Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Rotterdam of directe omgeving.

9694 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletten installeren in nieuwbouw, badkamer en twee toiletten renoveren, complete toilet en badkamer nieuw bouwen, badkamer en aparte WC verbouwen, badkamer vervangen, nieuwe badkamer aanleggen, bathroom- and toiletrenovation, badkamer boven en toilet beneden renoveren, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet aanleggen, installeren van complete badkamer en toilet, badkamer bouwen in de slaapkamer, badkamer renoveren, complete badkamerverbouwing, badkamer uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Rotterdam:

Douchecabine vervangen

Het betreft het vervangen van de bestaande douchecabine met hoge instap door een douchecabine c.q. inloopdouche met lage instap of helemaal geen instap. Gebruik makend van de bestaande aansluitingen, en indien mogelijk bestaande afvoer. De afmeting is in een vierkant, 90 cm bij 90 cm. Inclusief het afvoeren van de oude douchecabine.

Toilet terugplaatsen

Sinds 2 maanden wonen mijn vriendin en ik in onze nieuwe huis. De vorige bewoners hebben het toilet beneden weggehaald en daar een garderobekast van gemaakt. Nu zou ik graag weer een toilet willen terugplaatsen. Als het goed is, liggen de leidingen et cetera er nog. De ruimte is vrij klein, ongeveer 70 bij 80 centimeter. Wat zouden ongeveer de kosten zijn als we uitgaan van een normaal staand (duoblok) toilet inclusief betegeling? Het hoeft geen design te zijn maar gewoon normale tegels is prima.

Duoblok installeren en steunen monteren

Een duo-bloktoilet en invalidensteunen installeren. Aansluiten op de afvoer en het water aansluiten. Dit zit 40 cm vanaf waar de pot moet komen te staan. In een 55+ woning, in een grote douche.

Badkamer verbouwen

Huidige badkamer heeft een lekkende verouderde douchestoomcabine, een wastafel en radiator. De afmetingen van de ruimte zijn 2.70 x 2.00 meter en hoogte 2.40 meter. Gewenst is een inloopdouche en wastafel en eventueel vloerverwarming, indien mogelijk (stadsverwarming) en afhankelijk van de kosten. De wanden en de vloer dienen te worden betegeld.

Douchebak plaatsen

Ik wil een hoek instapdouche laten plaatsen en wil weten hoeveel dit zou kosten. Deze moet ongeveer 90 bij 90 cm worden.

Douchebak installeren en oude douchebak verwijderen

Graag zou ik in verband met een lekkage die inmiddels is verholpen een nieuwe douchebak willen laten installeren waarbij de oude douchebak moet worden weggehaald en verwijderd. De douchebak is 90 bij 90 cm groot. Ook de eromheen liggende witte tegels moeten zonodig weer opnieuw gelegd worden. Graag hoor ik van u.

Douchepaneel monteren

Ik zou graag een prijsopgave willen ontvangen van het bevestigen van een douche paneel. Ik hoor hier graag meer over van u

Wastafel en douchecabine monteren

Ik wil graag een douchecabine en een wastafel in de badkamer laten monteren. De artikelen bestel ik en laats ik thuis afleveren.

Plafond badkamer vernieuwen

Vanwege lekkage bij de buurvrouw zijn er flinke vochtplekken ontstaan in onze badkamer op het plafond.

Badkamer- en toiletrenovatie

Ik wil graag mijn badkamer en toilet renoveren. Ik ben op zoek naar een loodgieter en tegelzetter. Het liefst ergens in december, begin januari. Het volgende moet onder andere gebeuren: Een nieuwe radiator plaatsen. Gedeeltelijk frezen van de leidingen. Een nieuwe badkamermeubel en fontein in het toilet plaatsen. Een nieuwe douchekop plaatsen. Betegelen (dit kan eventueel over de huidige tegel). Een nieuwe toiletpot (staand) plaatsen. Het gaat om 2 kleine ruimtes van 1,85 x 1,15 (badkamer). Het toilet is ongeveer dezelfde afmeting.

Hangtoilet plaatsen

Ik wil graag dat er een hangend toilet geplaatst wordt. Op dit moment hebben wij een verhoogd toilet staan. De afwerking wil ik zelf doen, dus het gaat alleen om het plaatsen. De tegels ga ik zelf plaatsen.

Duoblok inclusief reservoir vervangen

Wil mijn complete duoblok toiletpot inclusief reservoir vervangen door een nieuwe. De oude is stuk. Afvoer in de vloer en kraan zit rechts. Hoeveel gaat de montage kosten ?

Compleet duoblok vervangen

Ik wil mijn complete duoblok toilet inclusief reservoir vervangen. De oude is stuk. De afvoer zit in de vloer en de kraan zit rechts.

