Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine en badmeubel monteren:

Douchecabine en badmeubel monteren

Douchecabine Get Wet I Am en badmeubel Napoli met wastafel van Praxis laten plaatsen. Het betreft een nieuwbouwwoning, wastafel eruit, nieuwe badmeubel inclusief wastafel erin en een douchecabine plaatsen op tegelvloer in badkamer
Onze klant uit Roelofarendsveen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine en badmeubel monteren uit heel Nederland:

Beneden toilet en badkamer verbouwen

Ik wil het beneden toilet en de badkamer verbouwen. Er moeten nieuwe zwevende toiletten in. Er moet leidingwerk verricht worden, omdat er nu staande toiletten in zitten. Vervolgens dient de badkuip, verwijderd worden en moet er een douchecabine, badmeubel en verwarmingselement geplaatst worden. Ook moet er tegelwerk plaatsvinden. Het is totaal ongeveer 10 m2.

Douchecabine, badmeubel en assecoires plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen douchecabine van 90 cm bij 90 cm, 4 rekjes en een badmeubel. Deze schaffen wij zelf aan. Er moet ook een oude douche verwijderd en afgevoerd worden. Kunt u apart in de offerte vermelden hoeveel het extra kost om een handdoek radiator te plaatsen?

Montageklussen in badkamer

Ik wil graag een badmeubel, spiegelkast en douchecabine laten monteren en aansluiten. Ik heb alle materialen al in huis. Geen voorwerk nodig. Wat zou dit gaan kosten?

Badkamer slopen en verbouwen

Ik wil graag mijn badkamer laten slopen. De klus betreft het verwijderen van sanitair, wandtegels en verlaagd plafond, inclusief afvoeren. Plaatsen van een nieuw badmeubel, kolomkast, spiegel, douchecabine, hangend toilet, verlaagd plafond met spots en Flexxtegels op de vloer. Plaatsen nieuwe wandtegels. Leidingen blijven op de huidige plek. Afmetingen ruimte lengte 2.90 meter breed 2.10 meter hoog.

Slopen en renoveren badkamer

Ik wil de badkamer laten slopen en laten afvoeren. De werkzaamheden bedragen: vloer en muurtegels verwijderen, sanitair verwijderen zoals douchecabine, bidet, toilet, bad en badmeubel. Daarna muren afvlakken, een paar water/ elektriciteitsleidingen verleggen, tegelen, sanitair plaatsen en aansluiten: Inloopdouche, wasmeubel met spiegel, hangend toilet, ligbad en verwarmingselement vervangen. Het oppervlak van de badkamer is 9 kubieke meter.

Douchecabine en badmeubel plaatsen

Ik wil een douchecabine van Aqua vive (type Zanzibar, een zijwand en een deur) geplaatst hebben + ik wil graag een badkamermeubel terug geplaatst hebben. De bestaande wastafel en spiegel moeten eerst verwijderd worden.

Douchecabine, doucheset en een badmeubel laten monteren

Ik wil graag een douchecabine, doucheset en een badmeubel laten monteren. De oude wasbak en de oude doucheset moet worden verwijdert en afgevoerd. De nieuwe spullen mogen op de nieuwe plek weer komen. De spullen zijn deels al aanwezig, deels in bestelling. Het kan zijn dat de wasbak met wateraanvoer een paar cm verplaatst moet worden.

Kleine badkamer aanpassen

Momenteel ben ik mijn kleine badkamer (lengte 2,85 cm/breedte 1,65) aan het veranderen. Ik ga een aantal producten bij de Praxis bestellen en zou uw hulp goed kunnen gebruiken bij het monteren/plaatsen ervan. Het gaat om de volgende producten: - Badmeubel Gadget (60 cm) + wastafel en kraan + spiegel met lichtbalk bevestigen. - Douchecabine I Am Swingdeur 90 cm rvs + I Am zijwand 90 cm rvs + douchebak Mitola Graph inbouw 90 x 90 cm in het zwart + douche, slang en kraan plaatsen. - vloertegels leggen Basaltina Grey totaal maximaal 5 pakken. - Verwijderen oude wasbak, vloertegels en douchecel.

Badkamer aanpassen

Ik wil graag PVC wandtegels laten plaatsen in de badkamer bovenop de oude wandtegels. Ook moet er een nieuwe douchecabine gemonteerd worden en een badmeubel met een fontein. De badkamer is 20 vierkante meter. De oude tegels hoeven niet verwijderd te worden.

Badkamer-, toilet- en keukenrenovatie

Complete badkamerrenovatie. Badkuip en toiletmeubel verwijderen en afvoeren. Ook de vloer verwijderen. Het plaatsen van elektrische vloerverwarming. Het plaatsen van een nieuwe douchecabine, op de vloer. Dus geen douchebak maar alleen een grote douchekop aan het plafond, glazen scherm en thermostatische kraan. Toilet, badmeubel en bijbehorend sanitair installeren. Een verlaagd plafond maken. Het maken van 2 aansluitingen in de muur naast de spiegel voor 2 lampen. Een stopcontact verleggen. Het verleggen van enkele aansluitingen voor water en afvoer. Tevens een radiator hangen. Vloer: 5,2 m2 Tegels : 120 x 25 cm. Wanden totaal oppervlakte 22 m2. Tegels : 60 x 30 cm. De tegels en het meeste sanitair zijn al uitgezocht. Na de badkamer en het toilet wil ik mogelijk ook de keuken laten doen.

Partners

Partners van Casius