Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Nieuwerkerk aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Nieuwerkerk aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Nieuwerkerk aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Nieuwerkerk aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Nieuwerkerk aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamerspecialist gezocht voor badkamers en toilet, badkamer en toilet renoveren, badkamer & beneden wc kamer, renovatie badkamer, badkamer vervangen, een badkamer in een lege ruimte creëren, renovatie badkamer, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, renovatie badkamer, badkamer renoveren, badkamer renoveren, toilet / badkamer laten bouwen, renoveren van een badkamer, douche in badkamer en keuken realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Nieuwerkerk aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Nieuwerkerk aan den IJssel:

Renovatie badkamer

Ik wil onze badkamer renoveren.De ruimte is ongeveer 2 bij 3.50 meter. Te denken valt aan het vervangen van de vloertegel, een douchewand plaatsen en misschien nieuwe badkamermeubels. Ook is de intentie om de verwarming te vervangen handdoek radiator. Wij hebben een ervaren persoon nodig die met ons meedenkt.

Doucheruimte renovatie

In onze doucheruimte willen we graag een inbouw doucheset (laten) plaatsen, waarvoor de leidingen en muurplaat moeten worden ingefreesd. Daarnaast willen we het douchegedeelte laten stucen met speciaal waterbestendig stucwerk ipv tegelen.

Toiletruimte verplaatsen

Wij willen onze toiletruimte een andere plek geven (wordt ca. anderhalve meter verplaatst). Waterleiding en afvoer moeten verlegd worden. De ruimte van het huidige toilet moet bij de keuken getrokken worden. Vanuit de keuken moet een deur komen naar de (nog te realiseren) bijkeuken. De bijgevoegde tekeningen zijn slechts schetsen om een indicatie te geven en zijn niet op schaal.

Badkamer opknappen

Wij willen onze badkamer opknappen. Wij hebben iemand nodig die met ons meedenkt en als wij het eens worden de opdracht geven om de klus uit te voeren. Er dient een inloopdouche gemaakt te worden naast het ligbad. Verder dient er een spiegelkast, onderbouwkast en meubelkast geplaatst te worden en de radiator vervangen door een design radiator. Separaat zou ik graag een prijs ontvangen voor het opnieuw betegelen van de vloer. De badkamer is 2.50 bij 3 meter.

Verbouw van badkamer en toilet op de benedenverdieping

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren. Het gaat om het vervangen van de wandtegels, badkamermeubel en inloopdouche. Daarnaast er een WC geplaatst te worden. Hiervoor moet er ook een aansluiting komen op het riool.

Sealskin I am douchecabine plaatsen

Nieuwe zijwand en deur plaatsen op bestaande hoekdouchebak. Sealskin, type 'I am'. RVS scharnieren op de muur. Oude materiaal mag afgevoerd worden.

Verbouwing van de badkamer en toilet

Nieuw badkaner met douche en dubbele wasbak Afmeting badkamer 190x290 Apart toilet vernieuwen met hangtoilet Tegels mogen over bestaande heen Binnen 3 weken klaar

Badkamer slopen

In verband met het plaatsen van een nieuwe badkamer wil ik de oude graag slopen. De badkamer is 2,5 bij 2 meter. De vakman dient het puin af te voeren.

Bad en douchebak vervangen

Ik wil graag het huidige bad (160 x 70 cm) vervangen door een iets groter bad (180 x 60 cm), daarnaast wil ik de huidige douchebak verwijderen en een inloopdouche daar voor in de plaats maken. Ook een nieuw bad meubel en de oude radiator vervangen door een nieuwe radiator. Ik wil graag een designradiator. Aanvang van de werkzaamheden graag 1 december 2017.

Douchedeur en wand plaatsen

Op dit moment zit er alleen een glazen wand in mijn douche. Deze zou eraf gehaald moeten worden en een nieuwe wand te plaatsen met een douchedeur. En daarbij het waterdicht afkitten, of wat er ook noodzakelijk is daarbij. Graag 90 bij 90 cm.

Badkamer opknappen

De badkamervloer en wanden betegelen, een douchewand en -garnituur ophangen, wastafel met kraan aansluiten en een spiegelkast ophangen. De huidige vloertegels haal ik zelf weg. Bijgevoegd de tegels die op wand en vloer in principe moeten komen( nog niet gekocht , wel uitgezocht). De douchewand + stang heb ik. De overige materialen moet ik nog bestellen. Er zit al vloerverwarming in. Eventueel om cv ketel betimmering maken. Vooral het plaatsen van de tegels en de douche is het meest dringend.

Voeg- en kitwerk in de badkamer vernieuwen

2 jaar geleden is onze badkamer vernieuwd, maar er is lekkage naar de benedenverdieping. Een lek-detectiebedrijf heeft geconstateerd dat het kit- en voegwerk niet in orde is in het douchegedeelte. De oude aannemer wil er niets meer aan doen en het gaat waarschijnlijk een rechtszaak worden. Ik wil het wel zo snel mogelijk laten repareren. Het gaat om een vloer van ongeveer 2 bij 1.50 meter en dan voegwerk vanaf de vloer tot 50 cm hoog. Ik ontvang graag uw offerte.

Loodgietersklussen in de badkamer

Het betreft het plaatsen, aansluiten en eventueel afstellen van: -glijstang thermostaat kraan -wastafel met mengkraan -handdoek verwarming 60 x 120 cm -leidingen omleggen -regendouche en handdouche -toilet wand (badkamer) met inbouw reservoir -toilet staand beneden met inbouw reservoir -fontein toilet beneden

Badkamermeubel Fiësta plaatsen

Graag willen wij een badkamermeubel geplaatst hebben, het gaat om het type Fiesta van Praxis. Het is een badmeubel met spiegel (inclusief verlichting), wastafel met kraan en onderkast. We verwachten binnen 10 werkdagen het meubel bezorgd te hebben. De oude wastafel zal nog verwijderd moeten worden voordat de nieuwe geplaatst kan worden.

