Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Papendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Papendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Papendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Papendrecht of directe omgeving.

389 klanten uit Papendrecht bevelen een bij Casius in Papendrecht aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Papendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: aanleg badkamer nieuwbouw, badkamer en toiletruimte renoveren inclusief stucwerk, badkamer, toiletruimte en bijkeuken renoveren, badkamer renoveren, badkamer, toilet bouwen en woonkamer vloer tegelen, badkamer maken van slaapkamer, toiletruimte en badkamer tot één geheel maken, badkamer en 2 toiletruimtes verbouwen, kleine badkamer renovatie centrum Den Bosch (begane grond), badkamer verbouwen, renovatie badkamer, badkamer en wc nieuwbouwhuis, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Papendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Papendrecht:

Verlagen badkamer plafond

Op dit moment heb ik een plafond met gips sierlijsten. Het is een betonnen plafond van ongeveer 6 m2. Ik wil graag een strak plafond met spot verlichting. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Douchewand plaatsen en badmeubelset + wastafel plaatsen

Ik wil graag een douchewand van 90 x 200 plaatsen (rechts van douchekop, naast radiator) Daarnaast een bestaande wastafel demonteren en afvoeren. Ook een bad meubelset met 2 lades monteren. En ten slot een bestaande kraan overzetten. Montage graag op 24 december, 30 december, 2 of 3 januari 2020

Badkamer en apart toilet verbouwen/vernieuwen

Oude spullen eruit, kan ik ook zelf, Badkamer 171x248. Inloopdouche met glazendonkere wand, hangend toilet, alles betegeld, meubel en 1 wastafel met 1 kraan, spiegel met ingebouwde lamp, kleine design radiator. Ik heb nog een apart toilet waar ook een hangend toilet in moet komen en waar de wanden van betegeld moeten worden. Het is een standaard toilet van 1 bij 1. We weten precies wat we willen maar niet alles is te koop in 1 zaak.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een nieuwe douchecabine plaatsen, inclusief verhoging, tegelwerk, leidingwerk (afvoer) en nieuw kraan combi. Alle materialen zijn aanwezig. Ik hoor graag van u.

Badkamermeubel installeren

Ik ontvang graag een offerte voor het monteren van een onderkast met een verzonken wastafel. De kast is ongeveer 55 cm breed. Tevens dient de kraan gemonteerd te worden. Er is nu geen wastafel aanwezig.

Douchebad op maat laten maken

Ik wil mijn (oude) douchebad , 1.68 mtr x 0.74 mtr vervangen. Hoogte vanaf de bovenrand van het oude bad tot op de vloer bedraagt 0.58 mtr. De afvoer zit in het midden van het bad, de overstort in het lengtedeel van het bad. Hierbij is het lig deel van het oude bad aan de linker zijde gesitueerd en de overstort aan de zijde waar men het bad betreed. Aan de andere zijde bevindt zich de muur. Graag zou ik willen weten indien het nieuwe bad opgehoogd dient te worden, of hier ook steunen of poten bij geleverd worden. Het oude bad is nog steeds in gebruik, dus kan ik geen uitspraken doen over de situatie van montagewerk wat betreft het deel wat dicht is betegeld. Het is wel de bedoeling het vervangen zelf uit te gaan voeren. Het bad moet ivm het gebruik van douchen wel geschikt zijn een gewicht van + -125 kg te kunnen dragen.

Douche renoveren

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die onze douchewanden kan plaatsen inclusief douche drain. Ook wil ik de douchevloer en douchewand betegelen. Douchewanden zijn aangeschaft.

Badkamer verbouwen

Mijn badkamer is 2.20 bij 2 meter. De oude badkamer zullen wij zelf verwijderen en afvoeren. De indeling van zal het zelfde zijn. De wanden en de vloer moeten wij betegelen. Daarna zal er een douche met een douchewand op de vloer geplaatst moeten worden, en een wastafel met een badkamerkast en designradiator gemonteerd.

Wanden stoomcabine vervangen

De wanden van mijn Rap stoomcabine zijn gebarsten. Het bedrijf waar de stoomcabine aangeschaft is bestaat niet meer en ik weet niet of de wanden nog op een andere wijze aan te schaffen zijn.

