Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badmeubel, kast en douchecabine plaatsen:

Badmeubel, kast en douchecabine plaatsen

We willen een badkamermeubel laten plaatsen, plus een hangende kast en een douchecabine. Bij de douche zit er al een kraan en afvoer. Bij het badmeubel moet dit aangelegt worden. Afvoer en dergelijke zit in de buurt. Alle materialen zijn van Bruynzeel en hebben wij in huis. We willen graag een offerte met en zonder het slopen en afvoeren van de oude douche en meubels.
Onze klant uit Melissant (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badmeubel, kast en douchecabine plaatsen uit heel Nederland:

Huidige badkamer verbouwen

Wij willen graag de huidige badkamer van 3.30 x 2.50 meter vernieuwen. De wandtegels kunnen over de huidige tegels heen en het ligbad dient te worden verwijderd. Er moet een inloopdouche komen in plaats van de huidige douche met douchebak. De radiator moet worden vervangen en verplaatst en het huidige staande toilet vervangen door zwevend toilet. Er moet verder een badmeubel met spiegel en een kast worden geplaatst en het stopcontact verplaatst naar een andere wand. Het sanitair en tegels reeds aanwezig.

Klus in badkamer

Wij hebben gisteren bij de Gamma in Hellevoetsluis een Monta badmeubelset, een kolomkast en twee douchewanden gekocht die wij willen laten monteren. De kast en het badmeubel moeten aan de betegelde wand worden bevestigd en de kraan moet worden aangesloten. De bestaande wasbak moet worden verwijderd en indien mogelijk afgevoerd. De artikelen worden waarschijnlijk half januari geleverd en indien mogelijk zouden wij de montage rond eind januari willen laten plaatsvinden. Een foto van de badkamer heb ik bijgevoegd. Het badmeubel is 90 cm breed.

Badkamer renoveren

De volgende klusjes dienen gedaan te worden, badkamer maat ongeveer 2.30 x 1.30 meter: - Badkamer slopen - Tegelvloer leggen (2.21 bij 1.10 meter) - Wanden betegelen (ongeveer 15 m2) - Badmeubel plaatsen (spiegel en kast) - Badmeubel aansluiten (aansluiten water) - Douchebak en cabine plaatsen - Kraan in douche ook plaatsen Ofwel badkamer gebruiksklaar maken. Er past geen toilet in.

Badmeubel plaatsen

Het betreft het verwijderen van oude wastafel en spiegelkast. Daarna gaat het om het plaatsen van een nieuwe spiegelkast, 3 schroeven, hangende onderkast met wasbak en nieuwe kraan. De afvoer van wasbak komt in de kast en gaat dan naar douche putje onder de kast. Verder zal de water leiding aangepast moeten worden, zit op de muur en misschien benodigde materialen zoals schroeven zwanenhals en zo nodig afvoer buis en knelkoppelingen.

Nieuwe badkamer plaatsen in een andere kamer

Ik wil graag een slaapkamer tot badkamer ombouwen. Afmetingen ongeveer 265x272 en 240 hoog (min een kozijn van 186x140). Er moet een muurtje komen, een douche, een inbouwtoilet, een badmeubel, een kast, een verwarming. We hebben voor op de vloer 60x60 tegels en op de muur 30x60. Daarnaast willen we ook nog ons toilet op de begane grond in dezelfde stijl verbouwen, met inbouwtoilet en fontijn + kastje. Tevens moeten de leidingen en afvoer worden aangelegd. (Onder de toekomstige badkamer zit een wc). Graag ontvang ik een offerte.

Badmeubel, bad/douchecombi en radiator plaatsen

Ik wil graag een bad-douchecombinatie van 170 x 90 cm geplaatst hebben. Het betreft dus GEEN losse douche en bad. De bad/ douche combi heeft een radio, LED verlichting, bodyjets,stort- en handdouche en een mengkraan. Daarvoor zal er dus ook leiding ten behoeve van de verlichting getrokken moeten worden. Verder moet er een hangend badkamermeubel compleet met hoge kast 190 x 40 cm en spiegelkasten led verlichting Godmorgen van Ikea geplaatst worden waarbij de bestaande leidingen/ afvoeren zijn. Mijn afvoer nu loopt tot de grond, dat blijf zo, 80 cm brede badmeubel en spiegelkast. Ik wil ook op de plek waar een bestaande radiator is een handdoek radiator plaatsen van 160 x 40 cm. De producten heb ik al. Zelf moet u alleen voor werkmateriaal zorgen. Ik wil graag prijs voor de gehele klus!

