Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor wanden stoomcabine vervangen:

Wanden stoomcabine vervangen

De wanden van mijn Rap stoomcabine zijn gebarsten. Het bedrijf waar de stoomcabine aangeschaft is bestaat niet meer en ik weet niet of de wanden nog op een andere wijze aan te schaffen zijn.
Onze klant uit Papendrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wanden stoomcabine vervangen uit heel Nederland:

Woning en loods verbouwen

Wij hebben een woning op het oog in Rucphen, maar hier moet best wat aan gebeuren qua woning is de keuken, bijkeuken en inloopkast wel ok. Maar de woonkamer, slaapkamers en badkamer hebben vernieuwing nodig zoals een nieuwe vloer, nieuwe gestukte muren. Tevens zouden wij de badkamer willen doortrekken naar de kamer ernaast en luxer willen maken (nu staat er een megadouchecabine die alle ruimte inneemt) wij zouden een inloopdouche, whirlpool, infraroodsauna hierin willen. Tevens is het dak momenteel van asbest dit word weggehaald door de verkopers maar een nieuw dak is voor onze rekening. Tevens is er een grote loods naast de woning waar ik zou willen starten met mijn Wellness bedrijf (prive sauna voor verhuur) denk aan, jacuzzi, stoomcabine en sauna (op latere termijn ook een zwembad) en later een kamer voor overnachting. Het budget is beperkt voor het bedrijf dus ik weet dat ik niet alles in 1 keer kan realiseren. Nu hebben wij totaal geen zicht op, wat voor prijzen wij aan moeten denken voor een verbouwing en of dit binnen ons budget past. Ik haal zelf altijd veel inspiratie van jullie site vandaan, dus hoop dat jullie ons kunnen helpen hierbij. We houden zelf van strak en modern. Door bv een gietvloer. De wanden wit gestukt, enkele een kleurtje.

Verbouwing van de badkamer

Ik wil mijn badkamer graag opknappen. Achter de tegels van de wanden zit vocht. Deze tegels moeten worden verwijderd en nieuwe tegels geplaatst. Verder moet het sanitair vervangen worden, douche stoomcabine en wastafel. De indeling blijft dan ook het zelfde in een badkamer van 2 bij 2 meter met een schuin dak en verlaagd plafond.

Betonlook in de badkamer

Wij willen de badkamer graag laten verbouwen. Bad eruit, stoomcabine erin. Voor de muren en eventueel de grond willen wij graag betonlook. Afmeting vloer 2.80 meter x 2 meter wanden. Huidige ondergrond: Metselwerk. Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Badkamer verbouwen

Betreft het verbouwen van de badkamer. Huidige sanitair (douche, wc en wastafel) verwijderen, vervolgens nieuwe (kleinere) tegels en sanitair plaatsen. De badkamer is 3 bij 2 meter groot met in een wand van twee meter de deur. De wanden moeten tot aan het plafond betegeld worden. Nieuwe sanitair bestaand uit een inloopdouche (eventueel stoomcabine), wc en één wastafel plaatsen. Eventueel een andere indeling. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gehard veiligheidsglas van de stoomcabine vervangen

Wij hebben een stoomcabine van het merk Sanitary Ware Expert, waarvan 1 van de vaste wanden van gehard veiligheidsglas is gesprongen. Het gaat om een rechte achterwand, niet om gebogen glas. Wij laten dit graag zo snel mogelijk repareren, omdat we nu niet meer kunnen douchen. Er is ook een probleem met de ventilator, ozonsensor en een lamp, maar het vervangen van het glas heeft onze prioriteit.

