Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Oud Beijerland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Oud Beijerland heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Oud Beijerland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Oud Beijerland of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Oud Beijerland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletruimte renoveren inclusief stucwerk, badkamer, toiletruimte en bijkeuken renoveren, badkamer renoveren, badkamer, toilet bouwen en woonkamer vloer tegelen, badkamer maken van slaapkamer, toiletruimte en badkamer tot één geheel maken, badkamer en 2 toiletruimtes verbouwen, badkamer en wc nieuwbouwhuis, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer renovatie, badkamer installeren in nieuwbouwwoning, eenvoudige badkamerrenovatie, badkamer verbouwen: oude weg, nieuwe douche, mogelijk toilet en tegelen, badkamer renovatie: inloopdouche + hang toilet plaatsen, radiator, leidingwerk, vloer werkzaamheden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Oud Beijerland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Oud Beijerland:

installeren Quooker kraan keuken

Nieuwe kraan installeren en oude kraan verwijderen, installeren Quooker combi + kraan.

Badkamer slopen afvoeren en opbouwen

We hebben een badkamer, 1.75 x 2.05 +/- 2.60 hoog. Deze moet leeg gemaakt worden. En opnieuw betegeld worden, nieuw douche, wc, badkamermeubel.

Divers kitwerk

Opnieuw kitten badkamer en keuken (gedeeltelijk). De badkamer is 4 bij 3 meter. In de keuken hoeft alleen de kit rand van het aanrecht gedaan te worden.

Badkamer laten plaatsen

Badkamerrenovatie compleet: vloer- en wandtegels, plaatsen inbouw-wc, badmeubel, maken inloopdouche met regendouche en radiator. Wat te doen: - slopen tegels wand en tegels vloer - inbouwtoilet plaatsen. Er is geen WC op dit moment. Aan- en afvoer toilet maken, er is een koker/koof waar de standleiding door loopt. - vervangen douche (op dezelfde plek) voor een inloopdouche met regendouche. Het plaatsen van een drain en muurtje en scherm voor de inloopdouche. - - installeren wastafelmeubel met dubbele kraan - nieuwe radiator (op dezelfde plek) Tekening hoe het moet worden qua indeling is er. De badkamer is circa 6 m2. Wanden zijn 2.43 meter hoog. Materialen al gevonden. Op 1 oktober of 15 oktober krijgen we de sleutel en uiterlijk 31 oktober moet het klaar zijn omdat we ons huidige huis uit moeten. Daarom willen we graag nu de klus al vastleggen.

Badkamer vernieuwen

Badkamer van 21 m2 vernieuwen. Toilet, radiator, douche (misschien inloopdouche indien mogelijk) badkamermeubel en wastafel plaatsen. Alles blijft op de originele plaats, geen leidingwerk omleggen. Vloer en wanden tegelen, mag over de oude tegels heen. Slopen doen we zelf. Wastafel en badkamerkastje hebben wij al aangeschaft, de rest van de materialen nog niet. Wij zijn opzoek naar een mooie deal.

Toilet compleet verbouwen

Wij willen onze toiletruimte renoveren. De afmeting is ongeveer 100 x 120 x 260 cm. Echter naast het vlak maken en betegelen van vloer en wanden willen wij ook graag een nieuwe wastafel laten plaatsen (oude leiding in de muur frezen (circa 1 meter) en in plaats van een vast toilet een zwevend toilet geplaatst hebben (inclusief de nieuwe afvoer punt in vloer). Er moet ook betegeld worden.

Stortbak / waterreservoir van toilet vervangen

Het verwijderen van de oude en het plaatsen van een nieuw stortbak/waterreservoir van het toilet in de badkamer (betreft geen inbouw maar opbouw). Zou u een prijsopgaaf willen toezenden en de uitvoertijd. Ik ontvang graag een offerte via de mail.

Toilet renoveren

Ik wil mijn toilet laten betegelen en een hangend toilet installeren. De afmeting van de ruimte is 1.25 x 0.90 meter. De hoogte is 2.45 meter. Wij willen het tot bovenaan geregeld hebben. De deur is 0.90 meter en in de hoek geplaatst. Nieuwe toilet en tegels hebben wij al aangeschaft. Zijn opzoek naar iemand die dit voor ons kan monteren/installeren. Oude toilet moet nog wel verwijderd worden. Tegels mogen over de oude tegels heen bevestigd worden. Wat gaat mij dit ongeveer kosten.

Douchecabine op tegelvloer plaatsen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen, graag direct op de tegelvloer van de badkamer. Model: Douchecabine Riga 90 x 90 cm met schuifdeur. Er hoeft geen oude cabine verwijderd.

Glazen douchewanden en swingdeur plaatsen

Ik wil graag een 8 mm glazen vaste douchewand, 8 mm glazen swingdeur en dorpels plaatsen.

Kunststof badkuip vervangen

Ik heb momenteel een ingebouwd kunststof bad van ongeveer 180 x 90 cm dat lek is. Ik laat dit bad graag vervangen door een nieuw kunststof bad met dezelfde maat. Ik ontvang hiervoor graag een offerte met daarin afzonderlijke posten voor de levering en plaatsing en vermelding van de verwachte tijd die nodig is voor de vervanging.

