Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor sanitair aan laten sluiten:

Sanitair aan laten sluiten

In badkamer: Oude wc-pot demonteren, nieuwe wc-pot met grondaansluiting monteren. Oude douchekraan demonteren, nieuwe douchekraan aansluiten. Wasbak demonteren, nieuw badmeubel met wasbak aansluiten, inclusief nieuwe wastafelkraan. Keukenkraan demonteren, nieuwe kraan aansluiten. Materialen zijn reeds aanwezig, nieuw bij Praxis gekocht. Exclusief eventueel klein loodgietersmateriaal.
Onze klant uit Papendrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sanitair aan laten sluiten uit heel Nederland:

Sanitair

Ik wil een stortbak achter de wc in plaats van een drukspoeler. Ook wil ik een kraantje dat op de waterleiding naar het toilet toe laten repareren. Deze zit namelijk vast. Vervolgens moet er in de slaapkamer een sifon onder de wastafel komen. Ook wil ik een lekkend afsluitkraantje dichten op de waterleiding naar de wastafel af te sluiten.

Warmtepompboiler installeren

Het betreft een woning van 1 jaar oud. De boiler wordt gebruikt in combinatie met de gasketel, intergas combi kompact HRE. Er dient rekening gehouden te worden met een huishouden van 2 tot 4 personen en eventueel de mogelijkheid meenemen om de vloerverwarming erop aan te sluiten, indien dit zorgt voor een te grote boiler >500L dan niet. Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? : gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? : sanitair water verwarmen

Badkamer en toilet betegelen en sanitair installeren

Badkamer en wc installeren in onze nieuwbouwwoning in Haren. Aansluitpunten zijn gereedgemaakt door erkend installateur. Start werkzaamheden eerste week van mei 2018. Alle materialen zijn reeds aanwezig (tegels, sanitair, kranen). Niet aanwezig zijn benodigde kleine producten zoals balkjes, voegmiddel, verloopstukjes, enzovoort. Aan te sluiten: bad, douchecabine met douchebak, wastafelmeubel, hangend toilet, fontein toilet. Badkamer is ongeveer 2 meter bij 3 meter.

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van water (sanitair). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vervanging van de huidige CV. Doel is om met de warmtepomp te voorzien in zowel verwarming als warmwatervoorziening. In bezit van zonnepanelen en heb wat stroom over. Twijfel tussen hybride of 100% warmtepomp (en dus mogelijkheid om gas af te sluiten).

Warmtepomp installeren bij nieuwe recreatiewoning

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een nieuwbouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair), Aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We gaan een nieuwe recreatie woning aankopen en denken eraan om geen gas aan te sluiten maar gebruik te maken van alternatieve energie zoals zonnepanelen.

Grondwater warmtepomp aanbrengen

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een nieuwbouw woning. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (Sanitair), aansluiting bestaande vloerverwarming. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb een nieuwbouw huis gekocht en wil weten of het mogelijk is om deze zonder aardgas aan te gaan sluiten. Wat de kosten zijn en wat ik eventueel mee moet nemen.

Aanbouw en sanitair plaatsen

Aanbouw aan de achterzijde van de woning. Diepte: 2.3 meter. Breedte: 5.3 meter. Aanwezig zijn beide zijmuren (buren en aan de andere zijde garage). Isolatie: dak/vloer/spouwmuur gewenst, optimale isolatie. Vloer: vloerverwarming gewenst in aanbouw, al aanwezig op de rest van de onderverdieping, dus graag aansluiten op het bestaande systeem. Betegelen van de vloer. Aan de voorzijde van de aanbouw een brede schuifpui (2.5 meter) plaatsen, in het midden van de aanbouw. Daarnaast ook het liefste volledig glas (allemaal HR++ glas en kunststof kozijnen). De uitbouw is voor het uitbreiden van de badkamer (huidig formaat is 1.90 x 1.90 cm) door zijwand door te breken (niet dragend) en de badkamer 1.70 meter breder maken. Aanleggen van de noodzakelijke leidingen en verwarmingen, vloerverwarming te installeren en aan te sluiten op het bestaande systeem indien mogelijk, zo niet een apart elektrisch systeem te realiseren. Aanleggen/aansluiten van badkuip, douche, wasbak. Betegelen vloer en wanden. Graag een prijsindicatie voor het bovenstaande, ZONDER het volgende (dit wordt zelf aangeschaft): vloertegels aanbouw, vloer- en wandtegels en sanitair. Start werkzaamheden: half september. Dan krijgen we de sleutel van de woning. Graag ook een indicatie van de verwachte tijdsduur van de totale verbouwing. Indien er meer informatie nodig is, wees vrij om een mailtje te sturen!

Muur uit laten breken

In mijn nieuwe woning zou ik graag een aantal werkzaamheden willen laten uitvoeren. Om een open keuken te creëren dient er een muur van ongeveer 3 meter breed verwijderd te worden. Deze muur bestaat uit gipsplaten en hout. Om de slaapkamer af te sluiten dient er een muur geplaatst te worden van 3 meter breed. Deze mag van gipsblokken worden. Daarnaast wil ik de badkamer en toilet een halve meter verbreden en vernieuwen. Beide ruimtes vind ik erg klein, badkamer net geen 5 m2 en het toilet is 1 m2 groot. Wanneer beide ruimtes vergroot zijn zou ik het tegelwerk en het sanitair willen verlengen. In het toilet zou ik graag een fonteintje willen laten plaatsen.

Hangend toilet laten plaatsen

Een hangend toilet plaatsen: de afvoer van de wc verplaatsen plus het installeren van het hangend toilet en het inbouwreservoir. Tegel klaar plaatsen dus de afdichting van het spoelsysteem wil ik door u laten verzorgen. Het sanitair is aanwezig. De vloer is van beton met daaronder een kruipruimte. Er is dus ruimte om een nieuwe afvoer op de bestaande riolering aan te sluiten. Graag uw offerte hiervoor.

Badkamer betegelen

Ik wil graag de badkamer verbouwen. Het gaat om een afmeting van 2 meter bij 1,25 in totaal. De hoogte is ongeveer 2.10 meter. De klus betreft het betegelen van de vloer en de muren. Wij hebben de tegels zelf al aangeschaft. Volgens mij kan er over de huidige tegels betegeld worden. Het sanitair sluiten we zelf aan. Als het zou kunnen willen we de klus graag laten uitvoeren in de week van 9 november.