Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor reparatie thermostaat in stoomcabine:

Reparatie thermostaat in stoomcabine

Ik ben op zoek naar een badkamerspecialist die de thermostaat in mijn stoomcabine kan vervangen. Het regelen van de thermostaat gaat lastig, mogelijk door een lekkende kraan.
Onze klant uit Nootdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reparatie thermostaat in stoomcabine uit heel Nederland:

Grohe douchepaneel reparatie of vervanging

De temperatuur van het water van mijn Grohe dochepaneel (bijlage) komt niet boven de 38. Mogelijk is de thermostaat aan vervanging toe. Graag een offerte voor een reparatie.

Gaslek opsporen en indien nodig reparatie

Onze thermostaat staat op 18 graden, hij geeft aan dat het 19 graden in huis is, maar is alsnog aan het opwarmen. Vermoedelijk een lek in de binneninstallatie?

Chromoflex thermostaat van Thermaflex repareren

De thermostaat van mijn Chromoflex vloerverwarming in de badkamer reageert niet. Hij staat ondertussen op van 28 naar 40 graden staan maar verwarmt niet. Ook na resetten wordt de vloer niet meer warm. Is de thermostaat kapot of is er iets anders aan de hand? Graag wil ik dat een gespecialiseerde monteur kan komen kijken wat er aan de hand is en de reparatie kan uitvoeren. Er is nog een andere verwarming in de badkamer dus in die zin heeft het geen haast maar het is wel zorgelijk dat de temperatuur op de thermostaat blijft oplopen. Kunt u anders de thermostaat loshalen en uitschakelen en het later verder repareren? Of meteen een nieuwe thermostaat meenemen en monteren? Ik kan een foto van de huidige sturen.

Danfoss thermostaat op stadsverwarming controleren

De (oude) thermostaat lijkt de toevoer van warmte niet af te sluiten waardoor er continue toevoer is. Alle radiator knoppen zijn dichtgedraaid om geen onnodige warmte te verspillen. Reparatie nodig en voorstel voor modernere thermostaat. Bijgevoegd de huidige.

Douche-/badkraan en beldrukker monteren

1. Monteren tijdelijke (leen) douche-/badkraan; huidige thermostaat kraan moet voor reparatie naar de Gamma; 2. Monteren nieuwe beldrukker; nieuwe beldrukker is aanwezig; oude wil echter niet los omdat de kop van één van de schroeven kapot is. Graag zo snel mogelijk uitvoeren in verband met inleveren kraan ter reparatie.

Stadsverwarming repareren

Onze stadsverwarming reageert niet op instelling van de thermostaat. De instelling " Vrije dag" 15 graden geeft een kamertemperatuur van 20.5 graden. Er is dus behoefte aan controle en zo nodig vervanging/reparatie van de klep of de thermostaat.

Storing aan WTW unit storkair oplossen

Ik heb een Storkair Type WHR90R, in de onderbouw van de unit lijkt vocht te zitten. De afvoer is schoon en vrij. Gisteren was het buiten heel koud en binnen thermostaat hoog. Het lijkt of warmtewisselaar vocht uitblaast in het elektra gedeelte. Gevraagd controle en advies en/of reparatie op de korte termijn.

Gasfornuis repareren

De thermostaat van mijn Solitaire SOF 915 B is helemaal van streek. Wat kost een reparatie incl. Voorrijdkosten? Groet,

Boretti VT96IX oven repareren

- Reparatie - Boretti Oven - typenummer Borett VT 96 IX, - Aankoopdatum: sepType: Borett VT 96 IX, vrijstaand multifunctionele oven/gasfornuuis - 90 cm breed - Probleem: oven functioneert niet meer Details: - Oven klok werkt naar behoren (met ook juiste instelling) - Ovenlamp en ventilatie slaan ook niet meer aan - Thermostaat/temperatuur knop geeft wel nog ‘klik’ als naar hoge temperatuur gedraaid wordt De oven is in een kookeiland geplaatst.

CV-ketel reparatie

Onze HR ketel is 5 jaar oud en er is een probleem met de verwarming. We krijgen geen foutmelding, hebben de thermostaat batterijen vervangen en een reset gedaan. We hebben wel warm water, maar geen vloerverwarming. Kunt u ook de thermostaat vervangen/plaatsen. Ik heb er een liggen voor vloerverwarming.