Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Rijnsburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Rijnsburg heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Rijnsburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Rijnsburg of directe omgeving.

94 klanten uit Rijnsburg bevelen een bij Casius in Rijnsburg aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Rijnsburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: nieuwbouw 2 badkamers en 2 toiletten, badkamer renoveren, nieuwe badkamer op tweede verdieping, badkamer realiseren in nieuwbouwwoning, badkamer renoveren, badkamer renovatie, badkamer renovatie, badkamer verbouwen, badkamer renovatie, badkamer verbouwen, gehele badkamer renoveren, badkamer realiseren in souterrain en kleine badkamer renoveren, badkamer klussen, schadeherstel rapport badkamer, badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Rijnsburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Rijnsburg:

Badkamer en toilet volledig vernieuwen

Badkamer van 2.21 bij 2.26 meter. De oude badkamer (granito vloer, tegels, bad, douche, wastafel en toilet) moet volledig gestript worden en met nieuw sanitair en tegels gebouwd (zelfde indeling). Daarnaast hebben we ook nog een het toilet in de gang (afmeting 1,15 x 1,15 meter), welke ook volledig gestript dient te worden en weer opgebouwd. Vanaf 15 augustus wil ik graag starten met de klus. Ik zou graag de kosten willen weten en hoeveel tijd er nodig gaat zijn voor de duur van het project.

Badkamer en apart toilet verbouwen

Wij willen graag de gehele badkamer (2,3 x 2,3 meter) en een apart toilet(1,30 x 0,90 meter) laten slopen en opnieuw laten opbouwen. De volgende onderdelen komen in deze ruimtes terug: - badmeubel plaatsen met 1 opbouw kraan - 1 drain inclusief opbouw kraan - 1 nisdeur - 140 centimeter douchemuur - maken van een plateau van 90 centimeter - 2 x wandcloset met voorzetwand - 1 designradiator - wastafelmeubeltje in toiletruimte (opbouw) - 31 vierkante meter wandtegels (inclusief aparte toiletruimte) - 7 vierkante meters vloertegels (inclusief aparte toiletruimte) De klant zal dit allemaal zelf gaan aanschaffen.

Badkamer veranderen

Ik wil mijn badkamer veranderen. Ik wil een bad plaatsen tegen de muur en afwerken met tegels (tegels aan de lange kant en aan het voeteneinde), de huidige wastafel verplaatsen naar de andere kant van de badkamer (er moet ook warm water naartoe), en een zwevend badkamermeubel plaatsen die waarschijnlijk elders aangeschaft zal worden (niet bij de Praxis). De badkamer is ongeveer 3 bij 3 meter.

Badkamer plaatsen

In een kale ruimte op de 1e verdieping van een boerderij wil ik een badkamer laten plaatsen. De ruimte is 3 bij 5 meter. De vloer moet dicht gemaakt worden met houten platen en afgewerkt met van die platen die de spanning opnemen, Lewis en cement wil ik niet riskeren om de vloer niet te zwaar te gaan belasten tenzij dit geen probleem mocht zijn. De wanden dienen te worden betegeld met tegels van 60 bij 60 cm en de vloer met hardstenen tegels van 60 bij 60 cm. Verder komt er een zwevend toilet is, een urinoir, inloopdouche met gemetselde wanden, spiegel met verlichting en een badkamer meubel met 2 wasbakken en 2 kranen. In het plafond dienen er spots geplaatst te worden. De aanvoer van koud en warm water en de afvoer zijn al aanwezig.

Badkamer slopen en installeren

Wij hebben een huis gekocht en daar zit de originele badkamer uit 1983 nog in. Ik vroeg mij af hoeveel het zou kosten om deze badkamer van 6 m2 eruit te laten halen en een nieuwe badkamer te laten installeren. Er moet ook opnieuw betegeld worden tot aan het plafond. De water en elektra leidingen moeten misschien veranderd worden van plek.

Douchecabine vervangen en lekkage bij de afvoer opheffen

Ik heb lekkage onder mijn douchecabine met geïntegreerde douchebak. Ik wil die laten verwijderen en afvoeren en de lekkage bij de afvoer laten opheffen. Daarna wil ik er een nieuwe douchecabine laten monteren. Ik wil de klus hier eerst laten inmeten en ontvang daarna graag uw offerte.

