Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Rotterdam of directe omgeving.

9988 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: kleedkamers met douches bouwen, plaatsen van 2 badkamers en toilet, badkamer en toilet realiseren en een toilet renoveren, badkamer en toilet verbouwen, badkamer verbouwen, kamer verbouwen tot badkamer, gehele badkamer en wc renoveren, badkamer en WC vernieuwen, badkamer verplaatsen, badkamer en toilet geheel vernieuwen, badkamers renoveren, badkamer vernieuwen, badkamer verplaatsen, complete badkamerrenovatie, bathroom renovation en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Rotterdam:

Douchebak plaatsen

De douchbak is gescheurd en dient vervangen te worden. De oude douchebak is reeds verwijderd. Echter, de oude douchebak was ingebouwd. Ik heb reeds een. Ieiwe douchebak die in de oude sponning moet worden ingebouwd.

Douchewand plaatsen

Een inloop douche wand plaatsen

Douchecabine plaatsen en tegelen

Ik wil het ligbad (een whirlpool) eruit laten halen en daarvoor in de plaats een eenvoudige douche. Ik wil op de tegels douchen en geen douchebak, aangezien ik geen hogere instap wil. Dit betekent wel dat de vloer betegeld moet worden, de oude tegels eruit en andere erin.

Kleedkamers met douches bouwen

Graag wil ik een vrijblijvende offerte opvragen voor de bouw van twee kleedkamers van ca. 25m2 inclusief douches (4 stuks per kleedkamer en inclusief sensor).

Douchecabine vervangen

Ik wil mijn oude douchecabine vervangen voor een nieuwe. De afmetingen zijn 90 bij 90 cm.

Wasbak vervangen en douchecabine repareren

Ik wil graag een paar klussen in huis laten uitvoeren een wasbak in de badkamer. Het demonteren en een nieuwe plaatsen van een wasbak. Een douche cabine repareren.

Stoomcabine laten repareren

Mijn douchecabine met stoom functie werkt niet, er is erg kortsluiting denk ik. Aardlek schakelaar schakelt zich uit als ik het aan zet.

Badkamer verbouwen

Tegels leggen in de badkamer, wandtegels 30m2, vloertegel 7m2. Nieuwe doucekabine en wastafelmeubel plaatsen.

Douchewand plaatsen

Ik zoek een vakman die een douchewand kan komen monteren. Voorwerk is al verricht. Betreft een douchewand met de afmeting van 100 x 95 cm.

Badkamer renoveren

We zouden graag de badkamer willen renoveren. O.a. van bad naar douche (op dezelfde plek) Badkamer bevind zich onder een schuin dak

Hangend toilet met opbouw plaatsen

We willen graag het huidige toilet verwijderd hebben en een nieuw hangend toilet inclusief opbouw achter het toilet ervoor in de plaats. Nieuwe toilet en spoelmechanisme reeds in ons bezit. Beide van Grohe en bij Praxis gekocht.

Waterschade in badkamer herstellen

De lekkage in de badkamer moet gemaakt worden. Hiervoor moet eerst de schade opgemaakt worden voor de verzekering. Daarna graag iemand die de schade kan herstellen.

Douchecabine/ vervangen

Hello! I would like to know the following: - what is the cost for removing old shower cabine? - what is the cost for installing a new shower cabine? - when is your first possibility for the above two services (in Rotterdam)? I attached a picture of the current shower cabin. The new one will look similar. Many thanks!

Badkamer renoveren

Ik wil graag de badkamer renoveren. Oude tegels weg en nieuwe plaatsen. De vloer van de badkamer is 5,5 m2. De wand is 23 m2. Het plaatsen van een nieuwe meubel, een nieuwe radiator en een stoom/douchecabine.

Badkamer plaatsen in nieuwbouwwoning

Het gaat om het installeren va een badkamer in een nieuwbouwwoning in Rotterdam. De maten van de badkamer zijn 2,70 meter bij 2,13 meter. Graag ontvang ik een offerte met een richtprijs voor de volgende werkzaamheden: - betegelen vloer en wanden - plaatsen toielt - plaatsen regendouche en douchewanden - plaatsen badkamermeubel Tevens willen we ons toilet op de begane grond laten installeren. Hier gaat het om het plaatsen van het toilet en het fonteintje en het tegelen van de vloer en de wanden. Kunt u die separaat vermelden op de offerte.

Wastafel monteren

Graag wil ik een wastafel laten monteren aan de wand in ons washok in een nieuwbouwhuis met spiegel en alleen een koudwaterkraan. Er zit een ladekastje onder, betreft van praxis, 'Savana 60' wastafel met onderkast. Die klus kost ter indicatie 277 euro (via praxis). Echter er moet ook een afvoer en waterleiding naar toe, ongeveer 2 a 3 meter, simpel boven de grond, langs de wand (niet weggewerkt). Die komt van de afvoer en water mede bedoeld voor de wasmachine. Wastafel lever ik zelf de rest van het leidingwerk is voor u. Gaarne nu dan een totaalofferte.

Douchewand plaatsen

Inloop douche wand plaatsen

Inloopdouche plaatsen

Ik wil mijn bestaande douche vervangen voor een douchewand van 2 meter hoog bij 60 of 70 cm breed. Deze douchewand kan gewoon een 8 mm dikke heldere glaswand zijn. Graag met een regendouche kop (hoeft niet ingebouwd te worden). De vloer moet aflopend gemaakt worden of voorzien worden van een randje (zodat het water niet door de badkamer loopt. Ik heb foto's bijgevoegd van de bestaande situatie. Oude materiaal mag afgevoerd worden.

Badkamerrenovatie

Ik wil graag een (kleine) badkamer laten renoveren. Denk hierbij aan; het verlagen van het plafond, aanleggen en frezen van waterleidingen, betegelen, storten van zandcement et cetera. De badkamer is 1 bij 2.50 meter en de hoek wordt aan 1 kant kleiner.

AquaVive douchewand(en) laten monteren

Ik wil graag een douchewand/zijwand laten monteren. Het betreft artikel Aquavive douchewand zijwand Zanzibar chroom 90 cm.

Badkamermeubels monteren

Ik wil 2 badkamerkasten en een badkamer ondermeubel in elkaar laten zetten

Lekkend bad laten repareren

Mijn bad lekt als het water wegloopt. Ik denk dat waarschijnlijk de 'sifon' is losgeschoten. Ik zoek een vakman die dit probleem voor mij kan verhelpen.

Douchebak vervangen

Huidige douchebak (120x80) staat op stelvoeten, instaphoogte is 30 cm inclusief 5 cm schuifdeur drempel. Douchebak is niet goed ondersteund en lekt op meerdere plekken. (Zie foto's) Gezocht een vakman die de oude douchebak kan verwijderen en de nieuwe (nog aan te schaffen) wil plaatsen en afwerken.

Hoekinstap douchecabine installeren

Hi, ik wil graag een hoekinstap douchecabine laten installeren. Alles is meegeleverd behalve een paar noodzakelijke gereedschappen, zie foto bijlage. Ik hoor een offerte willen ontvangen.

Tegelvloer en douchecabine plaatsen

Nieuwe tegelvloer en nieuwe douchecabine