Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Rotterdam of directe omgeving.

9877 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer installeren/betegelen, installatiewerk in de badkamer en keuken, badkamer en toilet renoveren, badkamer renoveren, verbouwing van de badkamer, badkamer verbouwen en uitbreiden, badkamer en toilet verbouwen, badkamer volledig renoveren, badkamer verbouwen, badkamer vervangen, badkamer- en toiletrenovatie, badkamer en toilet plaatsen in nieuwbouw, badkamer volledig verbouwen en opknappen, badkamer en WC-ruimte vernieuwen, nieuwe badkamer en WC-ruimte installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Rotterdam:

Badkamer verbouwen

Het betreft een badkamer op de 1ste verdieping van 140cm bij 188 cm (ongeveer 250 hoog). Dat moet gesloopt worden en dan komt er 140 bij 240 bij dat gebouwd moet worden (ongeveer 250 hoog) Het gaat om het slopen van de oude badkamer van 140x188 waar op dit moment alleen een wastafel en een doucheruimte is. En het bij bouwen van de muren om de ruimte groter te maken. Er komt een badkamer meubel van 120cm met 1 wastafel in en een stoom cabine van 125x88 (meubel en cabine schaffen we zelf aan) en een wc. Betreffende de wc is er geen 110mm aansluiting deze moet aangelegd worden. En dit kan direct naar beneden naar de kruipruimte, onder de badkamer loopt al een afvoer van de doucheruimte. En er moeten op 2 punten elektriciteit komen (Stoom cabine en in de meubel. Ook zouden wij graag vloerverwarming willen in de badkamer (elektrisch). Wat we zelf leveren zijn de tegels (vloer en wand), badkamermeubel inclusief kraan en sifon, en stoomcabine en WC (inbouw). De bouwmateriaal en leidingen graag door aannemer. Zelf weet ik dat het moeilijk is om een prijs schatting te maken zonder zelf aanwezig te zijn in de ruimte. Maar zou het zeer op prijs stellen dat er een bedrag uitkomt zodat ik ongeveer weet hoeveel het kan gaan kosten. En dan altijd even rekening kan houden met extra kosten. Graag sta ik open voor advies.

Toilet en douchebak plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een (hangend) toilet en een douchebak. Onder de douchebak moet ook nog een sleuf in de vloer worden gemaakt voor de waterafvoerslang. De spullen voor het toilet en de douchebak heb ik al, zie de toegevoegde foto's. Op de laatste foto ziet u een maquette van het ontwerp van de vernieuwde badkamer. In principe doen we alles zelf. Alleen het plaatsen van de douchebak willen we uitbesteden. (Her)tegelen is niet nodig, ook niet bij het toilet.

Badkamer volledig verbouwen en opknappen

Het gaat om het plaatsen van een bad, losstaande douche (zonder cabine), wasbak en eventueel de tegels zetten (vloer en wand). Het gebeurt in een bestaande badkamer, alleen gaan wij de badkamer verbreden en een bad erin zetten.

Douchedeur ophangen

Ik heb een pendeldeur voor de douche gehaald van 90 bij 190 cm en deze wil ik laten ophangen.

Badkamermeubel plaatsen

Badkamermeubel plaatsen en kraan

Badkamermeubel plaatsen en kraan aansluiten

Badkamermeubel plaatsen en kraan aansluiten (vervangen van oude kraan).

Badkamermeubel met wastafel aansluiten

Ik heb badkamermeubel-set Muza gekocht. Graag deze ophangen en de waterleidingen en kraan ook aansluiten.

Douchewand Samos monteren

Graag zouden wij de Samos douchewand 6 mm 2.10 x 90 cm willen laten plaatsen.

Staand toilet vervangen

Ik wil mijn staande toilet vervangen door een duoblok toilet.

Fontein/wasbak in toilet plaatsen

Ik wil graag een nieuw fonteintje/wasbak in mijn toilet laten plaatsen.

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douche cabine laten plaatsen. Kunt u mij een prijsopgave sturen.

Douchewand plaatsen

Klus 1. Plaatsen van een glazen douchewand. We zoeken een zeer ervaren persoon op het gebied van het plaatsen van een glazen douchewand. Het gaat dus om een douchewand van de Gamma van glas die moet vallen in twee te plaatsen houders in de wand. Ook de onderkant is van glas en rust op de vloer. Een metalen dwarsbuis aan de bovenkant moet aan de muur bevestigd worden. Klus 2. Het opnieuw kitten tussen de badrand en de muur. Klus 3. Het verplaatsen van een stopcontact in de muur. En het ontstane gat dicht maken. Klus 2 en 3 kunnen eventueel door een andere klusser gedaan worden. Het is in ieder geval van belang dat de klusser die de douchewand maakt daar zeer ervaren mee is.