Badkamer maken in casco woning

Het betreft het plaatsen van een nieuwe badkamer in een nieuwbouwhuis die casco opgeleverd wordt. Het gaat om het storten van een dekvloer inclusief drain omleggen/aanleggen leidingen voor bad. De vloer en muren moeten betegeld worden. De aansluiting van de leidingen douche/ kranen willen we ongeveer op hetzelfde plek als waar aansluitingen standaard liggen dus hoeven niet ver omgelegd te worden. De vloer is 8,5 m2.

Badkamer en twee toiletten renoveren

Huis uit jaren '80. Badkamer plus twee aparte toiletten moeten vernieuwd worden. Het plaatsingsplan blijft hetzelfde, dus geen grote veranderingen. Materiaal voor opdrachtgever. Ik wil dat alles veranderd wordt. In de PDF staan alle afmetingen.

Toiletrenovatie

Het toilet op de begane grond moet volledig worden gerenoveerd. Het ziet er nu erg ouderwets uit, en de bedoeling is dat het een moderne uitstraling krijgt. Het staande toilet moet vervangen worden door een hangend toilet. Ook moeten de tegels op de grond en aan de wand vervangen worden. Het plafond en de achterwand zijn nu betimmerd met houtwerk. Dit moet verwijderd worden en afgewerkt worden met stucwerk en/of tegels. Ten slotte moet het fonteintje nog vervangen worden. De materialen gaan wij waarschijnlijk zelf aanschaffen maar als de vakman een mooie prijs kan bieden staan wij hier voor open. Inclusief het verwijderen en het afvoeren van de huidige materialen. De werkzaamheden moeten plaatsvinden in de week van 24 juli en/of de week van 31 juli. De werkzaamheden dienen afgerond te zijn op 4 augustus.

Wastafel vervangen door badmeubel

Voor de vervanging van een oude wastafel en kraan op zolder hebben wij een badkamermeubeltje en kraan gekocht bij Praxis. Badkamermeubel is 60 cm breed en heeft 2 laden. Wij proberen het meubel in elkaar te zetten, maar de montage ervan wordt niet duidelijk omschreven, dus waarschijnlijk moet dat ook verder in elkaar gezet worden. Ik ga er zelf nog mee aan de slag. Eventueel wil ik daar nog uw hulp voor maar voornamelijk het loodgieterswerk moet dus gedaan worden.

Betegelen van de badkamer

Ik wil graag mijn badkamer laten betegelen, ik wil graag een complete offerte op aanneemsom, inclusief lijm & voegsel. Foto's van huidige situatie per mail beschikbaar. Contact bij voorkeur via email.

Montageklussen in de badkamer

Montageklussen in de badkamer: - het verwijderen van een standaard wastafel en daarna het plaatsen van een badkamermeubel - het verwijderen van een thermostaat - het plaatsen van een regendouche - het plaatsen van een douchecabine zonder bak, direct op de betegelde vloer plaatsen De materialen zijn besteld en komen over een week of vier binnen.

Plaatsen van een nieuwe badkamer

Slopen van huidige badkamer (ligbad). Plaatsen van inloopdouche, een hangend toilet, een designradiator en een badkamermeubel. Ook gaat het om het verleggen van de waterleiding, het tegelwerk op de muren en de vloer. Ook wil ik graag laten stucen. De badkamer is 2 bij 3.28 meter.

Glazen douchewand aanbrengen

Ik wil in de badkamer een douchewand van glas laten aanbrengen en de kraan van de douche vervangen door een thermostaatkraan. Hoeveel vraagt u als voorrijkosten? Graag een offerte sturen. De materialen zijn in bestelling. Het gaat om een nieuwbouwwoning.

Wastafelmeubel vervangen

Ik heb een nieuw wastafelmeubel gekocht. Graag laat ik de bestaande wastafel afkoppelen en verwijderen en het nieuwe meubel monteren en aansluiten. Mijn voorkeur gaat uit naar plaatsing in de avonduren of in het weekend. Ik ontvang graag vooraf een prijsopgave.

