Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor een oude badkamer renoveren:

Een oude badkamer renoveren

Ik heb een badkamer van 2.30 bij 2.20 en 2.40 hoog die ik wil laten renoveren. De vloer moet iets verhoogd omdat er een inloop douche geplaatst moet worden met goed en een bankje gemaakt worden in inloop douche. Er moet vloer en wandtegels gelegd worden.plafond opnieuw gestucd.nieuwe hang toilet en badmeubel met waskom en kraan geplaatst worden.en muurtje gemaakt worden zodat ik tussen nieuwe muurtje en oude muur planken opgehangen kunnen worden.als het kan sloop ik in overleg zelf de badkamer.spullen zoals inloop douche hangtoilet,badmeubel ,waskom,kraan voor wastafel en opbouw stort douche zelf.
Onze klant uit Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een oude badkamer renoveren uit heel Nederland:

Badkamer en keuken renoveren

Onze keuken en badkamer zijn erg gedateerd. Deze moeten er allebei uitgesloopt worden en er moet nieuwe elementen in de kale ruimtes geplaatst worden. We hebben een keuken van ongeveer 15 m2 en we hebben een keuken uitgezocht bij de IKEA. Voordat die keuken geplaatst kan worden moet de oude keuken gesloopt worden, moet er gestuct worden, geschilderd en moet er gekeken worden naar de elektra en de wateraansluitingen. De badkamer van ongeveer 3 m2 bevat op dit moment alleen een douche en een wasbak. Deze indeling moet ook zo blijven want het is maar een kleine ruimte. De ruimte moet opnieuw betegeld worden en het plafond moet verlaagd worden zodat de buizen aan het plafond weggewerkt worden. Hier hebben wij nog geen spullen voor uitgezocht maar dit moet zo basic mogelijk blijven. Mogelijk willen we deze lijn ook doortrekken naar het toilet. Wij wonen in een huurhuis en we moeten de offerte dus laten goedkeuren door onze huisbaas en dat kost even tijd. We zouden graag zien dat de verbouwing ergens dit najaar kan plaatsvinden. We horen graag van jullie.

Badkamer renoveren

We hebben een hele kleine badkamer (van 4 x 2 vierkante meter). Die willen we compleet laten verbouwen. De vloertegels en wandtegels moeten vervangen worden, en de huidige douchekop en wastafel ook. Graag inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude materialen, en de levering van de nieuwe.

Renoveren badkamer

Ik wil graag mijn badkamer renoveren. Met een andere plafond, bad weghalen en douche plaatsen. Het gaat om een ruimte van 2,80 bij 2,40. Daarnaast wil ik kijken welke mogelijkheden er zijn voor binnenhuis verven en een aantal kleine klusjes. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groetjes, Marizia Ferreira

Badkamer aanleggen met inloopdouche

Ik wil mijn badkamer renoveren. In plaats van een badkuip wil ik een inloopdouche laten aanleggen. Echter, er is nog geen ontwerp of keuze van materialen. Het is een kleine badkamer (< 4 m2) en ik wens deze zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken.

Een kleine badkamer in zijn totaal renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn gehele badkamer kan renoveren. Het gaat om een badkamer van ongeveer 2 bij 2 m. Alles moet eruit, bad, toilet, tegels e.d. In plaats van een bad komt er een douche en de staande wc wordt hangende, andere radiateur, wastafel en de betegeling. Plafond weet ik nog niet precies wat het moet worden. Denk alleen opnieuw stucen .

Badkamer 1e verdieping renoveren

Wij willen graag onze badkamer op de 1e verdieping verbouwen. Onze badkamer is 1,70 meter x 2,58 meter en heeft nu een douche, toilet en wastafel. We willen graag nieuwe tegels op de wanden en plafond, douchebad, toilet, wastafel en verlaagd plafond. Oude badkamer slopen en afvoeren. Ik heb bij Maxaro al een ontwerp en materiaal gezien maar wil graag advies van de vakman.

Het opnieuw inrichten van een badkamer

Ik zoek een specialist die mijn badkamer van mijn nieuwe woning kan renoveren. De badkamer is 200 bij 266 cm groot. Het betreft een nieuwe douche, bad en eventueel nieuwe tegels en wastafel. Overige specificaties bespreek ik graag met de vakman.

Renovatie badkamer en toilet beneden

wij willen graag de badkamer renoveren, oude badkamer is gedateerd maar nog wel netjes,alles komt op dezelfde plek terug met wat kleine aanpassingen. Wel is er een nieuwe dakkapel geplaatst. Tevens moet het toilet beneden opnieuw betegeld worden en een nieuw toilet geplaatst Badkamer is ongeveer 8 m2. Laat graag alles uit handen geven.

Verbouwing van appartement

Wij hebben recentelijk een huis gekocht en willen deze renoveren. Het betreft het plaatsen van een aantal muren, stucen, badkamer en eventueel vloerleggen. Hoor graag van u!

Badkamer renoveren en (dakterras)balustrade aanleggen

De sleuteloverdracht van onze aangekochte 2-onder-1-kap woning is in oktober 2020. Graag willen wij daarna meteen de badkamer op de 1e verdieping renoveren en iets vergroten ten koste van een slaapkamer. Ook moet er op de 1e verdieping weer een muur komen tussen 2 slaapkamers. Vorige eigenaar heeft ooit van 2 slaapkamers 1 gemaakt en wij willen de originele situatie weer terug hetzij ietwat aangepast. Tevens een balustrade aanleggen rond het dakterras op de 2e verdieping want die ontbreekt.

Partners

Partners van Casius