Badkamer en toilet renoveren

Medio september krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Wij willen de badkamer en het toilet beneden volledig renoveren. Afmetingen van de badkamer zijn: 2.30 x 1.60 meter. Het toilet beneden 1.22 x 1.05 meter. In de badkamer dienen de volgende werkzaamheden uitgevoerd te worden: - strippen huidig sanitair + tegels (optioneel, kan dit eventueel zelf doen in verband met kostenplaatje) - plaatsen nieuwe badkuip (lengte 1.60 meter) met nieuwe mengkraan en nieuwe douche in het bad. - plaatsen douchewand op de badrand - plaatsen nieuwe handoekenradiator inclusief leidingwerk verleggen hiervoor (is nu een reguliere radiator aanwezig) - plaatsen nieuwe toiletpot (zwevend, is nu een staande pot aanwezig) - plaatsen nieuw badmeubel met wasbak en kraan. - verlaagd plafond plaatsen (gips?) - vloer en muren opnieuw betegelen. Al het sanitair, met uitzondering van de radiator, komt op dezelfde plek terug. Sanitair en tegels koop ik zelf in, montage materialen laat ik graag aan de vakman over. Werkzaamheden toilet beneden: - plaatsen nieuwe toiletpot - opnieuw betegelen grond en muren, kan eventueel over bestaande betegeling heen. Kunt u mij hier wellicht een offerte voor afgeven?

Gehele badkamer en wc renoveren

De badkamer boven en het toilet beneden vernieuwen. Badkamer:  - Wanden en vloeren opnieuw betegelen - Plaatsen designradiator - Plaatsen nieuw bad - Plaatsen nieuw badscherm/douchescherm op het bad - Plaatsen nieuwe mengkraan en douche (in bad) - Plaatsen nieuwe toilet - Plaatsen nieuw badmeubel met wasbak - Afwerking - Optioneel: Plaatsen van een verlaagd plafond, gipsplaten. Toilet beneden (1,22 x 0,82): - Plaatsen nieuwe toiletpot - Grond en muren opnieuw betegelen. Gezien de relatief kleine ruimtes is een 'zwevend' toilet niet aan te bevelen aangezien de ruimte(s) dan nog verder verkleind worden? Het oude sanitair en tegelwerk kan ik in principe reeds zelf verwijderen. In de badkamer is bovengenoemd sanitair reeds aanwezig, de indeling hiervan zal niet veranderen (op de designradiator na uiteraard, deze zal aan de muur bevestigd moeten gaan worden). Het 'leidingwerk' zal dus tot een minimum beperkt blijven. Uiteraard zullen sommige aansluitpunten misschien wel iets verlegd moeten worden. De aankoop van het sanitair en de tegels zal ik zelf voor zorgen. Materialen benodigd voor het aansluiten en tegelen graag door de vakman.

Badkamermeubel vervangen en kitwerk nalopen

Het gaat om het verwijderen van de wasbak met lades en spiegelkastje badkamer en deze vervangen door het plaatsen van een nieuw badkamermeubel bestaande uit wastafel met lades en spiegelkastje van het merk Bruynzeel type Arte 80cm breed (zie foto). Daarbij het overzetten van een Grohe mengkraan naar het nieuwe meubel. Geen tegelwerk nodig. Bijpassende afvoer met putje zijn aanwezig (zie foto). Kit hebben we niet. Graag tevens nalopen al het kitwerk in de badkamer.

Sanitair aan laten sluiten

In badkamer: Oude wc-pot demonteren, nieuwe wc-pot met grondaansluiting monteren. Oude douchekraan demonteren, nieuwe douchekraan aansluiten. Wasbak demonteren, nieuw badmeubel met wasbak aansluiten, inclusief nieuwe wastafelkraan. Keukenkraan demonteren, nieuwe kraan aansluiten. Materialen zijn reeds aanwezig, nieuw bij Praxis gekocht. Exclusief eventueel klein loodgietersmateriaal.

Nieuwe badkamer laten installeren

Wij willen graag de badkamer renoveren. Het sanitair wil ik graag vervangen. Het gaat om een toilet, wastafel en een douchewand op de grond. Tevens moeten de wanden en de vloer betegeld worden. Hier hebben wij tegels van 60 bij 60 cm voor aangeschaft. De indeling blijft het zelfde en de oppervlakte is ongeveer 5 a 6 m2.

