Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Oegstgeest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Oegstgeest heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Oegstgeest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Oegstgeest of directe omgeving.

536 klanten uit Oegstgeest bevelen een bij Casius in Oegstgeest aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Oegstgeest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: nieuwe badkamer + 2 toileten, nieuwbouw in Gorinchem, badkamer en wc plaatsen in nieuwbouw appartement, renoveren van badkamer, badkamer uitbouwen en verbouwen, verbouwen van bestaande badkamer, renovatie badkamer, plaatsen badkamer en toilet nieuwbouw woning, badkamer vernieuwen: nieuw sanitair, opnieuw betegelen, extra badkamer met jacuzzi op zolder, badkamer verbouwen: nieuw sanitair, badkamer en aparte WC verbouwen, verbouwing van badkamer, badkamer verbouwen: toilet, wasbak, spiegel en douchecabine vervangen, badkamer en toiletruimte verbouwen, renovatie badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Oegstgeest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Oegstgeest:

Badkamerkast in elkaar zetten

Ik heb een badkamerkast gekocht bij Praxis 1.85 hoog met 4 deuren (kol 4 DRD 1 Sch Coralie wit. Ik zou graag willen dat de kast in elkaar gezet wordt

Het renoveren van een badkamer op de eerste verdieping

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn gehele badkamer kan renoveren. De badkamer is ongeveer 250 bij 300 cm. Het gaat om het verwijderen van de bestaande meubels en tegels en het plaatsen van een nieuwe wastafel, douche en tegels. Daarnaast moet de toilet en bidet vervangen worden door een geïntegreerd systeem. De badkamer bevindt zich op de eerste verdieping. De vakman dient de benodigde materialen mee te nemen.

Douchecabine en wastafeltje plaatsen

Op zolder hebben we een badkamer met een bad en een wastafel. We willen op de plek van de wastafel een douchecabine laten plaatsen. Het liefst op een andere plek ook nog een klein wastafeltje.

Badkamer verbouwen

Wij hebben 8 jaar geleden een nieuwe badkamer laten verbouwen maar dit is niet goed gegaan. De afwatering is niet goed, het water blijft in de douche staan. De kozijnen naast de douche zijn verrot en de vloertegels zijn beschimmeld. We willen dit laten aanpassen, maar willen ook graag dezelfde tegels behouden. Daarnaast willen we een kleine, glazen douchewand geplaatst hebben.

Aanleg van twee badkamers

Ik zoek een specialist die één toilet kan ombouwen naar een kleine badkamer met douche en wastafel. Daarnaast moet de huidige badkamer gerenoveerd worden door het plaatsen van een nieuwe douche, wastafel en toilet. Het werk moet plaatsvinden in een oud restaurant welk goed bereikbaar is.

Douchecabine laten plaatsen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen

Doucheset verwijderen en nieuwe plaatsen

Huidige doucheset moet verwijderd worden en nieuwe geplaatst. Ik heb de nieuwe nog niet, maar die wil ik ook gelijk bij jullie aanschaffen. Wat zijn de kosten?

Toiletpot plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het installeren van een toiletpot. Er zit een barst in namelijk. Ik wil een hangend toilet voor het staand toilet die ik nu heb, maar ben bang dat de offerte door leidingwerk duurder wordt.

Verschillende klussen in badkamer

Ik wil 15 tot 20 vierkante meter Dumaplast platen gemonteerd hebben in de badkamer. Hierbij horen zoal de binnenhoek profielen bij als de eindprofielen. Platen, (Dumaplast) kit en dergelijke zijn aanwezig. De platen mogen over de oude tegels heen geplaatst worden. Daarnaast moet er ook een thermokraan worden geïnstalleerd en er moet even naar het doucheputje gekeken worden.

Badkamer vernieuwen

Sloopwerk wordt door mijzelf gedaan. Hulp wordt gevraagd bij aanhelen van de wanden (circa. 16,5 m2), aquastuc aanbrengen (16,6 m2), wandtegels (zelf aangekocht) plaatsen (5,5 m2), vloertegels (zelf aangekocht) leggen over de bestaande vloer (6 m2), tegelplint plaatsen (6 meter), installatiewerk (doucheput plaatsen, kranen afdoppen, controle zichtbare leidingwerk, aansluiten/plaatsen hangend toilet, plaatsen radiator op bestaande leidingen, plaatsen Itho Daalderop 325 m3 met draadloze afstandsbediening.

Toiletpot installeren

Ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor het installeren van een toiletpot. De staande toiletpot moet vervangen worden, hier zit een barst in.

Tegelvloer deels opnieuw voegen

Verwijderen van bestaande douchecabine , bestaande uit twee glazen wanden. Plaatsen van douche cabine 90 / 90 in overleg met monteur en een gedeelte vd vloer opnieuw voegen. Het gaat om een kleine badkamer in appartement. 1 x deur wand kitrand opnieuw voegen > 90 x 80 cm > voegen liggen er een

Plafond en nieuwe douchedeur in badkamer monteren

Wij willen een vochtbestendig nieuw badkamerplafond en een nieuwe douchedeur hebben. Ook willen we 2 hangende wastafelkastjes en spiegels (zijn al besteld) ophangen.