Aansluiten losstaand bad op afvoer

Heb bij Karwei een Saniscape ligbad Delta 150 besteld dat moet worden aangesloten op de afvoer in de doucheruimte. Levertijd ongeveer 10 dagen. Aansluitmateriaal moet nog worden gekocht na advies wat ervoor nodig is. Verder geen ombouw, tegelwerk of leidingwerk.

badkamer renoveren

Hallo,wij wonen sinds 2001 aan de Kamille te Rijnsburg. We hebben in de afelopen jaren elke keer iets gedaan of veranderd aan ons huis (kleine dingen meestal),alleen de badkamer , daar komt het niet van op de een of andere manier(dat is ook de duurste uitgave).Er zit natuurlijk ook een kostenplaatje aan vast .Er zit aan 1 kant van de badkamer een wand die betegeld is met spiegels(willen we echt van af) ,er zit nu een hangend toilet in,die willen we vervangen voor een staand toilet,scheelt ruimte. De badkamer is ca 2 x 3 meter.Mijn vrouw zou er zeker heel blij mee zijn mocht die dag er eens komen dat er een andere badkamer zou komen,ik ook wel natuurlijk maar het ligt er ook aan wat het allemaal gaat kosten. Dat is het grootste struikelblok voor ons.Misschien kunnen jullie iets betekenen

WC blijft hangen

We hebben een hangende wc met WISA systeem, nu 3 jaar oud. Het mechaniek blijft steeds hangen. Het binnenwerk is er al eens uitgehaald en schoongemaakt, maar dit hielp voor korte duur. We zouden het geweldig vinden een goed werkend doortrek systeem te hebben ooit. Wie wil ons helpen?

Plaatsen douchecabine

Plaatsen van een hoek douchecabine met draaideur. Cabine is al in huis.

Douchecabine vervangen

De huidige douchecabine vervangen, liefst zonder douchebak, maar ben bang dat we dan niet uitkomen met tegels. We willen het liefst er een inloopdouche van maken, maar willen graag een zo voordelig mogelijke oplossing. Dus goed advies is wel nodig. Ook moeten de voegen opnieuw in het douche gedeelte en opnieuw gekit. Levering afhankelijk van prijs.

Ik wil graag het bestaande zitbad ...

Ik wil graag het bestaande zitbad (Ucosan) verwijderen en een wandje van glazen bouwstenen plaatsen en zo een inloopdouche creeren. Vervolgens moeten de tegels gezet worden en het staande toilet moet een hangend toilet worden en verplaatst naar de andere (oorspronkelijke) plek.

Het plaatsen en aansluiten van een ...

Het plaatsen en aansluiten van een doucecabine en een wastafel in een ruimte op zolder. Het btreft de zgn technische ruimte waar de cv ketel en de mechanische ventilatie is geplaatst en waar de wasmachine en droger staan. Aasluitingen, afvoer en electrisch zal waarnodig omgelegd moeten worden. Er moet ook getegeld worden.

Granieten (granitovloer) overtegelde ...

Granieten (granitovloer) overtegelde badkamervloer (rust op betonnen verdiepingsplaten) moet uitgebroken worden en wanneer leidingen (evt door derden) gelegd zijn moet een nieuwe betonnen ondervloer gestort worden voor latere betegeling.

Inloopdouche, toilet en twee vaste ...

Inloopdouche, toilet en twee vaste wastafels Tegelwerk zowel vloer als wanden Afvoer is reeds aangelegd

De bestaande badkamer bestaand uit een ...

De bestaande badkamer bestaand uit een ligbad, wc en wastafel moet inclusief tegelwerk gesloopt worden. Er moet dus nieuw tegelwerk komen voor zowel de vloer als de muren. Verder moet er een nieuw toilet en wasbak inkomen en nieuwe verlichting. Bij nieuwe indeling zijn er 2 opties, op de plaats van het bad komt een inloopdouche en voor de rest blijft de wc en wastafel op dezelfde plaats, optie 2 is een hoekbad op de plek van de wastafel, dat betekent dat de wc en de wastafel een andere plek krijgen. Op dit moment staat het ligbad in een nis, dus daar komt of de inloopdouche of de wc.