Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchedeur plaatsen:

Douchedeur plaatsen

Ik wil graag een nieuwe douchedeur met aangepaste uitvoering b=85cmm Seen bestaande uit een vast gedeelte van 15 en een deur van 70 cm.
Onze klant uit Ouddorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchedeur plaatsen uit heel Nederland:

Grote badkamer renovatie

Below the work to be done - we are looking for the most suitable offer. Verbouwen badkamer Slopen van bestaande badkamer (wastafelmeubel en spiegel herplaatsen), muurtje smaller maken, afvoeren van puin, aanpassen leidingwerk, egaliseren wanden, tegelen wanden, afwerken vloer, tegelen vloer, voegen tegelwerk, kitten, installeren sanitair, afwerken en schoonmaken van de ruimte. Sloopwerkzaamheden De volgende sloopwerkzaamheden worden door ons voor u uitgevoerd: Afdekken en beschermen looppad Verwijderen bestaand sanitair (wastafelmeubel en spiegel worden teruggeplaatst) Verwijderen bestaand plafond in douchedeel Verwijderen bestaand tegelwerk van wanden en vloeren Afvoeren puin Installatiewerk De volgende installatiewerkzaamheden worden door ons voor u uitgevoerd: Installatiewerk water, elektra en afvoer Tegelwerk De volgende tegelwerkzaamheden worden door ons voor u uitgevoerd: Voorstrijken wanden Wanden vervangen in douchedeel Egaliseren wanden Egaliseren vloer Kimband plaatsen Tegelen wanden Inwassen/voegen wanden Voorstrijken vloer Aarden douchevloer Tegelen vloer Inwassen/voegen vloer Montage De volgende montagewerkzaamheden worden door ons voor u uitgevoerd: Plaatsen en aansluiten bad Monteren badmengkraan Plaatsen douchedeur Monteren douchekraan/garnituur Monteren van badkamermeubel, kraan, afvoer, spiegel, Plaatsen en aansluiten wastafel Plaatsen en aansluiten radiator Afwerking De volgende afwerking wordt door ons voor u uitgevoerd: Afkitten geïnstalleerd sanitair en inwendige hoeken Opruimen en schoonmaken ruimte Materiaal De volgende materialen worden door ons aan u geleverd: Zandcement dekvloer Egalisatiemiddel wanden en vloer Leidingmateriaal water, afvoer, electra, cv Kimband Stucplaten douchedeel Stucmaterialen Tegellijm wand- en vloertegels Voegmiddel Kit Klein materiaal Afvalcontainer

Vervangen douchecabine en tegelwerk

Verwijderen bestaande ¾ douchecabine 90x90 bestaande uit twee glazen deuren die op de wand zijn gemonteerd en een opbouw douchebak. Verwijderen bestaande wandtegels 3,6 m2. Demonteren douche kraan (blijft behouden en wordt weer teruggeplaatst), oplossen lichte lekkage vermoedelijk veroorzaakt door lekkend koppelstuk oid. Achterwand zal wellicht niet goed waterpas zijn. De nieuwe douchedeuren zijn 10 cm langer (195) dan de huidige douchedeuren (185). Een douchedeur moet komen op een bestaand aangebouwd muurtje dat daardoor verlengd moet worden van 210 cm naar 220 cm om de nieuwe deuren op de muur te kunnen plaatsen. Dan plaatsen nieuwe opbouw ¾ douchebak 90x90 en nieuwe douchecabine bestaande uit weer twee deuren op de wand. Tegelen van de douchehoek met hexagon tegels 15 x 17,5 met witte voeg. Bovenrand blijft ongelijke hexa rand behouden. Badkamermeubel: bestaande wastafelmeubel en spiegel van de muur demonteren. Achterwand bestaande tegels verwijderen (80 cm x 200 cm). Achter de spiegel bevind zich een verkeerd aangesloten elektrapunt, dit onklaar maken. Stuken achterwand. Wasmeubel terugplaatsen aan de muur en terughangen spiegel. Boven de wastafel tot aan de spiegel hexagon tegels 15x17,50 (ongeveer 90 cm breed en 50 cm hoog), deze hoeven niet op maat gesneden te worden. Er is een lekkage afkomstig van de douchekraan of gescheurde tegels, dit kan geen maanden wachten. Optie kan zijn om de lekkage korte termijn op op te lossen en de vervanging van de cabine en tegelwerk op een later tijdstip te plannen.

