Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor wastafelmeubel ophangen:

Wastafelmeubel ophangen

Zwevend wastafelmeubel met dubbele wastafel monteren en ophangen. 130 cm lang en 50 cm diep. Dubbel aansluiten warm + koudwater. Verwarmde + verlichte spiegel monteren en ophangen.
Onze klant uit Ridderkerk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wastafelmeubel ophangen uit heel Nederland:

Douchebak en wanden plaatsen

Ik wil graag douchebak met wanden laten plaatsen, rand betegelen, wastafelmeubel met kraan en spiegelkast ophangen, materialen zorg ik zelf voor. Afmetingen badkamer? ongeveer 6 m2

Wastafelmeubel en spiegelkast ophangen

Spiegelkast ophangen, wastafelmeubel, 60cm, met softclose laden ophangen en met kraan aansluiten.

Ophangen en aansluiten wastafelmeubel, spiegelpaneel, verlichting en kolomkast

Enkele wastafel verwijderen en dubbele wastafel meubel met wastafel 120 cm, zwevend, ophangen en aansluiten op een koudwater en warmwater aansluiting en aan de andere zijde een koudwater aansluiting. Warmwater van kraan 2 moet dus gelust worden van andere kraan. Er zit momenteel een afvoer. Daarnaast graag een kolomkast en een spiegelpaneel omhangen en een lamp aansluiten.

Verbouwing van de complete badkamer

Betreft een volledige verbouwing van de badkamer. Oppervlakte is ongeveer 5 m2. De ruimte moet volledig leeg getrokken worden (sanitair, vloer- en wandtegels nu tot ongeveer 180 hoog verwijderen). Wij wensen een nieuwe indeling, dus waterleidingen en elektra moet verlegd worden. De muren en het plafond moeten vervolgens gestukt worden en de vloer opnieuw in afschot geëgaliseerd. Leggen vloertegels plus installeren van een drain voor de inloop douch. Installeren van het inbouw-toilet en het maken van de voorzetwand. Tegelen van de wanden tot aan het plafond inclusief het creëren van 1 of 2 koofjes. In de douch 1 koof en mogelijk 1 koof boven de wastafel. In deze laatste mogelijk een inbouw stopcontact. Plaatsen van de glazen douchewand van de inloop douch en het ophangen van het wastafelmeubel. Afhankelijk of het budget het toelaat, willen we kijken naar de mogelijkheid voor vloerverwarming, en anders moet er een radiator geplaatst worden. Veel van de grote materialen zijn reeds aanwezig (wand- en vloertegels, douchewand, inbouwtoilet, waterkranen voor wasbak en douch, radiator en wastafelmeubel). Sloopwerk en eventueel ander voorbereidend werk zoals het uitfrezen van sleuven voor nieuwe leidingen en elektra kunnen we zelf doen in overleg met de vakmensen wanneer bekend is waar wat precies moet komen. De volledige opbouw en installatie laten we graag aan vaklieden over. Het betreft een natte ruimte en dit moet professioneel en onder garantie gebeuren. Graag ontvangen wij een offerte.

Divers installatiewerk in de badkamer

Het verwijderen van een wastafel en het plaatsen van een wastafelmeubel met spiegelkast en kraan. Het plaatsen van een kolomkast. Het plaatsen van een wc op de badkamer. (Aansluiting aanwezig). Het vervangen van de huidige douche voor een thermostaat regendouche, het vervangen van de wc beneden voor een moderner exemplaar, het ophangen van een wastafelmeubel met spiegelkast in de slaapkamer zonder watersansluiting.

Lampen en sanitair ophangen

Ik wil gaag in mijn nieuwbouwwoning. Ongeveer 12 lampen laten ophangen. 1 X plaatsen van wastafelmeubel badkamer incl kraan en 1 kastje. 1 X fonteintje met kraan in toilet laten ophangen.

Renovatie badkamer afronden

De badkamermonteur is helaas ziek geworden. Ik ben met spoed op zoek naar een vervanger. De leidingen en een deel van het tegelwerk van de wanden zijn reeds gedaan. De rest moet nog gedaan worden: aantal wanden betegelen, vloer betegelen, sanitair plaatsen (douche, hangend toilet, afvoer van het toilet aansluiten, wastafelmeubel en radiator ophangen).

Klussen in de badkamer

Ik wil een douchewand (80 cm breed) voor een inloopdouche laten plaatsen, een wastafelmeubel (100 cm breed) laten ophangen en een spiegelkast met licht (100 cm breed) laten ophangen en laten aansluiten. Dat alles in een nieuwbouwwoning. De wastafelaansluiting wordt afgedopt opgeleverd. Wij staan open voor mooie aanbiedingen. Klus zal pas volgend jaar uitgevoerd worden.

Douchecabine vervangen

Een douchecabine monteren: de oude, met douchebak, haal ik zelf weg. De nieuwe cabine zal zonder bak zijn. Tegelwerk hoeft waarschijnlijk niet gedaan te worden. Eventueel een wastafelmeubel en kolomkast ophangen. Daar moeten we nog over beslissen of we die aanschaffen. Kunt u een indicatie van de kosten geven voor beide? Graag telefonisch contact, ik heb geen mail.

Badkamermeubel monteren incl wastafel en spiegelkast

Ik wil graag de huidige wastafel laten verwijderen om vervolgens het nieuwe wastafelmeubel + wastafel te monteren. Daarnaast het ophangen van een spiegelkast boven de wastafel. Ikea

Partners

Partners van Casius