Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor verbouwen van de badkamer:

Verbouwen van de badkamer

Wij willen in ons nieuwe huis de badkamer verplaatsen naar een andere kamer en verbouwen. De nieuwe ruimte is 2 bij 2.66 meter groot. De elektra dient te worden verplaatst en de waterleiding en de aan- en afvoer aangelegd. De wanden en de vloer dienen te worden betegeld. Verder willen wij er een toilet, wastafel en inloopdouche laten installeren.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verbouwen van de badkamer uit heel Nederland:

Badkamer

Ik wil de badkamer laten verbouwen met daarin een nieuw plafond met spotverlichting grote tegels aan de wand en op de vloer (eventueel onderbroken door een strook kleine tegels). Vloerverwarming, douche met douchedeur, randloos toilet, badkamermeubel met dubbele wastafel en spiegel, accessoires: zeeprek, toiletborstel, tandenborstelhouder en beker en handdoekenrek van goede kwaliteit (grohe, Geberit)

Badkamer laten renoveren

Ik wil de badkamer verbouwen 2520 bij 2650 tegelen en een nieuwe badkamermeubel en hangend Toilet

Badkamer en WC-ruimte verbouwen

Ik wil graag badkamer en wc verbouwen. Allebei heel klein. Ik denk wc 1m2, en badkamer 2m2. Dus er zullen douche, wastafel, wc zijn.

Badkamerverbouwing: bad vervangen door douche

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Het is een kleine badkamer van 2. 30 bij 1. 85. Op dit moment is er een bad aanwezig maar die zou ik graag vervangen voor een douche. Verder willen we graag een nieuwe tegelvloer en tegelwanden en wasbak. Een toilet is niet aanwezig en in de nieuwe situatie ook niet gewenst.

Badkamer met schuin dak verbouwen

Ik wil mijn badkamer verbouwen, deze is 2,24 bij 1,70 met een schuin dak. Waar toilet nu onder staat. Ik wil een douche wastafel en douche. De vloer is in principe prima en de tegels ook, maar zouden eventueel ook vervangen mogen worden. (ligt aan de prijs)

Badkamer verbouwen

Wij willen onze badkamer van 2 x 2 meter laten verbouwen. We willen deze helemaal leeg slopen, en het leidingwerk in de muren laten wegwerken. We willen er een lange glazen wand in met een glazen deur. Daar achter willen wij een massagedouche laten installeren. Verder willen we een badkamermeubel met wastafel en spiegel laten monteren. We willen een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken en alles in te laten meten. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte met daarin aparte posten voor de materialen en de werkzaamheden. We laten de klus graag aannemen, zonder kosten voor meerwerk achteraf. We maken nog gebruik van ons bouwdepot.

Betonlook in de badkamer

Wij willen de badkamer graag laten verbouwen. Bad eruit, stoomcabine erin. Voor de muren en eventueel de grond willen wij graag betonlook. Afmeting vloer 2.80 meter x 2 meter wanden. Huidige ondergrond: Metselwerk. Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer graag laten verbouwen. Afmetingen 1,8 bij 2 meter. Wat er vervangen moet worden: douche, zwevend toilet, wastafel en meubel. En de vloer en de wanden betegelen. Alles blijft op dezelfde plaats dus er moeten geen waterleidingen verplaatst worden, eventueel misschien 3 centimeter om maar een voorbeeld te geven.

Badkamer verbouwen

Wil de badkamer graag laten verbouwen, die is ongeveer 2 meter x 3 meter. Wil een zwevend toilet, een douchemeubel en een douche. Mooi maar simpel. De vakman hoeft niet per se alles eruit te slopen, ik kan dat ook zelf doen. Er dient ook betegeld te worden. Het gaat om de vloer en de wanden tot 1,5 meter hoog (misschien verandert dat nog). Er hoeven geen waterleidingen verplaatst te worden maar er moeten wel elektra leidingen getrokken worden naar de badkamer omdat die er op dit moment niet zitten.

Badkamer verbouwen

Het betreft een gedeeltelijke verbouwing. Ik wil graag een nieuwe tegelvloer in de badkamer, een dubbele wastafel ter vervanging van de huidige enkele wastafel en een douchedeur geplaatst hebben. De wanden zijn prima en hoeven niet vervangen te worden. De wastafel blijft op dezelfde plek, maar daar moet eventueel een tweede aansluiting komen. Het gaat om een badkamer van ongeveer 9 m2.

Partners

Partners van Casius