Badkamer renoveren

Wij hebben een woning uit bouwjaar 2007 gekocht, waarvan wij op 2 december de sleutel krijgen. Er is daar een badkamer van 200 x 240 cm, die wij willen vernieuwen. Er is nu een hangend toilet, een wastafel en een grote stoomcabine, een wastafelmeubel en opbergmeubel. Wij zullen de stoomcabine en meubels demonteren en afvoeren en de wandtegels verwijderen. We willen er vloertegels van 60 x 60 cm laten leggen, mogelijk op afschot naar een inloopdouche. Daarbij willen we even advies of dit over de bestaande tegels heen kan. Alleen op de achterwand van de inloopdouche komen wandtegels van 16.5 x 41 cm, in totaal 1.6 m². De overige wanden worden gestuukt. Er moet een stortdouche met kraan worden geplaatst en een glazen douchewand van 140 cm breed. Ook moet er een badkamermeubel met brede wasbak en 2 kranen gemonteerd worden. Verder nog een kast, een spiegel en een stopcontact. Wij nodigen bedrijven die tussen 5 en 30 december tijd hebben voor deze klus graag uit om een offerte te verzorgen. We willen het werk uiterlijk 30 december afgerond hebben. Wij zullen ervoor zorgen dat alle materialen aanwezig zijn. Er staan foto's van de woning en badkamer op Funda.

Badkamer bouwen en renoveren

We willen de huidige badkamer renoveren en een tweede badkamer laten aanleggen door opoffering van een slaapkamer. Het betreft een woning uit 1920 met houten vloeren. De huidige badkamer (2,5 bij 2,5m) moet worden gestript. Vervolgens de vloer betegelen (is nu niet het geval), inloopdouche en dubbele wastafel plaatsen. Er staat nu een douche/bad/stoomcabine. Op de tweede verdieping moet de kleinste slaapkamer (met balkon) worden omgebouwd tot badkamer. De wanden en vloer moeten worden betegeld. Deze kamer is 3,60 bij 2,70 meter en er moet komen een inloopdouche, een bad en een dubbele wastafel. We willen een wat grotere tegels op de vloer en een kleinere variant op de wand. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Volwaardige etage opbouwen

We willen een prefab opbouw realiseren met hoogwaardige afwerking van ongeveer 6 x 10 meter. De vergunning is rond en er ligt een ruwe interieurschets klaar. Zodra financiering rond is zal ontwerp gedetailleerd uitgewerkt zijn en moet er voor ruwbouw en afbouw geshopt worden naar de juiste partij. Het betreft een woning met plat dak. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en de opbouw zal ingedeeld worden in een slaapkamer met openslaande deuren naar een walk-inn closet, een badkamer en een studieruimte. De ruimtes zullen niet van elkaar afgescheiden worden. De badkamer dient in een hamam stijl gebouwd te worden. De wanden worden met beton cire behandeld en verder komt er een douche stoomcabine, een dubbele wastafel en eventueel een toilet. De vloer van de gehele verdieping, behalve in de badkamer zal vloerbedekking worden en de wanden gestuukt.

Douche-/stoomcabine installeren

Wij hebben een douche/stoomcabine gekocht die wij zelf hebben geplaatst en aangesloten. Het is een geïntegreerde douchebak met daarop glazen wanden. Helaas is de plaatsing ons niet goed afgegaan. Als wij douchen loopt er water tussen de wanden en de bak door. Ook hebben wij nu lekkage door de douchevloer naar de benedenverdieping. Graag laten wij de cabine op vakkundige wijze herplaatsen en de lekkages verhelpen. Wij ontvangen graag een prijsindicatie van de kosten.

Badkamer volledig vervangen

De oude badkamer, stoomcabine, meubel, inbouw toilet radiator tegels, dienen te worden verwijderd. Deze mogen meegenomen worden. Voor het leidingwerk zorgen wij zelf. Daarna dienen er 2 muurtjes geplaatst te worden a 46 cm breed en daarna het muurtje en het nisje met nisje en een bankje betegelen, 3 m2. Verder dient er een inbouwdouche inclusief drain geplaatst te worden, een zwevend toilet, wastafel, radiator, kolomkast met schuifdeur, afkitten en het tegelen van de vloer en de wanden. De badkamer is 2,12 bij 2,62 meter .