Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badmeubels en douchecabine plaatsen:

Badmeubels en douchecabine plaatsen

2 douchemeubels en wasbak 60 cm met onderkast en kraan en spiegel plaatsen. Douchecabine met kraan en onderbak met aparte rand. Graag advies over het leveren van de benodigdheden die je moet gebruiken. Voor het douchemeubel wil ik graag een aparte offerte deze moet ik proberen te declareren bij jeugdzorg ivm schade veroorzaakt door pleegdochter.
Onze klant uit Maassluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badmeubels en douchecabine plaatsen uit heel Nederland:

Douchecabine en badmeubels verplaatsen

Ik wil douchecabine en bad meubels verplaatsen

Tegelwerk in de badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer opnieuw laten betegelen. De tegels en badmeubels zijn reeds besteld bij Brugman en kunnen geleverd worden op het moment dat de offerte rond is (lijm en voegsel heb ik niet besteld). Mijn badkamer heeft 7 delen wand, alles waar de tegels overal tot 1,80 hoog mogen komen. Ook op de vloer moeten nieuwe tegels gelegd worden. De maten van de vloer zijn 2,30 bij 1,40 en nog een stukje douchecabine van 1,00 bij 1,00 meter. Nou is mijn wiskunde niet meer zo geweldig maar ik kom uit op rond de 20 m2. Het huidige tegelwerk mag gesloopt en afgevoerd worden en dus meegenomen worden in de offerte.

Badkamer renoveren

Wij willen graag de badkamer renoveren met daarin een douchecabine met een douchezuil erin. Bestaande spullen slopen. Er is al een toilet aanwezig dat willen we graag verplaatsen. Ook willen wij een nieuwe designradiator, en badmeubels laten plaatsen en alles opnieuw betegelen. Het betreft een oppervlakte van plusminus 4m2, 2x2m.

Oude badkamer er uit slopen nieuwe erin: ...

Oude badkamer er uit slopen nieuwe erin: bad, douchecabine en wastafel, opnieuw betegelen. Badkamer 6 m2. Badmeubels al gekocht