Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Maassluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Maassluis heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Maassluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Maassluis of directe omgeving.

348 klanten uit Maassluis bevelen een bij Casius in Maassluis aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Maassluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer renoveren, nieuwe badkamer op tweede verdieping, badkamer realiseren in nieuwbouwwoning, badkamer renoveren, badkamer renovatie, badkamer renovatie, badkamer vernieuwen, badkamer renovatie, badkamer renovatie, badkamer verbouwen, gehele badkamer renoveren, badkamer realiseren in souterrain en kleine badkamer renoveren, badkamer klussen, schadeherstel rapport badkamer, badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Maassluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Maassluis:

Douchecabinetegels opnieuw voegen en uitslijpen

Wie kan mijn douchecabinetegels tegen een redelijke prijs uitslijpen en opnieuw voegen? Wel een vakman a.u.b. 84 cm diepte x breedte 120 cm.

Badkamer en toilet opknappen

De 2 wastafels in de badkamer dienen te worden verwijderd. Hierna dienen er 2 wastafel onderkasten met verzonken wastafels geplaatst te worden. Verder moeten er 2 spiegels en 2 kolomkasten geplaatst worden en 2 kranen overgezet. Bij de Praxis hebben wij de badmeubelset van Allibert Trentina besteld.

Badkamerverbouwing

Wíj willen graag een offerte van het volgende: De badkamer is in totaal ongeveer 2.30 meter x 3.25 meter. Leidingen verplaatsen voor de kranen. Inloop douche, ligbad en toilet. Deels betegeld. Deels gestuukt (daar hebben we eventueel al iemand voor). Kranen uit de muur, badkamermeubel over de hele lengte met 2 waskommen. Liefst hout met lades. Met daarachter stucwerk (regelen we zelf). Donkere grote tegels in de douche. Zonder vloerverwarming. Eventueel gietvloer die we zelf erin maken. Wij hopen op een eventuele samenwerking waar mogelijk om kosten te kunnen besparen. Het sloopwerk doen we zelf. Ik hoor graag van u.

Douche afvoer repareren en doucheruimte tegelen

De douchebak van 90 cm. Is verwijderd. De ruimte tussen de muur was 87cm. Dus deze was in de muur gesleuft. De achterwand is ernstig beschadigd met verwijderen(Foto3) graag ook de zijkanten glad maken en de doucheruimte betegelen met mozaïek tegels. Foto1+2 geven een totaal overzicht. U ziet dat het een stuk lager ligt, dus moet ook opgehoogd. Met het verwijderen van de douchebak zijn de tegels beschadigd (foto7) dus die graag verwijderen tot waar het muurtje ophoud. Tevens graag een afvoer maken (foto5+6) De tegels kopen we zelf. De rest laten we aan u over. Het zou fijn zijn als het op korte termijn zou kunnen. Mijn schoonzus is uit het revalidatiekliniek met een geamputeerd been naar huis gestuurd en kan nu dus niet douchen.

Douchebak plaatsen

Op dit moment hebben wij een inloopdouche met de glazen wanden op de betegelde vloer. Daar de vloer niet recht ligt en de wanden niet goed op de vloer geplaatst kunnen worden willen wij graag een douchebak laten monteren. Hier op zullen dan de glazen wanden en de deur geplaatst moeten worden. De inloopdouche is 120 bij 90 cm.

Badkamer uitbouwen

Ik wil graag de badkamer uitbouwen naar een deel in de 2e slaapkamer. Een stuk van ruim 1.5 meter breed en 2 meter lang. De badkamer is dan een L-vorm. De muur bij het toilet moet daarvoor eruit of een poort gemaakt worden. Die muur is niet dragend. En een nieuwe muur moet geplaatst worden om de slaapkamer en de badkamer te scheiden van elkaar. In het nieuwe deel moet een bad worden geplaatst. Dit komt boven de keuken wat het betreft leiding werk wat makkelijker zou kunnen maken. Materialen in overleg. Dit moet voor februari 2018 uitgevoerd zijn.

Badkamer en toilet renoveren

Ik wil de badkamer ook renoveren. Deze moet betegeld worden en de badkamer is 2,60m hoog. Douchecabine plaatsen. Wastafelkastje plaatsen. Vloer tegelen met rand. En als het mogelijk is een zwevend toilet plaatsen. Vloer met rand. Horizontale standleidingen vernieuwen.

Toilet vernieuwen

Ik wil een heel nieuw toilet. Er zit nu een stand toilet in deze wil ik graag hangend. Ook nieuwe tegels op de muur, ombouw en nis. Gietvloer is al geregeld. Ik voeg 2 foto's toe van hoe het nu is en hoe ik het graag zou willen. Hoop dat jullie er iets mee kunnen.

