Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Rhoon te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Rhoon heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Rhoon u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Rhoon of directe omgeving.

262 klanten uit Rhoon bevelen een bij Casius in Rhoon aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Rhoon bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamerspecialist gezocht voor badkamers en toilet, badkamer en toilet renoveren, badkamer & beneden wc kamer, renovatie badkamer, badkamer vervangen, een badkamer in een lege ruimte creëren, renovatie badkamer, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, renovatie badkamer, badkamer renoveren, toilet / badkamer laten bouwen, renoveren van een badkamer, douche in badkamer en keuken realiseren, een badkamer realiseren in een lege ruimte en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Rhoon staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Rhoon:

Douchekraan vervangen, monteren

Mijn douchekraan lekt aan alle kanten. Ik wil graag een hele nieuwe, die gemonteerd moet worden. Ik heb er nog geen een gekocht, omdat ik er weinig verstand van heb. Ik weet alleen zeker dat ik geen regendouche wil. De oude douchekraan zal moeten worden verwijderd

Plaatsen douchecabine op bestaand bak

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van een douchecabine op een bestaande bak + bevestigen douche mengkraan en regendouche.

Verbouwing Badkamer

Ik wil de badkamer verbouwen. Afmetingen 1.91 x 2.60 . - 2.56 hoog . Uitbreken, tegelen, leidingen verleggen, plaatsen van badmeubels Afvoer van puin, badkamer op 1e verdieping

Hangtoiletten plaatsen

Wij hebben nu 2 staande toiletten. Deze willen wij graag laten vervangen door zwevende toiletten. Hiervoor dient bij beide toiletten de afvoer te worden aangepast. Het tegelwerk zullen wij zelf verzorgen.

Toilet renoveren

Wij willen graag onze toilet renoveren. Dus alles moet gebeuren een hangtoilet,vloer en wanden betegelen. Plafond en verlichting. En een fonteintje met kraantje. Dit vind plaats op de begane grond en is goed bereikbaar.

Douchecabine plaatsen

Ik wil een Aurlane hybrid douchecabine plaatsen. De douchecabine heb ik al aangeschaft. De douchebak zelf is 80 bij 120 cm.

Verbouwen van het toilet

Het huidige toilet is een standaard toilet en moet een hangend toilet worden. De bouwmaterialen zijn reeds aanwezig, toilet, stortbak, tegels, behalve de nieuwe buis voor aansluiting aan het riool en lijm+voegmiddel voor de vloertegels. Werk zou dus bestaan uit: - Het demonteren en afvoeren van het bestaande toilet; - Voegen van het nieuwe tegelwerk op de vloer; - Het plaatsen van een door mij geleverd hangende toilet en aansluiting aan afvoerbuis; - Maken ombouw maken (pakket inclusief gipsplaten is in huis); - Tegelen ombouw. Graag uw offerte.

Toiletten in een kantoorpand verbouwen

Wij willen in ons kantoorpand wat bestaat uit 3 verdiepingen, 5 toiletgroepen laten vervangen. In totaal zijn er zes groepen waarvan 1 toiletgroep al gedaan is. Elke verdiepingsvloer heeft 2 toilet voor de dames en de heren, dat wil zeggen in totaal 4 toiletten. Alle vijf toiletgroepen willen we laten opknappen. Er zijn nu nog staande toiletpotten, dat moeten hangende potten worden. Zowel bij de dames als de heren. Een halfhoog muurtje maken per hangend toilet en deze afwerken met tegelwerk. Ook de vloertjes betegelen. Afmonteren, afkitten, materiaal afvoeren e.d. Het voorportalen hoeven niet gedaan te worden. De toiletruimtes zijn per stuk ongeveer 1 x 1 meter. We zien graag uw reactie tegemoet.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer graag laten renoveren. Ik wil graag een schuifwand/douchescherm laten monteren (1.80 meter breed). Ook wil ik graag een hangtoilet laten plaatsen en de ruimte laten betegelen. Vervolgens zal er een wastafel en spiegel en een medicijnkast gemonteerd en ophangen moeten worden.

Inloopdouche maken

Ik wil graag een inloopdouche met deur laten plaatsen zodat hij nu op de grond komt te staan, dus niet meer in een douchebak. Dan de vloer in de douchecabine tegelen en het water goed laten aflopen in de afvoer. Wij verwijderen zelf de oude cabine en zullen voor de nieuwe cabine en tegels zorgen.

Wastafel vervangen

Mijn wastafel is kapot gegaan vandaag. Graag wil ik deze vandaag vervangen hebben. Er zit een standaard witte wastafel in. Ik verneem het graag zsm.

Douchecabine vervangen

Ik wil graag mijn oude douchecabine laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen.

