Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Noordwijkerhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Noordwijkerhout heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Noordwijkerhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Noordwijkerhout of directe omgeving.

71 klanten uit Noordwijkerhout bevelen een bij Casius in Noordwijkerhout aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Noordwijkerhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toilet verbouwen, inclusief krachtstroomgroep, badkamer + toilet, badkamer en toilet renovatie, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, keuken afbreken en technische installatie, renovatie 1e verdieping, nieuwe (extra) badkamer op tweede verdieping, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, badkamer vernieuwen, badkamer verbouwen, nieuwe badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Noordwijkerhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Noordwijkerhout:

Badkamer renoveren

Storten van een betonvloer, afvoer van een douche maken, betegelen van de badkamer en keuken, douchewand plaatsen/lijmen, ophangen/aansluiten van een badkamermeubel, verleggen van de afvoer van de wasmachine, droger, leidingen in de keuken en badkamer wegwerken/verleggen, verplaatsen verwarming in de keuken/respectievelijk nieuwe ophangen, plaatsen raam in badkamer. De badkamer is 160 bij 250 cm.

Badkamer compleet verbouwen

Badkamer afmeting: 2 bij 1 meter Gaat om het opnieuw betegelen en plaatsen van een nieuwe douchekraan. Leidingen wegwerken. De afvoer van de wastafel moet ook worden vervangen

Badkamermeubels plaatsen

Wij krijgen op 7 november de sleutel van onze nieuwe woning. We verwijderen daar een oud badkamermeubel en willen daarna 2 kolomkasten, een wastafelmeubel van 80 cm breed en een spiegelkast van 80 cm breed met verlichting laten monteren. Wij zorgen dat alle materialen aanwezig zijn. Graag ontvangen wij hiervoor uw offerte.

Badkamer tegelen en sanitair installeren

Graag ontvang ik een offerte voor de volgende werkzaamheden in onze badkamer: - Leggen elektrische vloerverwarming; - Douchegoot plaatsen; - Vloer betegelen, 5.5 m2; - Wanden betegelen, 22 m2; - Plaatsen nieuw sanitair (inbouwtoilet, wastafelmeubel, douchekraan, douchewand, alleen op dezelfde plek als nu; - Plaatsen badkraan, leiding in muur frezen, loopt nu buiten de muur; - Plafond afwerken + plaatsen spotjes; - Plaatsen radiator, nu bovenaansluiting, leiding moet een stukje doorgetrokken worden naar beneden.

Kleine toiletruimte renoveren

Wij hebben onlangs de sleutel van onze nieuwe woning gekregen. De woning is gebouwd in 1959 en wij willen hier de toiletruimte laten moderniseren. De toiletruimte is voorzien van een houten vloer en een staand toilet met fonteintje. Wij willen graag de vloer laten vervangen en nieuw tegelwerk op de vloer en wanden laten aanbrengen. Ook willen wij het toilet en fonteintje laten vervangen en de riolering en waterleidingen laten controleren. De ruimte is beperkt, totaal 95 x 95 centimeter groot.

Douche direct op de tegelvloer plaatsen

Graag wil ik weten wat de prijs is voor het plaatsen van een douchecabine direct op de tegelvloer. Ik weet nog niet of ik kies voor schuifdeur of naar binnendraaiende deur.

Hangtoilet plaatsen en betegelen

Op dit moment heb ik in mijn badkamer geen toilet. Graag laat ik een zwevend toilet plaatsen. Rondom het toilet zal er dan ook betegeld moeten worden.

Douchewand en douchedeur plaatsen

Een douchewand en douchedeur moeten worden geplaatst. In de vloer mag niet geboord worden i.v.m. de elektrische vloerverwarming.

Schavis stoomcabine repareren

We krijgen geen warm water meer bij het douchen. Alleen als we de thermostaat op helemaal koud zetten geeft de kraan normaal water. Als we de thermostaat iets hoger zetten, hoor je een schokkend geluid en komt er geen water . Het is een indoor duo model 212 type el-33001.