Douchedeur laten plaatsen

Meneer/mevrouw, Graag zou ik een douchedeur willen laten plaatsen in mijn badkamer - op vrijdagochtend voor 11:30. Is dat mogelijk? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet,

Douchecabine, -kraan en toiletdeksel monteren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een douchecabine, douchekraan en een toiletbril met deksel. Er mag ook een aparte post worden opgenomen voor de levering van alle materialen. Voor verdere informatie mag u mij bellen.

Badkamer in een nieuwbouwappartement aanpassen

Ik heb een nieuwbouw appartement gekocht en inmiddels de sleutel ontvangen. Er is daar een badkamer van 250 x 300 cm waar ik graag wat wil laten veranderen. Ik wil er over de bestaande vloer- en wandtegels nieuwe tegels laten aanbrengen. Er is nu een douchehoek, maar ik wil er een inloopdouche laten maken. Ook wil ik er een bad en een badkamermeubel met 2 wasbakken laten plaatsen. Het bestaande toilet moet herplaatst worden. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en uw advies te krijgen. Ik ontvang daarna graag uw offerte met daarin een aparte post voor de materialen. Het appartement is nog leeg, ik zoek een vakman die hier op korte termijn mee kan starten, e.e.a. in overleg.

Whirlpool bad herplaatsen en afkitten

Ik zoek een vakman die voor mij kan beoordelen of mijn Whirlpool bad wat beter gemonteerd kan worden. Het bad zit scheef en is aan 1 kant nog niet afgekit. Ik ben bang dat er lekkage ontstaat of water bij de aandrijving komt. Graag uw bezoek en advies/offerte voor herstelwerk.

Douchecabine vervangen en stortdouche plaatsen

Ik heb een nieuwe douchecabine met stortdouche gekocht en ben nu op zoek naar een ervaren en betrouwbare vakman. De oude douchecabine moet eerst worden verwijderd en afgevoerd. Daarna kan de nieuwe douchecabine rechtstreeks op de tegelvloer worden geplaatst. Ik ontvang graag uw offerte.

Badkamer afwerken

Ik ben momenteel mijn badkamer aan het renoveren. Ik heb de tegels al laten slopen en er zijn gipsplaten aangebracht en nieuwe leidingen gelegd. Ik zoek nu een vakman voor het afmaken van de klus. Er moet een betonvloer worden gestort, de water- en cv-leidingen moeten worden aangesloten en er moet 20 m² tegelwerk op de vloer en wanden worden geplaatst. Ik hoop dat er iemand op korte termijn tijd heeft voor deze klus. Ik wil een afspraak maken zodat u het werk kunt beoordelen en hoor graag wat de kosten zijn.

Toiletpot vervangen

Ik heb een staande toiletpot waar een barst in zit. Ik wil een nieuwe pot gaan kopen en die laten monteren. Ik hoor graag wat de kosten zijn voor de montage.

Verhoogde inloopdouche maken

Momenteel hebben wij in de badkamer een douchebak met een douchecabine. Ik wil die gaan slopen en op die plek door een vakman een inloopdouche laten maken van 100 x 140 cm. Onder de huidige douchebak lopen nu leidingen en zit ook de sensor van de elektrische vloerverwarming. Daarom zal er in de inloopdouche een verhoogd vloertje gemaakt moeten worden met nieuwe tegels. Daarop wil ik dan 2 glazen wanden laten plaatsen en alles moet waterdicht worden afgekit. Ik wil een afspraak maken om de klus hier met mij te bespreken. Daarbij ontvang ik graag uw advies en een offerte. We hebben geen haast met de klus. We plannen die graag in onderling overleg met u in.

Vrijstaande badkuip vervangen en badkamer renoveren

Mijn vrijstaande badkuip met Whirlpoolfunctie van Phillip Stark heeft een lekkage en moet met spoed worden vervangen door een vrijstaande badkuip zonder Whirlpoolfunctie! Geen Phillip Stark! Goedkopere alternatieven?

Toilet op de derde verdieping

Ik wil graag een toilet in de badkamer op de derde verdieping van mijn woning laten plaatsen. Er dient een waterleiding getrokken te worden.

Renovatie van de badkamer

Renovatie badkamer. Bad blijft. Nieuwe douche wastafel met spiegelkast. Radiator vervangen. Vloer en tegels nieuw.

WC-ruimte op laten knappen

Ik wil een nieuwe wc plaatsen met bijbehorende tegelwerk (zowel grond als muur), wasbakje met kraan en verlichting. Afmetingen zijn ongeveer 2.3 x 1 m. Ik heb de materialen al in huis. Offerte graag inclusief afvoeren van oude materialen.