Lekkage verhelpen en nieuwe badkamer installeren

De buren hebben schade aan hun muur grenzend aan onze badkamer, vermoedelijk komt dit van onze dpuche of afvoer / leidingen wasmachine. Dit moet verholpen worden en zal er daarna een nieuwe douche, toilet en dubbele wastafel en nieuwe betegeling en afwerking plafond nodig zijn . Er bevindt zich ook een wasmachine in de badkamer. Twijfelen aan wel of geen bad laten plaatsen . De ruimte is niet heel groot, dus handige indeling is van belang: ca 2,50 X 2,20 m. Betreft een gezin met jonge kinderen dus klus moet binnen korte termijn plaats vinden.

Duobloc laten plaatsen

Ik wil een verhoogd duoblok (toilet) laten plaatsen en het oude toilet laten verwijderen. Ik weet niet of de afvoer aangepast moet worden.

Douchecabine vervangen

Ik wil graag mijn douchecabine vervangen. Bij de Karwei is de douchecabine Reflex in de aanbieding, deze ga ik zelf aanschaffen. Deze heeft de afmeting 185 x 90 x 90 cm, is van chroom en heeft 6 mm dik veiligheidsglas. Huidige douchecabine eerste verwijderen en afvoeren.

Badkamer aanpassen

We willen het bad laten verwijderen in de badkamer en hiervoor in de plaats willen we een inloopdouche/douchecabine. Eventueel wat bijkomend tegelwerk. Levering materialen in overleg met het bedrijf.

Douchebak plaatsen

Douchebak plaatsen en aansluiten en er om heen tegelen. Nieuwe douchebak plaatsen en tegelen. Materiaal koop ik bij de Karwei. Gaat om 0,5 a 1 m2 tegelwerk.

Compleet nieuwe badkamer installeren

Ik wil graag weten wat de kosten zijn voor het installeren van een compleet nieuwe badkamer. De oude badkamer moet eruit gesloopt worden (inclusief of exclusief afvoeren). Er zit nu een douche in, bad apart en wastafel. Op precies dezelfde plek moeten weer een douche worden geplaatst, een bad apart en een wastafel met meubel. Ook zullen alle tegels eruit moeten en nieuwe tegels erin. Levering in overleg. Het is huis is ongeveer 10 jaar oud. Het gaat om een ruimte van 255x215cm.

Badkamer stuken en betegelen

Badkamer van 2,49 x 3,65 x 2,49 meter stuken en tegelen. Op de vloer komen tegels van 60 x 60 cm, oppervlak ongeveer 8m², op de muur 30 x 60 cm, dit betreft ongeveer 30m². Verdere montage badkamer alleen indien zeer voordelig. Op dit moment kunnen we nog niemand langs laten komen want we krijgen de sleutel pas over anderhalve week. (3-10-2011)

Badkamer deels vernieuwen

Ligbad verwijderen. De muur erachter is al betegeld, hij staat er vrijwel los in. Dan wasautomaat verplaatsen en aansluiten. Op de plaats van de wasautomaat een douchecabine plaatsen Ook een nieuw verwarmingsrek voor handdoeken bevestigen.

WC verbouwen

WC van 0.90x1.20m van verbouwen: nieuwe tegelvloer, zwevend toilet plaatsen (koof ook betegelen).

WC verbouwen

Tegelen wc-vloer en nieuw zwevend toilet plaatsen.

Douche verbouwen

Oude douchebak en cabine, inbouwtoilet en ligbad, wastafel en tegels verwijderen en afvoeren en opnieuw alles plaatsen. Radiator blijft. Bad wordt niet herplaatst. Plafond ook vernieuwen. De badkamer is 2x2.80m. We kopen zelf de materialen. Eventueel levering of advies over de tegels.

Verbouwing badkamer en toilet

Badkamer verwijderen: muurtegels, badmeubel, radiator, douchebak, douche schuifdeur. Badkamer plaatsen: muurtegels, vloertegels (over de oude heen), badmeubel, radiator, douchedeur (inloopdouche), douchekraan, wastafelkraan,dorpel, verlaagd plafond met spotjes. Oppervlakte: ongeveer 9 vierkante meter, 2.48m hoog. Toilet verwijderen: fontein, toilet, muurtegels. Toilet plaatsen: hoekfontein, hangtoilet (moet het worden), muurtegels, vloertegels (over de oude heen), dorpel Oppervlakte ongeveer 5 vierkante meter, 2,48m hoog Materialen als tegels en sanitair kopen we zelf.

Badkamer + toilet

Het storten van een dekvloer in de badkamer, installeren van een 2x hangend toilet (badkamer+ toilet), het tegelen van badkamer + toilet en het plaatsen van een douchewand + douchekolom. Tegels vloer 30x30 en wand 30x60.