Vervangen van bestaand toilet

Op de eerste verdieping van een woning de toiletpot met stortbak vervangen door een nieuwe (inclusief materiaal). Het is een seniorentoilet (hoog).

Sanitair plaatsen en betegelen van sanitaire ruimtes

Verbouwen van 3 toiletten met spoelbak en inbouwtoiletten en betegelen van de vloer en wanden. De ruimtes zijn nu casco. En verbouwen van de badkamer: dubbele wastafel, bad en een inloopdouche van 90 bij 120 cm en betegelen de vloer en de wanden tot het plafond (2.60 meter hoog). Ook de badkamerruimte is casco opgeleverd - leidingwerk en elektra is wel aanwezig. De badkamer is 7-8 m2. Tegels en sanitair heb ik zelf al gekocht.

Glazen douchewand laten monteren

Transparant glas, op maat, met hoek (een stukje van 20 cm) gelijmd met uv voor stabiliteit, plaatsen. Verankerd in de beton cire wand (freeswerk), bij voorkeur met ingreepje profiel en zonder gebruik van glasklemmen, of heel kleine. Maat: 110 cm breed, 180 cm hoog, hoekje 2 cm breed, 180 cm hoog,

Badkamer slopen en later sanitair plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het geheel slopen en afvoeren van een badkamer. Alle meubels en douche/toilet eruit, tegels van de muur, tegelvloer eruit. Verder moet er één douchewand/muurtje van 5 cm, 2 x 1 meter groot (?) verwijderd worden. Al het puin dient te worden afgevoerd en de badkamer moet schoon worden opgeleverd. Eventueel moet er leidingen en afvoeren gelegd/verlegd worden. De badkamer is ongeveer 250 cm bij 250 cm, en bevindt zicht op de 2de verdieping. De badkamer moet opgeleverd worden zodat de tegelzetter zijn werk kan doen. Eventueel daarna wandmeubel, douchecabine en toilet plaatsen.

Ophangen hangtoillet inclusief toiletbril

Toillet vervangen en aansluitsel

Nieuwe complete douchecabine plaatsen

De oude douchecabine weghalen en een nieuwe douchecabine plaatsen. Inclusief het vervangen van de douchebak. De wanden en de vloer zijn betegeld.

Badmeubel Fiesta monteren

Er moet een badmeubel Fiesta (staat op de Praxis website), (85 cm) in elkaar gezet worden. En aan de wand gemonteerd worden. Daarbij ook graag de kraan overgezet moeten worden (Standaard Kraan). Er zit op de des betreffende plek al warm en koud water aansluitingen. Tevens elektra een klein stukje doortrekken. Wellicht dat ze een aantal centimeters verplaatst moeten worden maar dat zal minimaal zijn omdat er al een badmeubel gezeten heeft. Het meubel ga ik vandaag bestellen. Graag telefonisch contact om even een afspraak te maken, bij voorkeur op een middag/tegen de avond, aangezien ik geen mail heb.

Bruynzeel Solid douchecabine plaatsen

IK heb bij Gamma een douchecabine gereserveerd, het was het laatste exemplaar. Ik moet uiterlijk 10 maart doorgeven of de aankoop door moet gaan. Ik laat dat even afhangen van de montagekosten en wil daar graag op heel korte termijn een indicatie voor ontvangen. Het gaat om een Bruynzeel Solid draaideur douchecabine chroom 195 x 90 cm en een Bruynzeel Solid zijwand douchecabine, chroom, van 195 x 90 cm (zie website). Ter plaatse in de badkamer is een standaard opstaande douchebak van 90 x 90 cm aanwezig, daarop zou de nieuwe douchewand en draaideur geplaatst moeten worden. Deze douchebak staat in de hoek van de badkamer waarvan de wanden tot aan het plafond betegeld zijn. Eventueel kan ik van de situatie foto's toesturen. Graag hoor ik wat de kosten van deze plaatsing zijn. Eventueel kan ik assisteren bij het vasthouden van de deur of wand bij het plaatsen.

Wandcloset vervangen

Ik wil mijn wandcloset in de toiletruimte laten vervangen wegens beschadiging van het huidige. Alleen de pot moet vervangen worden. Ik heb een nieuw wandcloset gekocht bij Praxis. Graag een prijsopgave met datum van mogelijke plaatsing.

Douchecabine plaatsen

Ik wil een 2-delige douchecabine laten monteren. Normale afmetingen. Douchebak is al gemonteerd, daar moet hij dus op gemonteerd worden.

Douchebak en -wanden vervangen

Bestaande douche vervangen door een nieuwe zelfde formaat douchebak + wanden. Afvoer en leidingen controleren. Heeft haast, douche is oud en nu verstopping denken we want last van latrine vliegjes in de badkamer. We willen bestaande tegelwand behouden.

Hangend toilet laten monteren

Op de bestaande aansluiting in het toilet dient er een zwevend toilet geplaatst worden. Op dit moment heb ik een staand toilet waarbij de afvoer via de vloer verloopt. Het appartement is 3 jaar oud. Het gaat hier dus om praktisch nieuwe aansluitingen. Het materiaal moet ingekocht worden inclusief de bestaande tegels.