Badkamer renoveren

Huidig getegelde douche, losse douchebak en douchedeur. Ivm lekkage moet het een en ander vervangen worden. Of wandpanelen of de boel eruit en een dichte douchecabine plaatsen. Gedeelte tegelwerk zal dan ook vernieuwd moeten worden. Mogelijk zijn houten platen achter de huidige tegels ook verrot en moet vervangen worden.

Douchedeur/wand plaatsen

In mijn doucheruimte moet een nieuwe glazen douchedeur/wand afgehangen en afgekit worden. Het linker gedeelte is een vast stuk glas (circa 40 cm breed) en het rechter gedeelte is de glazen deur (circa 60 cm breed). Het product komt van de webshop Maxaro en heb ik al in huis. De waterleiding en kraan zitten nergens in de weg. Er is ook een bestaande dorpel en het liefst zou ik de deur iets hoger dan de dorpel laten plaatsen zodat de deur zowel naar buiten als naar binnen kan draaien omdat de scharnieren dit toelaten.

Plaatsen douchedeur in badkamer

Plaatsen glazen douchedeur in nis. Ong. 70cm breed bij 200cm hoog.

Glazen douchedeur plaatsen

In onze badkamer dient een glazen douchedeur geplaatst te worden. De beugels hangen al wel. Bij de installatie door onszelf is echter de deur versplinterd. Er is een nieuwe deur besteld maar we durven we het zelf niet meer aan. We verwachten dat de deur in de loop van volgende week geleverd zal worden.

Douchedeur laten plaatsen

Ik wil een losse douchedeur in mijn nis en op de tegelwand laten monteren. Het gaat om een Novellini Young 2.0 1B draaudeur van 87/91cm. Graag afkitten met witte kit na plaatsing.

Badkamer renoveren

Dit berichtje stuur ik omdat ik graag jullie hulp wil vragen bij het repareren / vernieuwen van wat dingen in onze badkamer. Het plafond heeft wat schade van vocht (verflaag laat los), mogelijk omdat de ventilatie in de badkamer niet afdoende is. Daarnaast moeten de wandtegels in de douche vervangen worden en willen we graag een douchecabine en een nieuwe douchedeur laten plaatsen. De badkamer is 1,75 x 1,90 meter. Ik zou het zeer op prijs stellen als u mij even kunt contacteren.

Sealskin douchewand plaatsen

Plaatsen douchewand (get wet i am Sealskin) in mijn badkamer. Het is een complete douchecabine waarbij ik zelf de douchedeur heb opgevangen. Helaas is de douchewand gebroken bij het plaatsen. Vandaar dat ik nu liever door een professional laat doen. Ik heb de 2 bevestigingspunten op de muur bevestigd waarbij 1 een klein beetje schuin hangt. Dus de klus is het aanpassen schuin bevestigingspunt op de muur, plaatsen douchewand en plaatsen stang om de douchewand te stabiliseren. Alle onderdelen zijn aanwezig

Nieuwe douchedeur plaatsen

Onze oude douchedeur heeft het begeven. we hebben een nieuwe deur uitgezocht bij Praxis. de keus is gevallen op de Allibert PRIVA verstelbare douchezwaaideur 87-100 met vierkantjes, bestelnummer 5535700. Onze badkamer is voorzien van een nis van 100 cm breed. de nis is volledig betegeld en heeft een waterkering van natuursteen van 3 cm hoog.

Partners

Partners van Casius