloerverwarming?

Vloerverwarming plaatsen

Woning van totaal 180 m2 Begane 66 m2 Eerste 57 m2 Tweede 57m2 Wellicht moet de vloerverwarming in badkamer op de vloer gelegd worden. Ik ben geen voorstander voor elektrische vloerverwarming. Momenteel is de loodgieter leidingen aan het leggen. Dus bij infrezen is het beste om dit tegelijkertijd te doen. Uitvoering graag z.s.m. tegen een redelijke prijs!

Vergroten en vernieuwen badkamer

Gaarne een offerte voor het volgende: Het opknappen en vergroten van een bestaande badkamer. De badkamer gaat 3320 x 1700 mm worden. - Tegelwerk vloer zwart 60 x 60 cm en de wanden wit 30 x 60 cm horizontaal gelijmd. - Elektrische vloerverwarming meenemen in offerte. - Bestaande hangtoilet verplaatsen. - Kunststof bad wit van 1700 x 800 mm. - Vloergoot voor douchehoek. - Glazen afscheiding tussen douchehoek en toiletopstelling. * Exclusief elektrische voorzieningen als stopcontacten, verlichting, vloerverwarming en groepen voor wasmachine en wasdroger. * Inclusief alle loodgieterswerkzaamhedenpost opnemen voor meubel. Op blad 1 vindt u de bestaande badkamer en variant 1 in de 2de bijlage is variant 2 welke de voorkeur heeft.

Complete CV installatie aanleggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Nieuwbouw. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 50 en 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: In een recreatiewoning 2 x 60 vierkante meter elektrische vloerverwarming aanbrengen of eventueel een warmwaterpomp installeren. Deze kan eventueel ook aangesloten worden op nieuw aan te leggen zonnepanelen. Deze kunnen ook door jullie geleverd worden? Binnenkomend stroom is op dit moment 3 x 2,5 Ampère.

Badkamer renoveren

Wij zouden graag onze badkamer laten renoveren. De ruimte is 2.20 meter lang, 1.40 meter breed en 3 meter hoog. De oude badkamer zal gesloopt moeten worden en de wanden en de vloer betegeld. Er zal een nieuwe wasbak, douchewand en douche gemonteerd te worden op deze plek. Er zal een elektrische vloerverwarming geplaatst en geïnstalleerd moeten worden. Verder zou ik bij het bad en de douche 2 nisje willen laten maken en de kraan bij het ligbad een stukje verplaatsen. De radiator moet worden verplaatst en bij de douche wil ik verhoging laten maken voor de leidingen. Daarnaast wil ik graag het separate toilet van 1 bij 1 meter laten betegelen en stuken. Het toilet zelf kan blijven zitten. Daarnaast moeten er spots aan het plafond geplaatst worden.

Thermostaat van elektrische vloerverwarming vervangen

Onze elektrische vloerverwarming in de badkamer werkt niet meer. In de display van de thermostaat Devireg 550 lijkt vocht te zitten en deze moet waarschijnlijk vervangen worden. Ik wil graag een offerte voor een vervangende thermostaat en de installatie ervan.

Uitbouw van de woning

Ik wil mijn woning (gebouwd in 1995 met witte stenen) aan de achterzijde uitbouwen met een diepte van 4 meter en een breedte van 5.30 meter, aansluitend aan de garage. Fundering kan met een betonplaat op zandbodem, voorbereid op elektrische vloerverwarming. De zijwand tegenover de garage is een blinde muur, de nieuwe achtergevel uitvoeren met openslaande geïsoleerde tuindeuren. De wanden kunnen worden uitgevoerd in (prefab) houtskeletbouw. Binnen afwerken met gipsplaten en een dito scheidingswand op 1.20 meter, evenwijdig met de garage. Het dak uitvoeren als hout(plaat) constructie, met binnenhoogte van 2.40 meter. Duurzame dakbedekking. De bestaande keukendeur dichtmaken binnen de huidige kozijnen.

Betonvloer storten in leegstaande woning

Het betreft het storten van een betonvloer van 158 m2 in een woning welke leegstaat. De vloerverwarming middels elektrische kabels wordt zelf gelegd op wapeningsstaal en de ondervloer bestaat uit tegels. De bedoeling is dat de betonvloer zichtbaar blijft dus vlinderen & coating.

Partners

Partners van Casius