Nieuwe badkamer installeren

Het sanitair en de tegels in de badkamer dienen te worden verwijderd. De ruimt is 2.30 bij 2.25 meter groot. Op de plek van het ligbad zal er een inloopdouche geplaatst gaan worden, de indeling verder zal het zelfde blijven. Naast de douche zal er nog een wastafelmeubel met spiegel en een designradiator geplaatst moeten worden. De wanden en de vloer moeten worden betegeld. De tegels en het sanitair is al besteld

Kleine badkamer vernieuwen

Ik heb een oude kleine badkamer, die aan vernieuwing toe is. Ik wil het staande toilet laten vervangen door een inbouw toilet, de leidingen in de muren laten wegwerken en nieuwe tegels op de wanden en vloer. Verder wil ik een douchebak met wand laten plaatsen en een wastafelmeubel laten monteren. Ik wil een afspraak maken om de ruimte te laten inmeten en mij te laten adviseren. Ik ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte. Ik wil de klus begin volgend jaar laten uitvoeren.

Inloopdouche met hoekinstap laten plaatsen

Graag een prijsopgave voor het plaatsen van een inloopdouche. Het gaat om 2 losse deuren, een hoekinstap van 100 x 100 cm. Geen bak op de vloer. De vloer is betegeld, de wanden ook.

Douchewand en draaideur plaatsen

Douche cabine Enjoy, bestaat uit draaideur en zijwand, is in Papendrecht gekocht bij Gamma. Eventueel met voorwerk maar ik ga dit zelf proberen te doen. Na het plaatsen moet het ook goed/mooi afgewerkt worden.

Badkamer en toilet laten verbouwen

Ik wil de badkamer en afzonderlijke toilet laten verbouwen. Ik wil een douche, toilet en bad meubel. De vloer graag voorzien van een variant op tegels, zodat dit naadloos is. Indien mogelijk dit ook met de muren zo doen. Als dit niet mogelijk is dan graag zo groot mogelijke tegels. Het plafond voorzien van een anti-schimmel plafond, wat vlak is. Ik wil graag offertes voor de volgende varianten: 1. Gescheiden ruimtes zoals nu het geval (er is nu geen bad). 2. De ruimtes samenvoegen en een bad met douche functionaliteit. Badkamer: 186 cm bij 118 cm bij 255 cm (hoogte) Toilet: 85 cm bij 110 cm bij 255 cm (hoogte).

Badkamer met douche en toilet verbouwen

Verbouwen van een badkamer met douche en toilet want de badkamer vertoont gebreken. De badkamer 3 x 3.50 meter. - Douchecabine vervangen door een inloopdouche; - Toiletpot terugplaatsen; - Radiator terugplaatsen; - Bad eruit; - Alle tegels vernieuwen. Geen vloerverwarming. Ik wil zelf de materialen uitzoeken en aanschaffen. Eind juli of augustus uitvoeren.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer uit 2010 verbouwen. De afmeting van de badkamer 2 bij 3 meter. Inclusief verwijderen wandtegels bad-douche wastafel en toilet. Werkzaamheden: wanden en vloer betegelen, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet plaatsen.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting is 165 x 165 cm.

Badruimte renoveren

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De badkamer is ongeveer 2 bij 3 meter. Ik wil een inloopdouche, een zwevend toilet, een goede ventilatie, vloerverwarming, een nieuwe radiator en het tegelwerk gedaan hebben. Het badkamermeubel dat er in staat hoeft niet vervangen te worden.

Badkamer installeren

De badkamer is 3 bij 2 meter en 260 cm hoog. Hier dient een douche drain geplaatst te worden en het leidingwerk verlegd. Daar waar nodig dienen de wanden te worden gestuukt en hierna betegeld. Verder moet er een klein muurtje geplaatst worden waar een zitbankje tegenaan geplaatst moet worden. Het breekwerk en het afvoeren zullen wij zelf verzorgen.

Douchedeur leveren en monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor het inmeten, de aanschaf en de plaatsing van een enkele douchedeur. De deur komt in een betegelde nis te staan van 890 x 1800 mm groot. Ik heb de voorkeur voor een heldere, glazen wand zonder coating. Voorzien van chrome muursteunen en deur hendel. Graag een all in prijs dus ook inclusief het afkitten en de afdichtingsrubber.