Maatwerk badmeubel laten maken

Onlangs is mijn nieuwbouw woning in Leiden opgeleverd. Voor de badkamer is nog een badmeubel nodig. Momenteel ziet de situatie eruit zoals in bijgevoegde foto IMG_5656. JPG. Daar zou ik graag een maatwerk meubel gemaakt hebben van wand tot wand, vergelijkbaar met bijgevoegde afbeelding " Maatwerk inspiratie. Jpg". De afmetingen zijn 177 x 45 x 50 cm, met twee wastafels en onderkasten. Ik sta open voor verschillende materialen voor werkblad en kast. Wel moet de kleur van het werkblad een licht grijs zijn. In mijn badkamer zijn reeds grijze en witte tegels. Het werkblad zou ik qua kleur hier tussen in willen hebben. Het meubel zelf in white-wash hout of houtkleurig.

Badkamer laten betegelen en installeren

Ik wil graag mijn badkamer opnieuw laten betegelen (circa 20-25 m2), bij voorkeur over de huidige tegels heen. Daarnaast moeten een kast en badmeubel (Ikea) eraf worden gehaald en na het tegelen opnieuw worden opgehangen. Ook moeten de douchedeur, radiator, kraan in de douche en kraan bij het bad verwijderd worden en nieuwe worden geplaatst. Graag advies voor mogelijkheden.

Installeren van een badkamermeubel

Woensdagavond haal ik voor onze badkamer een badmeubel op die ter vervanging komt van de standaard wastafel bij ons. Een meubel van 1.5 jaar oud. Echter weet ik pas woensdag avond of het badmeubel daadwerkelijk geleverd word. Mijn vraag is naar de mogelijk om a.s. donderdag/vrijdag het nieuwe meubel op te hangen en aan te sluiten. Met tillen e.d. kan en wil ik helpen. Uiteraard ben ik ook benieuwd of dit op zo’n korte termijn mogelijk is en wat de kosten hiervan zijn. Om een inschatting te geven hierbij een aantal gegevens. Huidige badkamer: 1: Zie foto “Huidige badkamer 1 & 2. Jpg” 2: Wanneer jullie langskomen zorg ik ervoor dat de lamp, planchet, handdoekenrek en spiegel verwijderd zijn. 3: Uiteraard zal de kast ook verplaats zijn, zodat er (werk) ruimte is Nieuwe badmeubel: 1: Zie foto “Te plaatsen meubel. Jpg” in de bijlage 2: Zoals bij de huidige badkamer foto te zien is, zal de afvoer pijp naar beneden lopen, waardoor de pijp door de plank van het onderkastje van de wastafel gaat lopen. 3: Het stopcontact welke bij onze huidige badkamer zichtbaar is ter hoogte van de wastafel komt achter de achterwant van de kast te zitten. Kan deze door middel van een gat deze alsnog in de kast beschikbaar maken? 4: Bij voorkeur zou ik de chromen afvoer terug laten komen bij de plaatsing van dit meubel door hergebruikt van de huidige afvoer (indien mogelijk) 5: De afgebeelde design radiator is niet van toepassing. De maten van het nieuwe meubel zijn: - wastafel, 64 cm breed x 48 cm diep - Meng kraan - grote spiegel, 64 cm breed x 100 cm hoog - stopcontact en 2 inbouwspotjes - onderkast met 2 planken - hoge kast met 2 deurtjes en 5 legplanken (1.62 meter hoog x 35 cm diep) Algemene maten: afmetingen: 1.62 meter hoog, 96.50 cm breed, 35 cm diep. Hopelijk kan op basis van bovenstaande informatie en bijlagen een prijs aangegeven worden en is installatie deze week donderdag of vrijdag mogelijk.

Badmeubel en kranen plaatsen

Een combinatie badmeubel en kranen plaatsen. Een hangende kast. Ook een spiegel met verlichting plaatsen. Daarvoor is elektra aanwezig. Het oude badmeubel verwijderen en afvoeren. Wat zou dit ongeveer gaan kosten? Kunt u mij bellen want mijn pc doet het niet.

Partners

Partners van Casius