Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor installeren quooker kraan keuken:

installeren Quooker kraan keuken

Nieuwe kraan installeren en oude kraan verwijderen, installeren Quooker combi + kraan.
Onze klant uit Oud Beijerland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor installeren quooker kraan keuken uit heel Nederland:

Quooker installatie

Ik zoek een vakman die een quooker 5 in 1 kan installeren.

Nieuwe Quooker kraan + boiler installeren (zsm)

In een Siematic keuken van exact 10 jaar oud moet de huidige kraan en oude daalderop heet water kraan verwijderd worden en een nieuwe Quooker Fusion Flex kraan inclusief 3 liter boiler (beide nieuw in doos aanwezig) geplaatst worden. Al het leidingwerk/electra is gereed, ook voor boiler. Bij voorkeur vandaag of morgen.

Quooker installeren en boiler verwijderen

Wij krijgen nu heet/warm water uit een aparte boiler. Wij overwegen een Quooker aan te schaffen. Deze moet dan worden geïnstalleerd en de boiler moet dan worden losgekoppeld en verwijderd en afgevoerd. Eerst moet er ook de oude kraan worden verwijderd en afgevoerd. Rond maart zou ik willen beginnen, als dat kan.

Quooker Nordic single tap round chroom met Pro3 reservoir installeren

Het installeren van een Quooker Nordic single tap round chroom met Pro3 reservoir.

Quooker Flex RVS met Pro 3 - VHQ reservoir installeren in onze keuken

Ik wil graag quooker Flex RVS met Pro 3 - VHQ reservoir installeren in onze keuken.

Extra groep plaatsen ivm inductiekookplaat

Plaatsen extra groep voor inductie in keuken (geen bedrading en geen loze leiding beschikbaar!) Een deel van de kast vervangen (oude groep) naar nieuwe kast. (zie de foto) Bedrading kan via kruipruimte naar de ruimte onder de keukenkasten (afstand 7 meter) (Let op: onder een deel van de keuken geen kruipruimte, dus bekabeling moet door de vloer (gat moet nog geboord worden) en dan onder de keuken achter de keukenplint langs). Tevens een aansluiting (stroom) voor Quooker kraan. (leveren en installeren jullie ook kookplaten?) Perilex aansluiting is niet aanwezig .

Quooker installeren

Montage quooker flex rvs met combi + boiler en cube reservoir 5 in-1 kraan in de keuken. Graag ontvang ik een offerte hiervoor.

Quooker plaatsen

Ik heb een quooker gekocht, die ik zelf dacht te installeren, maar het is toch moeilijker. Er moet ook een gat in de afvoerbuis geboord. Dit durf ik zelf niet. Dus een vakman nodig.

Quooker installeren

we zouden graag horen wat de installatie van de quooker bij jullie kost.

Quooker Fusion Square met COMBI boiler en CUBE reservoir installeren

Plaatsen en aansluiten van @uooker fusion square met combiboiler en cube. Dus alle voorkomende werkzaamheden zodat e.e.a. perfect werkt.