Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Moordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Moordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Moordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Moordrecht of directe omgeving.

148 klanten uit Moordrecht bevelen een bij Casius in Moordrecht aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Moordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.), badkamer verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer plaatsen, badkamer verplaatsen, badkamer herbouwen, bathroom renovation, badkamer plaatsen, badkamer verbouwen, badkamer op 1e verdieping compleet renoveren, badkamer nieuwbouw 220 x 260, badkamer compleet verbouwen, badkamer en toilet renovatie, badkamer renoveren, verbouwing badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Moordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Moordrecht:

Whirlpool plaatsen

Ik heb een whirlpool gekocht die moet gemonteerd worden. Er moet ook rekening gehouden worden met mijn elektriciteit. Er moet een waterproof kap op.

Montage badkamermeubel en douchecabine

In juli krijgen we de sleutel van onze nieuwbouwwoning. We willen een badkamermeubel (LOFT van het merk Tiger) in de badkamer laten monteren inclusief wastafel (en kraan). Het is een badkamermeubel van 80 cm breed. Er is bij oplevering geen wastafel aanwezig, de leidingen voor een wastafel worden afgedopt opgeleverd. Ook willen we de bijbehorende spiegelkast laten monteren (exclusief verlichting). Ook willen we een douchecabine (merk Aquavive serie Sicilië, met schuifdeuren, breedte 90 x 90, hoogte 190 cm) laten monteren. We willen de douchecabine direct op de vloer laten plaatsen dus zonder douchebak. Ter informatie zijn de tekeningen van de badkamer bijgevoegd en foto's van de te monteren producten. De montage willen we graag inplannen eind week 28 of in week 29. Laat het gerust weten als er nog meer informatie nodig is.

Verouderde badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer renoveren. De oude badkamer moet gesloopt worden en het puin worden afgevoerd. In de badkamer moet komen een wastafelmeubel, toilet en douchehoek. In de huidige badkamer bevindt zich een bad; deze moet worden verwijderd. Op de plaats van de huidige douche wil ik een douchebak van 90 cm met deur en hiertoe moet waarschijnlijk een muurtje worden geplaatst onder de schuine kant in de badkamer, omdat een douchecabine daar niet past. De vloer en wanden moeten opnieuw betegeld worden. De vloeroppervlakte is 4,7 m2. Graag ontvang ik een indicatie van materiaal en arbeidskosten. Er zijn 2 tekeningen beschikbaar.

Douchecabine vernieuwen

De douchewanden dienen te worden gedemonteerd. Daarna moeten er nieuwe wanden geplaatst worden op een douchebak. De wanden zullen wij zelf aangaan schaffen.

Badkamer renoveren

Renovatie van een badkamer van circa 2,60 x 2,00 meter te Moordrecht. Slopen en afvoeren: bad, toilet, douchecabine en tegels vloer en wand. Plaatsen nieuw: wand-badmeubel, inloopdouche met vloer van ca. 2,00 X 0,90 , glaswand van 100 cm, hangend toilet, tegelwerk vloer (60 X 60) en wanden met tegels 30 x 60 (de wanden zijn 2,40 meter hoog), afkitten en klein materiaal. De vloer van de inloopdouche moet ca. 10 cm verhoogd worden gemaakt i.v.m. de afvoer. Gebruik 1e kwaliteit lijmen etc. Zie bijgaande tekening. Het aantal daarin vermelde m2 voor tegels klopt niet. Werk je alleen of mijn andere personen? Zoek alleen vakmensen welke goed weten te werken met gerectificeerde tegels om een zeer kleine voeg te realiseren. Opdrachtgever levert alleen de te plaatsen materialen. Overig materiaal (lijm, kit, Gibo blokken, voegsel, etc.) te leveren door de vakman. Starten eind november 2015.

Verbouwing van de badkamer en het toilet

Wij willen onze badkamer en toiletruimte laten renoveren. Het toilet moet opnieuw betegeld worden op zowel de vloer als de wanden en eventueel moet het ingebouwde waterreservoir vervangen worden. Daarnaast willen we een nieuw fonteintje laten plaatsen. De badkamer van 2,85 m bij 1,95 m en 2,43 m hoog moet in zijn geheel gesloopt worden. De vloeren en wanden (tot aan het plafond) opnieuw betegelen en er moet een inloopdouche komen in plaats van de huidige douchebak. De afvoer moet dus aangepast worden en er moet een douchedrain geplaatst worden. Verder moet er een nieuwe designradiator komen, badkamermeubel en wasbak. Graag ontvang ik een offerte.

Boston douchecabine plaatsen

Ik kom er niet uit om de glazen douchecabine te plaatsen. Er zit geen kunststof bak onder, de glazen cabine moet direct op de vloertegels komen. Het gaat om een nieuwe badkamer dus geen hak of breekwerk nodig.

