Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Rockanje te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Rockanje heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Rockanje u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Rockanje of directe omgeving.

92 klanten uit Rockanje bevelen een bij Casius in Rockanje aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Rockanje bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: nieuwe badkamer + 2 toileten, nieuwbouw in Gorinchem, badkamer en wc plaatsen in nieuwbouw appartement, renoveren van badkamer, badkamer uitbouwen en verbouwen, verbouwen van bestaande badkamer, renovatie badkamer, plaatsen badkamer en toilet nieuwbouw woning, badkamer vernieuwen: nieuw sanitair, opnieuw betegelen, extra badkamer met jacuzzi op zolder, badkamer verbouwen: nieuw sanitair, badkamer en aparte WC verbouwen, verbouwing van badkamer, badkamer verbouwen: toilet, wasbak, spiegel en douchecabine vervangen, badkamer en toiletruimte verbouwen, renovatie badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Rockanje staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Rockanje:

Badkamer-toilet-douche renoveren

Wij willen de badkamer van de stacaravan laten renoveren. De afmeting van de badkamer is 1,05 bij 1,90. In de badkamer moet komen: inloopdouche, toilet, kleine wasbak, planchette en spiegel. Wanden dien betegeld te worden (8m2) en vloer betegelen (1,5 m2 zonder douche, met douche ca.2,5m2). Tegels wand 30 bij 60 en vloer 30 bij 30. De materialen en arbeidskosten apart offreren.

Douchescherm monteren

Wij zoeken een douchescherm van 200 cm hoog en 100 cm breed. Wij willen een band van ondoorzichtig glas van 80 cm op 80 cm over de volle breedte. Wat kost dit inclusief vervoer naar Hellevoetsluis?

Badscherm op de badrand plaatsen

Ik verneem graag de kosten voor het plaatsen van een badscherm van 100 x 140 centimeter op de badrand. Er hoeft geen oud scherm verwijderd te worden.

Inloopdouche laten maken

Ik heb momenteel een douchebak en wil daar graag een inloopdouche maken. De douchebak moet worden verwijderd en de tegelvloer worden aangepast. Daarna wil ik er een vaste glazen wand met een glazen deur laten plaatsen. Ik wil de ruimte even laten bekijken en ontvang graag advies over de materiaalkeuze. Ik kan de wand eventueel zelf bij Gamma aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte.

Stoomcabine repareren

Ik krijg 15 januari de sleutel van de nieuwe woning. Hier staat een Plash model B106A stoomcabine maar deze geeft geen stoom meer. Graag zou ik dit probleem laten verhelpen.

Badkamer vergroten en vernieuwen

De badkamer willen wij graag vergroten en vernieuwen. Er zal ongeveer 3 m2 van de slaapkamer bij de badkamer worden getrokken. Hierna dient de oude badkamer te worden verwijderd en de wanden en de vloer betegeld, ligbad, wastafel en inloopdouche geplaatst en een toilet inclusief bidet. De badkamer zal na het vergroten ongeveer 8 a 10 m2 groot gaan worden.

Voegen en kit vervangen

Uitgesleten voegen in badkamerwanden, 2 wanden van 90 cm breed in douchecabine, opnieuw voegen + kit vervangen aan binnen- en buitenzijde douchebak.

Badkamer renoveren

Kleine badkamer is aan vernieuwing toe. Afmeting ongeveer 1,5 meter bij 2,5 meter. Huidige badkamer slopen. Opnieuw betegelen van wanden en vloer. Er moet een badmeubel inkomen en eventueel een douchewand. Tevens een nieuwe designradiator plaatsen. Geen ander sanitair. Leidingwerk in orde. Betreft het leveren van de materialen en het opbouwen van de badkamer.

Leegruimen van huidige badkamer ...

Leegruimen van huidige badkamer (waaronder tegels van muur en vloer). Leidingen freesen, vloer ophogen. Volledige opbouw van nieuwe badkamer. Tegelen op muren en vloer. Aan en afvoer in badkamer blijft op zelfde plaatsen.

De bestaande badkamer moet gesloopt. ...

De bestaande badkamer moet gesloopt. Betreft bad, toilet, wastafel en tegelwerk (tegel over tegel) In verleden verplaatste wand (ca. 40 cm slaapkamer in) moet weg en originele wand weer herplaatst. naast sloop oude wand ook gestorte vloer ter plaatse verwijderen. Verplaatsen enkele aansluitingen water en electra. Toilet verplaatsen van midden wand naar hoek. Plaatsen douchecabine, wastafelmeubel en radiator. Electra is nu trekschakelaar welke ook spanning op wandcontactdoos zet. Gewenst permanente spanning op wandcontactdoos bij spiegelkast. Materiaal reeds bij sanitairbedrijf uitgezocht, nog niet besteld en geleverd

In een bijgebouw (aan bestaand huis) ...

In een bijgebouw (aan bestaand huis) moet een badkamer komen met een inloopdouce en toilet. De ruimte is aanwezig maar moet aangepast worden door het zetten van een muur en het doorbreken van een andere muur, hierin moet een doorgang (deur) komen. Het bijgebouw bestaat nu uit een toilet en een deel garage. Een deel van de garage moet badkamer worden en daarom moet er een muurtje worden gezet. In het muurtje van de toilet moet een deur komen naar het badkamerdeel. De toilet zelf moet verplaatst en vervangen worden. Verder moet er in het badkamerdeel gestuct worden en moeten wanden en vloer betegeld worden. Een wastafel en een inloopdouche moeten worden geplaatst. Het gaat om een ruimte van +/_ 7m2

In het bijgebouw bevindt zich een ...

In het bijgebouw bevindt zich een verouderde douchebak/toilet en we willen deze laten verbouwen moderniseren tot een douchecabine/sauna/toilet. Tegelvloer en tegel wand moeten gemoderniseerd, toilet vervangen en 90 graden verplaatsen met behoud van huidige afvoer. douchebak vervangen voor douche cabine en 90 graden verplaatsen met behoud van huidige afvoer. aanleggen van een sauna afm 110x200 cm.

verwijderen van ligbad,welke is ...

verwijderen van ligbad,welke is ingebouwd in de vloer. vrijkomende holte ( vloer) uitvullen met beton. oude vloertegels verwijderen. bestaande douche cabine verwijderen.wandtegels verwijderen. geheel opnieuw betegelen. nieuwe douche cabine bouwen met vloer afvoer over lengte van 120 middels goot.geen douchebak maar direct op de tegelvloer. glazen douchewanden 2 mtr bij 1.20 (inloop) vloerverwarming. extra scheer/stopcontact