Douchewand plaatsen

Wij hebben een nieuwbouwwoning. In de badkamer zit een douchebak van 90 x 90 cm. We hebben douchewanden gekocht en willen dat deze geplaatst worden. We willen hier graag een offerte voor ontvangen.

Badmeubel met kraan, spiegel en verlichting plaatsen

Verwijderen oude wastafel, monteren nieuw badkamermeubel en kraan aansluiten, spiegel ophangen en verlichting met sensor monteren.

Plaatsen douchecabine

Kosten van het plaatsen van een douchecabine van 90x90 cm. Deze dient gewoon op de grond geplaatst te worden. De cabine word door de kalnt zelf aangeschaft.

Bad vervangen door douche

Wij willen ons bad vervangen door een douche en een tegelwand van 8 m2 in de badkamer vervangen door een andere kleur tegel. 1 m2 Vloertegels. Materiaal is aanwezig.

Badkamer installeren in nieuwbouwhuis

Ons nieuwbouwhuis wordt rond de kerst opgeleverd. De badkamer ruimte, 3,5 bij 2,5 meter, wordt casco, zonder cementdekvloer opgeleverd. De riolering komt wel uit in de ruimte, net als het koud water toevoer. De andere leidingen, douche, bad en wasmeubel, moeten nog doorgetrokken worden naar de koker, deze grenst aan de badkamer. Verder moet het sanitair geinstalleerd worden, en moet de boel betegeld worden. Daarnaast moeten er nog 1 hoog muurtje, afscheiding bad en douche), en 1 schuine lage muur, i.v.m. niet haakse ruimte, gemetseld worden. Sanitair en tegels worden geleverd.

Monteren glazen douchewand en -deur

Ik heb een Gamma glazen douchewand en douchedeur gekocht, incl. montagemateriaal. Het is allemaal in huis maar kan het zelf niet netjes en waterpas monteren. Douche zit in de hoek van de badkamer. Ik zoek daarom ervaren iemand. Douche is een hoek, huis is nieuwbouw en badkamer is netjes betegeld.

Plaatsen nieuwe badkamer

De huidige badkamer wordt door mij zelf gestript. De aansluitingen, leidingen etc. worden in eigen beheer door specialist voorbereid. De klus is: - stucwerk - tegelen - plafond aanbrengen met 2 spotjes - plaatsen badmeubel, kast, spiegel, stopcontact en verlichting - plaatsen van douchevloer (Bak) - plaatsen van douchedeur - plaatsen van CV element Badkamerafmetingen: breed 1.07, hoog 2.25, lang ongeveer 3 meter.

Badkamer verbouwen + inloopkast

In een 15 jarige oude nieuwbouwhuis een totale verbouwing van de badkamer met daaraan vast een inloopkast. Helemaal compleet. De ingang moet ook veranderd worden. Materiaal(sanitair en tegels) schaffen we zelf aan. Vloerverwarming aanleggen. Leidingwerk verleggen/aanleggen. Betegelen wanden en vloer. Sanitair plaatsen. Electra.

In een nieuwbouwwoning installeren ...

In een nieuwbouwwoning installeren complete badkamer en twee separate zwevende toiletten. Inloopdouche met easydrain (gipsmuurtje plaatsen). Bad met ombouw. Extra gipsmuurtje tbv wandkast. Plaatsing radiator. Vloer en wand volledig betegelen. Electriciteit tbv spiegelkast en extra wandcontactdozen tbv fohn en electrische tandenborstels.

bestaande baddkamer heeft geen toilet. ...

bestaande baddkamer heeft geen toilet. Deze moet geplaatst worden (hangend) daarnaast moet de douchecabine vervangen worden. En de tegels (zowel van de vloer als van de wanden) vervangen worden (eventueel erover heen tegelen). De kranen moeten ook vervangen worden. De badkamer heeft een vloeroppervlakte van ongeveer 4,5 m2. Tegels zijn al gekocht evenals het toilet, wastafel en douchecabine. Het bad laten we zitten.