Douche opnieuw kitten

Doucheschern verwijderen. Kit van douchebak en douchescherm verwijderen. Alles opnieuw kitten en scherm terug plaatsen

Vervangen badmeubel, sanitair en radiator

In de badkamer een compleet badkamermeubel Fiesta plaatsen. De huidige wasbak wordt zelf afgebroken, het vervangen van een douchedeur en het omleggen van leidingen van de cv en een nieuw te plaatsen handdoekradiator. Daarnaast moet de keukenkraan vervangen worden. De te plaatsen/vervangen producten zijn reeds in mijn bezit.

Toiletpot vervangen en vloertje tegelen

Huidige toiletpot staat los en maakt lawaai, daarom moet deze worden vervangen. Het is nu een staand toilet. Volgende de goedkoopste mogelijkheid. Daarnaast denk ik dat er een nieuw vloertje nodig is, ongeveer 1 x 1.20 meter. Het is een apart toilet, staat niet in de badkamer.

Huidige douchekabine eruit. Tegelvloer + ...

Huidige douchekabine eruit. Tegelvloer + wanden eruit. Koof eruit. Huidige vloer is met beton gegoten. Dit verlagen tot gelijk-vloers, mits dit mogelijk is. Huidige hangend toilet verplaatsen. Wasttafel vernieuwen. Leidingen verleggen. Zitbad, toilet, wastafel en een douchekabine plaatsen. En alles opnieuw betegelen (vloer en wanden). Eventueel het dakraam vergroten..??

Nieuwe kraan laten installeren die ...

Nieuwe kraan laten installeren die gekocht wordt bij Praxis voor in de keuken. Lekkage douchebak. Douchebak eruit gehaald om een en ander te laten drogen. Nu herinstalleren van deze douchebak. Bubbelbad functioneert niet meer. Ucosan bad. Mogelijk werkt de afstandsbediening niet. Man weet wel waar je materialen kunt bestellen om te vervangen, maar dat kan niet als particulier bij een groothandel. Daarom graag een installateur.

vloer tegels leggen,toilet ...

vloer tegels leggen,toilet plaatsen,plafond opnieuw,wanden betegelen,badmeubel plaatsen, radiator vervangen,douche-stoomcabine plaatsen.

Wij willen van een oude slaapkamer een ...

Wij willen van een oude slaapkamer een badkamer maken. Het gaat om een rechthoekige (bad)kamer van 2 bij 3m. Er is een tekening op maat van hoe het moet worden en we hebben foto's van een bestaande badkamer als voorbeeld. We willen een betegelde douche cabine, whirlpool bad en twee wasbakken. De leidingen en electrischetijd moet ook gedaan worden, reeds deels aanwezig. Sloopwerk en kamer leeg opleveren kan ik zelf. Het huis heeft houten vloeren. Gelieve dit zo te houden. Het betegelen mag ook gedaan worden , hangt van de prijs af. Het gaat om grote tegels. De spullen zijn reeds gekocht, levertijd 10 weken en op afroep, dus de klus kan geplanned worden en er is geen haast bij. Graag zou ik twee offertes willen: een voor al het werk zonder tegelen en een voor al het werk inclusief tegelen

Momenteel tegelvloer op tegelvloer, moet ...

Momenteel tegelvloer op tegelvloer, moet vervangen worden door nieuwe tegelvloer (wat scheelt het ons als we zelf de vloer- en wandtegels slopen?). Standaard toilet moet verplaatst en vervangen worden door inbouwreservoir met zwevend toilet, hoekopstelling. installeren van badkamermeubel (incl. wastafel/kraan), huidige wordt zelf verwijderd. Huidige verwarming moet verwijderd worden (zelf doen). Opnieuw plaatsen van radiator (andere plaats dan verwarming). Huidige wandtegels tot halverwege muur moet vervangen worden door nieuwe wandtegels tot aan plafond. Huidige douchecabine + bak wordt zelf verwijderd. Installeren van nieuwe complete kwartronde douchecabine, achterwand + zitje. Het verplaatsen van de wasmachine aansluiting in badkamer naar zolder.

Ik wil een ombouw om mijn ligbad en wil ...

Ik wil een ombouw om mijn ligbad en wil dus de douchebak eruit hebben en dus op de begane grond van de badkamer douchen. Wil dus inprincipe een inloop douche met een glazen afschermwand.

huidige badkamer (bad, wastafel en ...

huidige badkamer (bad, wastafel en wandtegels) slopen en afvoeren. Nieuw aan te monteren en installeren: bad, wc (nu nog niet aanwezig), wastafel + spiegelkast, radiator, wand- en vloertegels.