Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Poortugaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Poortugaal heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Poortugaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Poortugaal of directe omgeving.

157 klanten uit Poortugaal bevelen een bij Casius in Poortugaal aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Poortugaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer vergroten en opnieuw bouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamerrenovatie, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, hoekbad vervangen door een inloopdouche, badkamer renovatie, verbouw badkamer, badkamer renoveren, douche, wastafel, toilet eruit en nieuwe erin, opnieuw betegelen, badkamer renoveren, badkamer en toiletruimte verbouwen, toiletruimte oude school ombouwen tot invalide toilet, badkamer verbouwen, badkamer renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Poortugaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Poortugaal:

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer opnieuw betegelen (mag over de tegels heen). De badkamer is 3 bij 3 meter. Ik wil er ook een hangend toilet in hebben. Er staat nu ook een badkuip, die gaat weg en ik wil er een inloopdouche van maken.

Badkamer renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren. Het gaat om het verwijderen en afvoeren van alle tegels en meubels. De badkamer 230 bij 230 cm groot. Na het slopen gaat het om het plaatsen van nieuwe tegels, een inloopdouche, een wastafel en een spiegel. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Hangend toilet plaatsen en badkamer betegelen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van een hangend toilet inclusief frame. Het betegelen van de badkamer: 25 m2 wand en 4 m2 vloer oppervlak. Wij zullen zelf de oude tegels verwijderen en het nieuwe sanitair en tegelwerk aan schaffen.

Douchewand en -deur laten monteren

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het plaatsen van de Vitro draaideur en de Vitro zijwand van 195 centimeter hoog in de badkamer. Er hoeft geen oude douchewand verwijderd te worden.

Staand toilet vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het leveren en plaatsen van een staand toilet. De afvoeren hoeven niet aangepast te worden.

Douchecabine plaatsen en vloer tegelen

Ik wil een nieuwe douchecabine plaatsen en daarvoor moet ook het leidingwerk gedaan worden. Dit wil ik wegwerken in de muur. Oude cabine verwijderen en leidingwerk aanpassen. Afvoer nakijken, er zit een scheurtje in de afvoer, maar dat zit in de vloer. Vloer dus mogelijk ophakken. De vloer weer tegelen naderhand. Materialen nog niet aangeschaft, in overleg te leveren.

Verbouwing badkamer 2.00 - 2.25 m

Verbouwing badkamer 2.00 - 2.25 m. Plaatsen zitbad 95x95 cm, verwijderen douche cabine. Eventueel her-/verplaatsen badkamermeubel. Plaatsen 2-4 beugels. Tegelwerk herstellen als gevolg van deze werkzaamheden, niet de gehele badkamer. Ik ben rolstoelgebonden dus vandaar is toegankelijkheid en gemak d.m.v. beugels zeer belangrijk. Levering van de materialen in overleg met de vakmensen. Overdracht woning 1 mei.

badkamer plaatsen en betegelen

Afmeting badkamer circa 2,5 x 2,5 meter op eerste verdieping. Vloer is van beton en er liggen nu tegels op waar overheen getegeld mag worden. Het pand is ongeveer 30 jaar oud. De ketel is nog goed. Het werk omvat : verwijderen van oude wandtegels (1,8 m hoog) en aanbrengen van nieuwe vloer- en wandtegels. Het plaatsen van een douchecabine, een toilet met stortbak en een toiletmeubel met wasbak. Alle aan en afvoeren zijn aanwezig en zitten op de juiste plek. Materialen in overleg te leveren door de vakman.

Verbouwing en plaatsing toilet

Toiletruimte renoveren. Eenvoudig toilet plaatsen, tegelwerk, kraanwerk

Douchecabine opnieuw plaatsen

Lekkage bij douchecabine via de kitnaden. Cabine demonteren, vloer egaliseren eventueel tegels erop en cabine netjes terugplaatsen en afkitten. Douchecabine met bak en bak moet deze keer goed geplaatst worden en goed afgekit worden.

Badmeubel ophangen en kraan monteren

Badmeubel met spiegelkast boven, wastafel en onderkast monteren, inclusief kraan. Leidingwerk hoeft niet verlegd te worden.

complete badkamer

In een casco opgeleverde nieuwbouw appartement een badkamer monteren te weten: een bubbelbad, wasbak, vloer, douche, wanden, badmeubel en spiegelkast. En in de hal een kleine standaard wc met fontein, vloer en wanden. Het is de bedoeling dat we materialen zelf aanschaffen. Over een paar weken krijgen we de sleutel.

Bestaande badkamer opnieuw ...

Bestaande badkamer opnieuw betegelen(wanden plus vloer) hangend toilet plaatsen badkamermeubel plaatsen, douchecabine plaatsen en evt. leidingwerk.

Moet binnenmuur, oude badkamer tegels en ...

Moet binnenmuur, oude badkamer tegels en sanitair gesloopt worden. Voor de nieuwe badkamer -tegelwerk ,bad, meubel, wc, stoomcabine geplaatst worden, plafond en lampjes.

Badkamer verbouwen, inloopdouche ...

Badkamer verbouwen, inloopdouche plaatsen alsmede een hangend toilet. Tegelwerk wanden en vloer. Leidingwerk verleggen. Ook badmeubel en radiator plaatsen.

plafond: verlagen en afwerken (stucwerk) ...

plafond: verlagen en afwerken (stucwerk) + inbouwspotjes (en elektriciteit hiervoor). wanden en vloer betegelen. verplaatsen leidingen/afvoeren voor hangend toilet, wastafel en douche (inloopdouche) plaatsen toiletreservoir + afwerken. verwijderen oude radiator + voorbereiden voor nieuw plaatsen nieuw ventilatierooster. oude kranen etc verwijderen.

verbouwing van een badkamer. leidingen ...

verbouwing van een badkamer. leidingen verleggen, stucen, muren optrekken, plafond. licht en electriciteit aanleggen. sanitair plaatsen tegelen.

De badkamer moet in principe ...

De badkamer moet in principe leeggesloopt worden, vrijwel nietswordt her-gebruikt. Er moet een nieuwe tegelvloer in, eneals de wanden en plafond. De waterbuizen van de douchen willen we weggewerkt in de muur hebben en we willen kijken wat de opties zijn voor vloerverwarming. Het kozijntje van het raam mag ook een likje verf gebruiken. We willen een luxe douchcabine (met open bovenkant) met dichte deuren. Er moet nieuwe verlichting komen en ook een enkele wastafel. Een vrijhangend toilet met weggewerktte strotbak staat ook op ons lijstje....

Renovatie badkamer met ...

Renovatie badkamer met bad/douche/combinatie, wc, badkamermeubel (veel kastruimte) wand- en vloertegels.

Het bad moet op de plaats komen waar nu ...

Het bad moet op de plaats komen waar nu de wastafel hangt en de wastafel moet dan een andere plek krijgen en de verwarming moet verplaatst worden of vervangen worden door vloerverwarming en van een normaal toilet naar een hang toilet. En hij moet volledig opnieuw betegeld worden.

Slopen van huidige douchekabine en ...

Slopen van huidige douchekabine en tegelwerk. Nieuwe douchekabine plaatsen en stucwerk en tegelwerk vervangen. De tegelvloer aanpassen aan nieuwe douchekabine. Plaatsen van een toilet en het plaatsen van aansluitingen voor het toilet. Indien noodzakelijk het verplaatsen van de wasbak. In een slaakamer plaatsen van twee houten wanden met daarin een deur.