Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Rotterdam of directe omgeving.

10279 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: 8 Toiletten renovatie, badkamer renoveren en (dakterras)balustrade aanleggen, leidingen leggen voor 8 badkamers, badkamer verplaatsen naar een andere ruimte, badkamer en toilet in garage bouwen, badkamer 2e verd. renoveren en toiletruimte beneden, badkamer en wc bg verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, 2 x Inloopdouche installeren en afwerken (BG en 1e verd), een badkamer uitbouwen en opnieuw inrichten, renovatie badkamer en toilet beneden, nieuwe badkamer realiseren, hangtoilet plaatsen en badkamer renoveren, een oude badkamer renoveren, badkamer en 2 toiletten installeren en tegelen & BG tegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Rotterdam:

Badkamer 2e verd. renoveren en toiletruimte beneden

Complete renovatie van de badkamer op de 2e verdieping en de toiletruimte op de begane grond. Oude badkamer compleet verwijderen en afvoeren. En toiletruimte benedenverdieping ook compleet strippen en afvoeren. Alles nieuw in moderne stijl, materiaal in overleg met vakman aan te schaffen. Graag een vakman die engelstalig is.

Thermostaatkraan van de stoomcabine repareren

De thermostaat kraan van mijn douchecabine merk Wellgems is defect, graag hoor ik wat de kosten zijn voor het vervangen van het binnenwerk.

WC verbouwen

Ik wil mijn WC verbouwen. De nieuwe wc wordt al geplaatst maar een nieuw fonteintje moet nog wel geplaatst worden waardoor leidingwerk moet worden verlegd. Verder wil ik nieuwe vloer en wandtegels plaatsen (tot 1,2 m hoog). Boven de tegels wil ik de muren stucen. De wc is 0,94 x 1,24.

Renovatie badkamer

Alles wat er nu in zit, moet er uit. Ik wil een inloopdouche, minstens 1x1 m, rekening houdend met riool. Dus daardoor de douchevloer hoger. Ik wil eigenlijk een regendouche uit het plafond, maar gezien de hoogte zal dat net niet kunnen, dus niet geïntegreerd in de muur. De huidige buitenmuur moet gesplitst worden in een raam dat kan kiepen en dus open kan blijven staan. En de deur naar buiten terug, inclusief beveiliging. Ik weet precies wat ik wil qua stucwerk, betegeling, sanitair, wastafel enz.

Badkamermeubel ophangen

Ik wil een nieuwe badkamermeubel laten ophangen. Het is dezelfde badkamermeubel als op de bijgevoegde foto. Het is alleen een kwestie van de oude weghalen en de nieuwe te plaatsen op dezelfde plek.

Badkamer renoveren

Renovatie van bestaande badkamer op de 1e verdieping. De ruimte is nu circa 2,60 meter x 2,40 meter met een uitstulping van 1 m2 voor de douche. De badkamer heeft 2 deuren, waarvan 1 naar een balkon. Wij willen betoncire op de wanden en een nieuwe indeling. Tegels verwijderen en afvoeren. Badkamermeubel verplaatsen, dus leidingen verleggen en de vloer ophogen met een zandcementdekvloer ivm huidige slechte afschot van de douche. Er komt later een gietvloer in.

Plaatsing badkamer en toilet nieuwbouwhuis

Voor een nieuwbouwhuis in Nieuwerkerk aan den IJssel (verwachte oplevering eind 2020) zijn we op zoek naar iemand voor de installatie van onze badkamer (1e verdieping) en toilet (begane grond). In de badkamer willen we een inloopdouche, bad, wc en dubbele wastafel met twee kranen. In het toilet op de bagane grond een wc en fontein. Zowel de badkamer als wc worden casco opgeleverd en zijn voorzien van vloerverwarming (behalve onder het bad en inloopdouche) Badkamer De afmetingen van de badkamer zijn: 2545 x 2750. De badkamer is voorzien van een raam waarvan de afmetingen nog niet bekend zijn. De wanden willen wij betegeld zien met tegels van 30x60, vloer met tegels van 60x60 en het bad + wc met een mozaïektegels. Verder willen wij graag een muur van 10 cm dik tussen het bad en de douche met een nisje aan de binnenkant. Toilet De afmetingen van het toilet zijn: 920 x 1300. Ook in het toilet willen wij boven de wc een nis creëren. Wat betreft verlichting willen we graag in beide ruimtes een verlaagd plafond met spotjes.

Badkamer renovatie

Plaatsing toilet, plaatsing inbouwdouche, vloer en muur betegelen, aansluiting douchedrain. Stucen hoeft niet. De badkamer is 14,3 meter.

Badkamer en Douche Silica vervangen

Het gaat om het vervangen van de kitrand en rubberen randjes in de badkamer, zoals te zien op de foto. I want to replace the silica kit around the bath tub and tighten the bolts on the shower panel and may be replace some rubber seal in the shower panel.

Nieuw toilet op 2de verdieping

Ii wil een nieuwe toilet op 2de verdieping. De toilet wordt ongeveer 2,2m x 1m. Werk bestaat uit nieuwe leiding aanleggen (via koof of badkamer beneden), hand toilet, kleine badkamer meubel, muren en vloer betegelen met 60x30 tegels en een nieuwe slaapkamer deur (muur afbreken).

Badkamer verbouwen en kranen plaatsen

Ik wil de badkamer verbouwen. Een nieuwe wc, wastafel en kraan. Ook graag nieuwe kraan beneden in wasbak. Graag materiaal en benodigdheden in aparte offertes.