Badkamer geheel slopen

Wij laten onze badkamer van 220 x 320 cm graag geheel slopen. Het gaat om een douchecabine, toilet, radiator en wasmeubel. Verder gaat het om vloertegels en wandtegels tot aan het plafond. Al het puit moet worden afgevoerd. De klus kan tussen nu en 3 maanden worden uitgevoerd. We ontvangen daarvoor graag uw offerte.

Douchekolom vervangen

Precies in de hoek van onze doucheruimte met marmeren tegels is een defecte elektrische douchekolom van Hans Grohe/Cleopatra geplaatst waarvan onderdelen niet meer leverbaar zijn. Die kapotte elektrische douchekolom willen wij laten vervangen door een gewone douche / mengkraan (dus gewoon met draaiknoppen), zo mogelijk op de zelfde plek in die hoek. In die hoek zie ik 2 aansluitingen in de muur, ca. 65cm hoog en tussen 8-12 cm vanuit de hoek gemeten. Graag willen we dat men vrijblijvend langskomt om de situatie te bekijken, en men met oplossingen komt om te bereiken dat op minst ingrijpende wijze zowel een technisch goed resultaat, maar eveneens een esthetisch mooi resultaat wordt bereikt.

Douchebak en wanden plaatsen

Ik ben aan het oriënteren voor het plaatsen van een douchebak en douchewanden. Douchebak van de afmeting 90 bij 90 cm. Met een glazen zijwand en een deur afmeting (90 bij 200 cm). Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden. Kunt u mij een offerte hierover versturen?

WC verbouwen

Werkzaamheden betreffen het verwijderen van oude duo blok wcpot, verwijderen van de tegels en van het fonteintje. Dan moet er een wandcloset komen, dus de stortbak moet 'ingebouwd' worden om hem niet in het zicht te hebben. Daarnaast nieuwe tegels tot aan het plafond en een nieuw fonteintje. Toiletruimte is 1.15 x 0.84 meter groot. De wcpot en fontein worden wit en modern, bijvoorbeeld van Villeroy en Boch. Vloertegels en tegels van de achterwand, dus waar de stortbak zich achter bevindt, in een matte bruin/taupekleur. De andere twee wanden krijgen mat witte tegels.

Badkamer en toilet plaatsen

De oude badkamer willen wij graag verwijderen en opnieuw opbouwen. De indeling blijft redelijk gelijk. Het staande toilet wordt vervangen door een zwevend toilet. Verder zal er een ligbad, vloerverwarming, badkamermeubel en wandkastjes geplaatst moeten worden. Er zal een stoomdouchecabine worden geplaatst in een nis. Hiervoor dient er een tussenwand geplaatst te worden. Het plafond moeten worden gestuukt en 3 spotjes geplaatst. Het tegelen van de vloer zal met 45 bij 45 cm tegels moeten gebeuren, 7 m2, en de wanden met 25 bij 40 cm, 24 m2. Het toilet op de begane grond willen wij ook gelijk aanpakken. Het staande toilet wordt hier ook een zwevend toilet. De vloer zal 1.5 m2 tegelwerk bevatten en de wanden 7 m2. Hiervoor worden dezelfde tegels gebruikt als in de badkamer. De afvoer van het fonteintje wil ik in de wand laten frezen. Er is een bijlage beschikbaar.

Badkamer meubel plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een badkamer meubel. Type Avanti 90 cm breed. Het betreft een wastafelonderkast 2 laden en spiegelkast 3 deuren, led verlichting bovenop spiegelkast en een nieuwe meng kraan. Wij verwijderen zelf het oude badkamer meubel.

Kitvoegen vervangen In de douche

Oude kit grondig verwijderen, nieuwe schimmelwerende witte kit aanbrengen. Kit-patronen moeten beslist voorzien zijn van de tekst schimmelwerend of een tekst van gelijke strekking. Betreft 6 voegen. Zie bijgaande foto Uitvoering in overleg S.v.p. alleen reageren als u direct aan de hand van de foto en omschrijving uw offerte kunt maken. Indien u dit wenst mag u na het uitbrengen van uw offerte altijd komen kijken of u het daadwerkelijk voor de door u aangeboden prijs kunt doen.

Badkamer en toilet opknappen

Badkamer van ongeveer 3 bij 3 m. Ik wil graag een afscheiding maken van gipswand voor de douche. Deze moet betegeld worden en de rest gestuukt. Verder moet er een handdoek-radiator opgehangen worden. Verder ook nog een zwevend toilet plaatsen en de achterwand van het toilet moet betegeld worden en de rest van de wanden gestukt. Ook nog een stenen waskom aansluiten. Er hoeft niets gesloopt te worden, ik heb vrijwel alle materialen in huis.

Douchecabine, WC en wasbak vervangen

Ik wil een douchecabine (van vier zijden omsloten), een nieuwe wc en en een nieuwe wastafel laten plaatsen. Hiervoor eerst de douchecabine, wc en en wastafel verwijderen, dit doe ik niet zelf. De nieuwe materialen ga ik bij Hornbach bestellen.

Douchecabine plaatsen in een kamer

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een dichte douchecabine in een slaapkamer. Naast deze kamer is de keuken gelegen waar de leiding van doorgetrokken dienen te worden voor het water. Aan de andere zijde is er een serre waar een afvoer zit.

Douchecabine plaatsen in een kamer

In een kamer wil ik graag een douchecabine plaatsen. Af- en aanvoer water moet eveneens aangelegd worden.