Bubbelbad repareren

Graag advies voor reparatie bubbelbad. Vermoed dat elektra/motor stuk is.

Douchewand monteren

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het monteren van mijn douchewand. De douchewand is 2.10 meter hoog, 90 cm breed, heeft aluminium profielen en een verstelbare steun.

Diverse kleine klussen in badkamer

De klant is op zoek naar een vakman die verschillende klussen kan uitvoeren. De klant wil graag dat er 2 lekkende kranen worden gerepareerd. Tevens wil de klant dat het bad opnieuw wordt gekit aan de muur en er moeten 2 kapotte plinten worden vervangen.

Badkamer renoveren

De klant wil graag de tegels van de muur laten verwijderen. Daarna wil de klant de muren en de vloer laten betegelen. De klant wil een muurtje van 1,20 lang en 1,20 meter lang laten maken. Daar moet een wastafel aan vast komen te zitten. Het plafond moet worden verlaagd en daar moeten daarna weer 2 spots in worden gemaakt. Er moet een zwevend toilet worden geïnstalleerd nadat de oude pot is verwijderd. Het kan zijn dat er een paar andere dingen moeten worden opgehangen, maar dat zal de klant met de vakman overleggen.

Douchedeur monteren

Ik heb gisteren een offerte gekregen via Praxis Capelle ad IJssel (offerte nummer 20300012) van 2 douchedeuren. Via deze website zouden wij ook een prijs/offerte aanvragen met betrekking tot montage van douchedeur voor nis 100 cm. Model IMPACT SWINGDEUR. Offerte graag inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude profielen van de oude douchedeur welke nog steeds aan de zijwanden van de douche en de vloer bevestigd zijn inclusief het schoonmaken van oude kit resten. De oude deur is reeds door ons verwijderd en afgevoerd. Klus graag zo snel mogelijk uitvoeren.

Douchewanden plaatsen

Ik wil een douchewand en deur laten plaatsen. Het gaat om een wand van 88 bij 88 cm.

Thermostaatkraan herstellen

Mijn thermostaat kraan kan ik moeilijk draaiend krijgen. Als deze niet gerepareerd kan worden, wil ik hem laten vernieuwen of vervangen. De kraan is ongeveer 17 jaar oud.

Douchecabine plaatsen

Er zal een nieuwe douchecabine geplaatst moeten worden. De douchecabine die er nu staat zal verwijderd moeten worden.

Douchecabine in de badkamer plaatsen

Wij willen graag een douchecabine laten plaatsen in onze badkamer. Het betreft een douchecabine zonder douchebak. De douchecabine moet geplaatst worden op tegels, het betreft een douchecabine van 90 x 90 cm. En ook plaatsen van een wastafel met onderstel en een smalle kast aan de zijkant. Materialen (uitgezonderd van kit) reeds in ons bezit. Graag ontvangen wij een offerte.

Badkamer en toilet vervangen

In de nieuwe woning dienen de badkamer en het toilet gerenoveerd te worden. De badkamer is 7.8 m2 groot. Deze dient te worden gesloopt en het puin afgevoerd. Daarna moet er een ligbad, een toilet, een inloopdouche en een wastafel geplaatst worden. De indeling zal bijna gelijk blijven aan de oude badkamer. De wanden en vloer moeten worden betegeld. Het toilet is 1.2 m2 groot. Ook hier dient het oude te worden gesloopt en het puin afgevoerd. Daarna zal er een nieuwe zwevend toilet geplaatst moeten worden en een fonteintje gemonteerd. De wanden en de vloer dienen te worden betegeld.

Complete badkamer renoveren

4m2. Stucen. Tegelen. Kitten etc. Meubels ophangen. Leidingen invrezen. Vloer gieten en nieuw plafond. Slecht bereikbaar ivm werk

Spiegel hangen en WC-bril vervangen

Ik wil graag spiegel laten ophangen en wc bril vervangen, omdat ik dat zelf niet kan.

Douchecabine laten monteren

Ik wil een douchecabine van de Gamma laten plaatsen. Wat kost dat? Momenteel is het een gelijkvloers inloopdouche.