Badkamer van 2,10 meter x 2,10 meter (op 1e verd.) compleet renoveren

Badkamer (gelegen op de 1e verdieping) van 2,10 meter x 2,10 meter compleet renoveren. Oude badkamer verwijderen, leidingen verleggen, electra aanleggen, bad/douche cabine plaatsen en aansluiten (zowel electra als water als afvoer), radiator ophangen en aansluiten, vloer egaliseren, vloer betegelen, wanden betegelen, badkamer meubel + spiegel ophangen en electra aansluiten. 1e verdieping

Urinoir met doorspoeling vervangen voor bidet met warm en koud water

Ik wil graag een urinoir, dat in de badkamer is gemonteerd en aangesloten is met een doorspoelknop om er water na gebruik door te tekken, vervangen wordt door een bidet met een warme en koude waterkraan.

Lekkage bij hangtoilet repareren en opnieuw betegelen.

Ik heb een hangtoilet dat aan de onderkant af en toe druppelt als er gespoeld word en de tegel waar de pot aan de onderkant tegen staat is nu gebroken. Ik wil graag de lekkage gerepareerd hebben en dat gedeelte opnieuw betegeld hebben. Het is op de Begane Grond.

Badkamer renovatie

Ik wil een badkamer renoveren. Er zit nu een badkuip in die ik groter wil laten maken, en ik wil de wastafel vervangen. Verder wil ik ook alle wand en vloertegels verwijderen en vervangen door nieuwe. De badkamer is 2,77 x 2,04 meter. Ik ontvang graag een offerte.

Plaatsen nieuw toilet

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van een nieuwe toiletpot op de zelfde plaats van de oude toiletpot met dezelfde afmetingen. Het moet een verhoogd toiletpot zijn. Ik ontvang graag een prijs inclusief de toiletpot.

Tegelvoegen en kit vervangen badkamer

N.a.v. een bouwtechnische keuring voor de aanschaf van een nieuwe woning, is geconstateerd dat het tegelvoegwerk in de douchecabine en de kit afwerking in de douchecabine en badkuip vervangen/gerepareerd moet worden.

Hangend toilet plaatsen en een fonteintje

Ik ben opzoek naar iemand die met enige spoed een hangend toilet kan plaatsen en een fonteintje. Er staat nu nog een toilet met de stortbak erboven deze halen we er zelf uit. Het gaat echt om het plaatsen. Afvoer en waterleidingen zijn misschien nog wel nodig, toilet zelf enzovoort hebben we al aangeschaft.

Bruynzeel Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine laten plaatsen. Alleen de cabine. De douchebak is al aanwezig. De maten zijn 90x90 cm. Hoogte 1950 mm. Het betreft een bruynzeel cabine LINO hoekinstap. Graag hoor ik wat de totale kosten zijn. Graag de materiaal kosten en uw uurtarief specificeren.

Badkamer en toilet renovation

We are looking for a profesional who can renovate our bathroom and toilet. It is combined around 10 to 15 m2. We are willing to do some of the work ourselves, such as tiling and installation. However, more technical things like the plumbing (involving the pipes) we are less experienced with and would like experts such as you involved. Please can you send us a quote/estimation of the costs involved in such a project? I have included some photos to show you the general idea of the type of bathroom and toilet we are looking for.

Toilet updaten

Toilet uit jaren 90 moet geupdated worden, met zwevend toilet (op seniorenhoogte!), vierkant modern fonteintje met kraan en weg gewerkte stortbak Zie foto. De muren van onder tot boven met moderne hedendaagse tegels (lichtgrijs/wit/zwart). Graag zie ik uw offerte tegemoet.

Douchebak storten op tegels

Douchebak maat ong 84 x 84 cm. Te storten op tegels (nb: tegels liggen op lewisplaat maar gedeeltelijk op houten vloer)

Renovatie badkamer

We hebben een standaard badkamer die we willen renoveren met gemiddeld afwerkingsniveau. Nu hebben we 1 bad waarin we ook moeten douchen, maar het liefst hebben we 1 bad en 1 inloopdouche. Ook willen we al het tegelwerk vernieuwen. Het toilet zou wel kunnen blijven. Omdat we in april een baby verwachten willen we de verbouwing pas einde van het jaar uit laten voeren. Graag zouden we een offerte ontvangen met een kostenindicatie, zodat we ook een bouwdepot kunnen voorbereiden.

Badkamer verbouwen

Nieuwe vloer(tegels) muren ook (tegels). Glazen wand in de douche, vierkante douchekop tegen het plafond aan. Toilet verplaatsen +\- 50 cm naar links en dan een zweeftoilet plaatsen. Ik haal zelf de badkamer helemaal leeg en kan voor het materiaal zorgen. Lijm en voeg enzovoort dat laat ik liever wel regelen. De badkamer is ongeveer 2 x 3 meter.

Verbouwing badkamer

Verbouwing van huidige badkamer ca 11 m2 op de 3e verdieping, huis uit 1898, onder het dak tot een Inloopdouche met ‘glazen’ wand. Verbouwing incl aanpassingen sanitair en leidingen. Het verwijderen van huidige douche(bak) tandjes en wastafel en afvoer daarvan. Het realiseren van een gietvloer of betontegels, op zandcement dekvloer inclusief afschot tbv inloop douche op lewisplaten op de vloerbalken. Leveren en monteren van douchewand 20 mm acrylaat, douchegoot, regendouche, wastafel en handdoekradiator. Tevens het realiseren van een daklicht in het platte dak recht boven douche gedeelte.