Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inbouwreservoir met hangend toilet monteren:

Inbouwreservoir met hangend toilet monteren

Ik wil mijn staande toilet gaan vervangen door een hangend toilet. Ik zal zelf het huidige toilet verwijderen en afvoeren. Ik zoek een vakman die daarna de aansluitingen kan aanpassen en een inbouwreservoir kan monteren. Ik werk dat verder zelf af en ook het tegelwerk plaats ik zelf. Ik ontvang graag uw offerte.
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouwreservoir met hangend toilet monteren uit heel Nederland:

WC renoveren

Ik wil graag mijn toilet laten renoveren. Ik heb al een hangend toilet met inbouwreservoir, tegels en een nieuw fonteintje gekocht. De ruimte eerst geheel strippen. Ik wil graag weten hoeveel de hele renovatie werk ongeveer gaat kosten? Groet.

Hangend toilet plaatsen en tegelen

Plaatsen hangend toilet (Geberit) op begane grond + betegelen vloer en achterwand + plaatsen fonteintje (graag offerte voor aparte onderdelen). Oude staande toilet is verwijderd, afvoer komt nu uit de grond en moet naar het hangend toilet (vloer moet stukje worden uitgedrild). Tegels vloer zijn 30,5x61 cm, tegels achterwand 30x30 cm. Afmetingen toiletruimte: 120 cm diep, 91 cm breed. De afvoer voor de fontein is aanwezig recht onder het fontein. De tegels op de vloer mogen op het bestaande tegelwerk worden gelegd. Toilet, inbouwreservoir, isolatiemat, wasbak en tegels zijn al aangeschaft. De opdracht moet voor 17 November worden afgerond.

Toilet renoveren

Plaatsen hangend toilet (Geberit) op begane grond + betegelen vloer en achterwand + plaatsen fonteintje (graag offerte voor aparte onderdelen). Oude staande toilet is verwijderd, afvoer komt nu uit de grond en moet naar het hangend toilet (vloer moet stukje worden uitgedrild). Tegels vloer zijn 30,5 x 61 cm, tegels achterwand 30 x 30 cm. Afmetingen toiletruimte: 120 cm diep, 91 cm breed. De afvoer voor de fontein is aanwezig recht onder het fontein. De tegels op de vloer mogen op het bestaande tegelwerk worden gelegd. Toilet, inbouwreservoir, isolatie mat, wasbak en tegels zijn al aangeschaft. De opdracht moet voor 17 november worden afgerond.

Gat voor toilet boren

Get boren van een nieuw toilet afvoergat (120 mm? ) voor hangend toilet+ inbouwreservoir op de BGG. Achter het bestaande gat, zie foto. Het achterwandje is een gipsplaat voorzet, deze zullen we ook ter hoogte van de boring wat verwijderen, zodat het gat nog wat extra naar achteren kan. Ook de toiletpot en reservoir zullen we vooraf verwijderen. En als jullie er dan toch zijn gelijk optioneel (als het lukt) twee nieuwe 16mm gaatjes in dezelfde vloer om wat computer kabels door te kunnen voeren via de kruipruimte (één in de meterkast en één onder de trap).

Toilet renoveren

Vervangen van mijn staande toilet door een hangend toilet. Nieuwe toilet met inbouwreservoir en ombouw. Verder de ruimte opnieuw betegelen, zowel muren als vloer met standaard tegels. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamer en toilet laten vernieuwen

Wij willen een nieuwe douchecabine laten plaatsen en het toilet vervangen. Bij vervangen toilet moet dan ook de toiletvloer opnieuw betegeld worden (van vast toilet naar hangend model). Wellicht ook iets van wandtegels voor het gedeelte van het inbouwreservoir. Tevens moet het licht in de badkamer worden vervangen (touwtje waarmee je het aan/uit doet werkt niet meer). De details bespreek ik graag met de vakman want ik weet nog niet precies wat ik wil. Ik sta dus ook open voor advies!

Plaatsen van een hangend toilet

Het plaatsen van een hangend toilet, een Geberit inbouwreservoir set. De waterleiding aanpassen en het veranderen van de afvoer. Het reservoir aftimmeren. Het toilet verwijderen, het afvoeren hoeft niet. Het nieuwe toilet is al in huis.

Toilet verbouwen

Huidige toiletruimte is verouderd. Er moeten nieuwe wandtegels worden geplaatst tot ongeveer 1.20 meter hoogte (kunnen over de bestaaande tegels worden gelegd). Nieuwe vloertegels. Van staand naar hangend toilet en inbouwreservoir plaatsen en wegwerken achter tegels. Werkzaamheden moeten echt op korte termijn worden uitgevoerd. Het toiletsysteem schaf ik zelf aan. De tegels kunnen in overleg geleverd worden. Vooraf alles eruit halen en de afvoer verleggen.

Vervangen hangend toilet en reservoir

Wij willen het bestaande hangend toilet en inbouwreservoir laten vervangen. Graag zouden wij de kosten willen weten van het plaatsen met afwerking van tegelzetten van een wandje van ongeveer 1,5 m2. Dus kosten inclusief btw, materiaal om te hangen, voorrijkosten, enzovoort , maar exclusief tegels, toiletpot en reservoir. Optioneel het sloopwerk. Uitvoering in de komende drie weken.

Hangende WC-pot plaatsen

Betreft het vervangen van het huidige staande duoblok toilet voor een hangend toilet met inbouwreservoir. Inclusief realisatie van de ombouw et cetera. Eventueel 4 m2 betegelen. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius