Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Toilet en badkamer verbouwen

Huidige sanitair (31 jaar oud) verwijderen Toilet: nieuw fonteintje bevestigen + leidingen in de muur leggen + hangtoilet maken+ betegelen vloer 1,1 m2 + 4,1 m2 muur betegelen tot 1,25m hoogte. Badkamer: alle leidingen + afvoer in de muur/vloer leggen + douche afvoer verplaatsen + hangtoilet plaatsen+ wasbak ophangen+andere handdoekverwarming aansluiten+elektrische vloerverwarming leggen+ betegelen vloer 5. 6m2+ muur betegelen 21. 6m2 tot aan plafond. Graag eerst prognose via mail.

Verhoogde inloopdouche maken

Momenteel hebben wij in de badkamer een douchebak met een douchecabine. Ik wil die gaan slopen en op die plek door een vakman een inloopdouche laten maken van 100 x 140 cm. Onder de huidige douchebak lopen nu leidingen en zit ook de sensor van de elektrische vloerverwarming. Daarom zal er in de inloopdouche een verhoogd vloertje gemaakt moeten worden met nieuwe tegels. Daarop wil ik dan 2 glazen wanden laten plaatsen en alles moet waterdicht worden afgekit. Ik wil een afspraak maken om de klus hier met mij te bespreken. Daarbij ontvang ik graag uw advies en een offerte. We hebben geen haast met de klus. We plannen die graag in onderling overleg met u in.

Gaskachel en elektrische boiler vervangen door CV-installatie

Nieuw aangekocht appartement op begane grond wordt momenteel verwarmd door een gashaard in de woonkamer en warm water via een boiler. Deze graag verwijderen en vervangen voor een HR combiketel en radiatoren. Graag radiatoren plaatsen in woonkamer en 2 slaapkamers. Interesse in leidingen wegwerken in muur, maar afhankelijk van kosten eventueel achter koof. Graag beide opties in offerte opnemen. Ook als optie in offerte opnemen: verwijderen douchebak badkamer en aanleggen inloopdouche met vloerverwarming. In verband met aankoop huis is bezichtiging op korte termijn niet mogelijk. Een plattegrond van de woning is bijgevoegd. CV graag plaatsen in berging (locatie huidige boiler).

Plavuizen leggen

10 m2 plavuizen leggen in de keuken. Over de oude bestaand plavuizen heen. Voor het leggen van de plavuizen elektrische vloerverwarming aanbrengen. De vloerverwarming heb ik nog niet gekocht, de plavuizen wel.

Verlijmde grenen vloer slopen

OPDRACHTvanwege waterschade door overstroming bij wolkbreuk tgv foutief afdoppen straatputten door de gemeente. Sloopwerkzaamheden: 1. Ontruimen 60m2 woonkamer/hal/gang begane grond. 2. Huur inboedelcontainer en vergunning voor plaatsing op 2 parkeervakken voor de deur. 3. Inspectie kruipruimte en zo nodig ontvochtigen. 4. Slopen en afvoeren 60m2 houten vloer (gelijmd op betonvloer) 5. Slopen en afvoeren 5m2 metalen vloerplaten + elektrische vloerverwarming open keuken. Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet,

Gietvloer in badkamer maken

6,5 m2 gietvloer voor in de badkamer, kleur wit. Over nieuwe elektrische vloerverwarming heen

Tuinhuis bouwen

Wij willen in onze achtertuin graag een halfsteens tuinhuis laten bouwen van ongeveer 10 m². We willen qua maat binnen de vergunningsvrije maten blijven en denken aan een tuinhuis van 5,5 x 1,8 meter of 5 x 2 meter met een lessenaarsdak met dakpannen. Er moet ook een fundering en vloer worden gemaakt en we willen er elektra en elektrische vloerverwarming in laten aanleggen. Verder willen we aan 1 kant 2 openslaande deuren en aan de andere zijde 1 raam en 1 deur. We zullen de schuur zelf indelen. 1 kant wordt kantoortje, de andere kant berging. We hebben hier geen achterom, alle materialen moeten door de woning worden aangeleverd. We willen de klus in het voorjaar van 2018 laten verzorgen en ontvangen hiervoor graag uw offerte.

PU gietvloer aanbrengen

Wij willen in 2 badkamers en 1 toilet een PU gietvloer, met elektrische vloerverwarming eronder. In totaal gaat het om een oppervlakte van 10 m2. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. En de klant zoekt een vakman die de prijs berekend per m2.

Tegels zetten in badkamer

Ik wil tegels laten zetten in mijn badkamer. De afmetingen zijn ongeveer 1,80 bij 3 meter en de badkamer is ongeveer 2,60 meter hoog. We zullen zelf de oude tegels verwijderen. Graag willen we elektrische vloerverwarming laten aanbrengen en daarna egaliseren.

Elektra vervangen in woonhuis

Wij hebben een woning gekocht uit bouwjaar 1964 en krijgen daarvan volgende maand de sleutel. We willen direct na de overdracht op 10 oktober laten starten met het vernieuwen van al het elektra in de hele woning. Bovendien willen we een nieuwe moderne meterkast laten plaatsen met voldoende aardlekschakelaars. We willen in de keuken elektrische vloerverwarming laten plaatsen en dat ook door de elektricien laten voorbereiden. We willen bovendien in de nieuwe keuken die we gaan plaatsen op inductie gaan koken. Ook daar moeten de voorzieningen voor worden gemaakt. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. We kunnen zeer binnenkort met u de woning bezoeken om het werk op te nemen. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Partners

Partners van Casius