Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor verbouwen van de badkamer:

Verbouwen van de badkamer

Wij willen in ons nieuwe huis de badkamer verplaatsen naar een andere kamer en verbouwen. De nieuwe ruimte is 2 bij 2.66 meter groot. De elektra dient te worden verplaatst en de waterleiding en de aan- en afvoer aangelegd. De wanden en de vloer dienen te worden betegeld. Verder willen wij er een toilet, wastafel en inloopdouche laten installeren.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verbouwen van de badkamer uit heel Nederland:

Badkamer

Ik wil de badkamer laten verbouwen, afmeting 3 bij 2 m. Ik wil een douche, hangend toilet en badkamermeubel met 2 wasbakken

Verbouwen

Verbouwen badkamer van 6m2. Er moet wel een toilet in. Er is beneden de badkamer een toilet dus de afvoer moet te maken zijn.

Badkamer

Ik heb een huis gekocht en wil de badkamer in maart 2018 gaan verbouwen. De huidige afmeting is 1. 68 x 0. 97. Ik wil de badkamer vergroten door een deel vd gang en van de slaapkamer links erbij te betrekken. Ik wil een douche, toilet en wastafel. Er zit nu een heel groot raam in dat ik wil verkleinen om meer wand te krijgen. Als je t adres Googlet zie je een plattegrond vh huis met de badkamer.

Badkamer

Aankomen jaar wil ik mijn badkamer laten verbouwen en hier wil ik graag een offerte voor hebben. Tegels en lijm daar word voor gezorgd! Badkamer is 2x2 m en de hoogte van de muren is 2,3m Tevens een eventuele offerte van een nieuw deurkozijn 90cm breed en 2,31m hoog. Deur 80cmx 2m

Zolder verbouwen

Realisatie van slaapkamer, badkamer , knieschotten en vliering.

Badkamer verbouwen

Bestaande badkamer, verwijderen vloer/wandtegels, bad, wastafel en radiator en vervangen door nieuw. Grootte badkamer 1,60m * 2. 00 m

Badkamer verbouwen

Slopen badkamer. Verwijderen sanitair, wandtegels en verlaagd plafond incl. Afvoeren. Plaatsen nieuw badmeubel, kolomkast, spiegel, douche cabine, hangend toilet, verlaagd plafond met spots en flexxtegels op de vloer. Plaatsen nieuwe wandtegels. Leidingen blijven op de huidige plek. Afmetingen ruimte lengte 2. 90 breed 2. 10 hoog.

Badkamer vernieuwen en vergroten

Er staat een woning te koop waar wij interesse in hebben. Voordat we gaan bezichtigen wil ik graag een prijsindicatie ontvangen voor het verbouwen en vergroten van de badkamer. Deze is nu 207 x 215 cm maar moet 207 x 295 cm worden, zodat een toilet en apart bad kunnen worden toegevoegd.

Badkamer ombouwen

Ik wil mijn badkamer verbouwen. In de badkamer wil ik een douche, bad, toilet, meubel en tegels. Badkamer is 2.99 bij 1.72 meter.

Badkamer geheel verbouwen en vergroten

Wij hebben in onze woning een oude badkamer van ongeveer 2,5 x 2,5 meter die nog dateert uit 1979. We willen de badkamer gaan verbouwen en vergroten. We hebben aan de voorzijde van ons huis een schuur met een extra verdieping erop. We willen een stuk van 2 meter van die schuur bij de badkamer trekken. Er zit in die schuur een 3-hoekig zijraam met enkel glas dat dan in de badkamer komt. We willen dat raam laten vervangen en er isolatieglas in laten zetten. Verder willen we nieuwe wand- en vloertegels, een inloopdouche, een hoekbad, een hangend toilet en een plank met waskommen. Verder moet er een nieuw plafond komen met daarin ingebouwde radiospeakers. We willen de klus in de periode februari-april laten uitvoeren. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Partners

Partners van Casius