Glaswand plaatsen in de badkamer

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een glazen douchewand in de badkamer. Het zou gaan om een wand van 2 hoog en 1 meter breed. Het betreft een nieuwbouwwoning die hopelijk eind dit jaar word opgeleverd. De wand kan zonder bak op de grond geplaatst worden.

Douchewand op de vloer plaatsen

Ik wil graag een douchewand laten plaatsen. Het profiel moet aan de wand worden gemonteerd, boren in de tegelvoeg. De wand komt op de vloer.

Badkamer inbouwen in de nieuwbouwwoning

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht, welke per april 2016 ongeveer opgeleverd zal worden. Er moeten leidingen verlegd worden. De tegelindeling is nog onder voorbehoud. Er ligt nog geen dekvloer in de badkamer. De volgende werkzaamheden moeten gebeuren: dekvloer leggen; er dient een koof gemaakt te worden voor het toilet. Het toilet dient aangesloten te worden; douchewand plaatsen; douche aansluiten en leidingen goedleggen; verwarming plaatsen; meubel ophangen; tegelen. Mag inclusief materiaal of exclusief. De tegels en inbouwapparatuur kopen we zelf aan. Er mag ook een opgave gegeven worden voor alleen de dekvloer leggen of tegelen.

Badkamer maken in nieuwbouw woning

Rond 1 mei 2016 wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. De badkamer wordt zonder dekvloer opgeleverd. De badkamer is 214 x 230 cm en 260 cm hoog. De leidingen worden op één centrale plek afgedopt en moeten vandaar worden doorgetrokken. Wij willen de badkamer naar onze wens laten installeren en daarbij moet het volgende worden uitgevoerd. De standaard cv-radiator moet worden verwijderd, de aansluiting verplaatst en een design handdoek radiator worden geplaatst. Er moet een inloopdouche worden gemaakt met één glaswand en twee regendouches. Er moet een ligbad worden geplaatst. Naast een koof of schouw moet een toilet en een badmeubel met spiegelkast worden geplaatst. We willen witte tegels van 20 x 30 cm en mozaïektegeltjes als band van 3 x 6 cm. De mechanische ventilatie is al aangesloten. Er zitten al elektra aansluitingen in het plafond en in een muur, die moeten worden aangepast en uitgebreid. Levering van alle materialen in een totaalaanbieding behoort tot de mogelijkheden. De indeling en materiaalkeuze zullen we graag nader toelichten.

Douchecabine met douchegarnituur plaatsen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen, met douchegarnituur.

Toilet compleet renoveren

Toiletruimte vernieuwen: - Infrezen waterleiding fontein. - Plaatsen tegelvloer. - Plaatsen natuursteen wandtegels. - Plaatsen toilet en fonteintje. Alle materialen om het toilet te maken zijn reeds aangekocht. Het toilet kan op de bestaande riolering worden aangesloten. Graag uw prijsopgave per e-mail verzenden.

Badkamer verbouwen

Wij willen graag onze badkamer laten verbouwen. Nu zijn wij ons nog aan het oriënteren en zijn wij erg benieuwd naar een prijsindicatie. Wij zijn bereid het een en ander aan voorbereidend werk te doen. Onze badkamer is ongeveer 1,70 meter x 2,10 meter met een douchecabine, een zwevend toilet, een wastafel, een designradiator en een koof waar de leidingen lopen. Al deze elementen komen in de nieuwe badkamer op dezelfde plek. Alleen zouden de leidingen bij de wastafel weggewerkt moeten worden en de watertoevoer bij de douche moet verplaatst worden, aan dezelfde kant als de douchestang.

Douchebak repareren of vernieuwen

Wij hebben een lekkende douchebak of -afvoer. Wij willen graag een goede specialist hiernaar laten kijken en een reparatie laten uitvoeren.

Douchecabine plaatsen

Douchecabine plaatsen

Badkamer renovatie

Bad demonteren en afvoeren. Wandtegels verwijderen en puin afvoeren 3,6 m2. Vloertegels verwijderen en puin afvoeren 4m2. Vloer egaliseren 5,3 m2. Wand vlakken i.v.m. tegelwerk 5 m2. Dus het gaat in eerste instantie om sloopwerken en glad maken vloer en wand.

Badkamer plaatsen

De klus: De badkamer wordt volledig kaal opgeleverd, betekend dat al het sloopwerk is gedaan. Het gaat om tegelen, inloopdouche maken, hang toilet en badmeubel ophangen. Wandje voor de inloopdouche maken. Heel basic moet het zijn, maar uiteraard wel strak en netjes. De badkamer is ongeveer 3 bij 3. Hangtoilet, Badmeubel, tegels en putje van douche zijn ingekocht. Leidingwerk ligt op de juiste plaats. Uitvoering waarschijnlijk in november. U bent altijd welkom om te komen kijken.

douche plaatsen

Er moet een leiding voor de kraan getrokken worden, een douche plaatsen en de boel weer dicht tegelen.

douche plaatsen

er moet een leiding voor de kraan getrokke worden. en weer dicht tegelen, en een douche plaatsen .

douche dak plaatsen

er moet een leiding getroken worden .