Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Ouddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Ouddorp heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Ouddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Ouddorp of directe omgeving.

29 klanten uit Ouddorp bevelen een bij Casius in Ouddorp aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Ouddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: verbouwen van woning, verbouwing badkamer met extra toilet, muurdoorbraak en meer, complete nieuwe badkamer en toiletruimte realiseren in bestaande woning, badkamer en 2 aparte toiletruimtes realiseren, badkamer verplaatsen naar grotere ruimte, verbouwen van een badkamer, verbouwing badkamer, studeerkamer ombouwen tot badkamer, renovatie badkamer, badkamer + WC, badkamer creeren tussen twee kamers op de verdieping, plaatsen badkamer nieuwbouw, kastruimte compleet renoveren naar toiletruimte, badkamer/toilet renovatie, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Ouddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Ouddorp:

Douchedeur plaatsen

Ik wil graag een nieuwe douchedeur met aangepaste uitvoering b=85cmm Seen bestaande uit een vast gedeelte van 15 en een deur van 70 cm.

Badkamer laten veranderen

Ik wil de badkamer veranderen, De afmeting is 200 x 200 met met een inham van 1 meter bij 40 cm, daar staat de wc tegenaan. Dat is tegenover de douchecabine. We willen een inloopdouche laten maken en een kleinere wastafel. De tegels zullen ook moeten worden vernieuwd hierdoor. In ieder geval voor de vloer en de and van de douche. Graag maak ik een afspraak met u.

Douchecabine met hoekinstap plaatsen

Plaatsen van hoek instap douchecabine Gamma model C105. De cabine bestaat uit twee draaibare glazen deuren, die bevestigd moeten worden aan de betegelde/gemetselde stenen wanden langs de douchebak (gelijk met de vloer). Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden.

WC plaatsen en tegelen

Wc plaatsen en de wc tegelen. En een wasbak aansluiten.

Badkamer in de vakantiewoning renoveren

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Het is een badkamer van ongeveer 1,80 X 2.20 meter. Er moeten een nieuwe wasbak in, nieuwe douche met gemetselde muur, geen douchebak, toilet, is nu staand maar moet zwevend worden, en er moet verwarming in. Er zit nu een gips plafond in met spotjes, dat moet ook vervangen worden. De wanden moeten betegeld worden, standaard wit glimmende liggende tegels. Aan beide kanten van de lange wand zit een deur, er komen dus 2 deuren in de badkamer uit. Daardoor is het te tegelen oppervlak minder. De deuren moeten vervangen worden. Uiteraard moet ook de vloer betegeld worden. Op basis van offerte worden afspraken gemaakt voor bekijken en eventueel inmeten.

Staande toiletten vervangen in een vakantiewoning

Wij willen in onze vakantiewoning graag 2 staande toiletten laten vervangen door nieuwe staande toiletten. Wij zijn tot 30 november hier aanwezig en willen dit graag in die tijd laten inmeten en vervangen. Wij maken hiervoor graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte.

Douchecabine plaatsen

Op 16 november wordt onze nieuwe douchedeur met douchewand geleverd, die wij bij Praxis hebben gekocht. Wij laten de huidige wand en deur graag verwijderen en afvoeren en de nieuwe plaatsen. Graag ontvangen wij uw prijsopgave.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. Het bad moet eruit en de douchecabine moet er ook uit. Er moet een inloopdouche inkomen. En het toilet en een meubel met 1 wasbak vervangen. De tegels van vloer en wanden vernieuwen. De tegels op de wand tot aan het plafond zetten. De afmetingen zijn: 1.90 bij 2.50 = 5.10 m2 en 2.70 meter hoog.

Ligbad vervangen

Het betreft het vervangen van het ligbad.

Bad plaatsen in de badkamer

Na renovatie oude badkamer wil ik graag een nieuw bad plaatsen.

de badkamer + toilet is ruimte van ca ...

de badkamer + toilet is ruimte van ca 3,80x 210. Hoogte loopt schuin af van ca 2,80 naar ca 2m. Deel van de ruimte wordt afgescheiden toilet (ca 1,20 x 1m). Leidingen liggen er; sanitair is aangeschaft, evenals tegels. Wat er gedaan moet worden is: tegelen wanden ca 32 m2, tegelen vloer ca 8 m2, plaatsen 2 wastafels +kranen, wc, douchekraan. In vakantiebungalow die vergroot wordt; de ruimte is er nu nog niet, wordt door aannemer gebouwd.

Het gaat om het maken van 2 nieuwe ...

Het gaat om het maken van 2 nieuwe badkamers; 1 wat kleinere en 1 grote. Eerst sloopwerk bestaande badkamers, vervolgens aanleg nieuwe badkamers. Leidingen en electra aan-en verleggen. Stucwerk. Plaatsen sanitair: bad, douche, wastafels + kraanwerk, toilet, designradiator. Betegelen van wanden en vloeren.