Nieuwe badkamer plaatsen in een andere kamer

Per medio augustus hebben we een ander huis, hier moet veel aan gebeuren, onder andere een nieuwe badkamer. Begin september moet die verbouwd worden. De oude badkamer moet eruit, op de eerste verdieping staat het toilet apart daarvan. Een kleine slaapkamer moet de nieuwe badkamer worden. Als er een kleine aanpassing is kan op die manier het toilet en de badkamer aan elkaar gebouwd worden. Het is een huis uit medio 'jaren 60, de vloer is van hout, dus er zal bijvoorbeeld een zwaluwstaart bodem gemaakt moeten worden. Bad, meubel, toilet, tegels en een andere verwarming regelen we zelf, arbeid en bouwmateriaal jullie graag leveren. Kan dat in die week en wat is jullie offerte voor zoiets?

Badkamermeubel inclusief kraan en verlichting monteren

Graag zou ik willen weten hoeveel de kosten bedragen om een badkamermeubel inclusief kraan en een kolomkast met led-verlichting te laten monteren. Het is het meubel Fiesta van Praxis. Optioneel de oude materialen verwijderen en afvoeren. Wat is het bedrag voor de werkzaamheden?

Nieuwe badkamer monteren

Na ongeveer 25 jaar moet de badkamer nu echt gerenoveerd worden, bij het douchegedeelte is er lekkage geweest, dus de vloer moet eruit denk ik. Badkamer maat is ongeveer 2 meter bij 2 meter.

Inbouwtoilet vervangen en opnieuw betegelen

Vervangen van de inbouw toilet door een nieuwe, alsmede het fonteintje. Voorts het geheel betegelen (wanden en vloer). De vloeroppervlakte is ongeveer 0.85 m2. De totale wandoppervlakte is ongeveer 8 m2 (ruim gemeten). De wandtegels graag geplakt over de bestaande tegels, behalve het deel van het inbouw toilet uiteraard. Nagenoeg alle materialen zijn aanwezig, behalve lijm en voeg. Betreft een appartement.

Douchebak en douchecabine plaatsen

We hebben na lekkage onze huidige douchebak en douchecabine verwijderd. We willen graag een afspraak maken met een vakman om te bespreken hoe we de ruimte het beste kunnen aanpakken. We kunnen de vloer laten aanpassen en betegelen en daar een glazen wand met deur op laten plaatsen. Een andere optie is om weer een douchecabine met geïntegreerde douchebak te laten plaatsen. We staan open voor uw advies. We maken graag op korte termijn een afspraak, maar willen de klus pas eind januari of begin februari laten uitvoeren.

WC-pot vervangen door een nieuwe

Bestaand wc pot vervangen door een nieuwe wc pot op gelijksvloer

Douchecabine plaatsen

Wij willen in onze kleine badkamer graag een douchecabine laten plaatsen. Wij ontvangen daarvoor graag eerst uw advies en een prijsopgave voor de montagekosten. Wij zullen de materialen zelf aanschaffen.

Wastafelmeubel monteren

Betreft het monteren en in elkaar zetten van een badkamermeubel bestaand uit één wasbak, kraan, spiegel en (twee)ladekast onder de wastafel. Tevens de oude wastafel verwijderen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Nieuwe badkamer en toilet plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor de renovatie van onze badkamer en aparte toiletruimte. De badkamer is 1.38 x 2.85 meter groot en het toilet is 0.94 x 1.40 meter groot. De huidige badkamer en toilet slopen en puin afvoeren. Plaatsen nieuwe badkamer en nieuw toilet. Badkamer: douche, badkamermeubel tegelen wand en vloer wegwerken van leidingen (eventueel verplaatsen leidingen). Toilet: plaatsen zwevend toilet, wasbakje tegelen wand en vloer, wegwerken van leidingen (eventueel verplaatsen leidingen). Het tegelwerk moet in beide ruimtes tot aan het plafond geplaatst worden.

Toilet in de doucheruimte plaatsen

In bestaande doucheruimte wil ik graag een toilet laten plaatsen. Er zit wel een aansluiting van water voor de wasmachine. De wasmachine en droger willen we aan de andere kant van die muur zetten. Daar nieuwe aansluitingen maken. Het is een zachte muur.

Toiletruimte renoveren

Ik wil graag mijn toilet ruimte laten opknappen. De muren en vloer moeten geëgaliseerd worden en hierna moeten er tegels gezet worden. Ook willen wij een verlaagd plafond met spotjes laten plaatsen en een nieuw, staand toilet laten aansluiten. De materialen hebben wij al aangeschaft. De toiletruimte is 1.2 x 1.3 meter groot.

Wandcloset met inbouwreservoir plaatsen

Ik wil graag een wandcloset met inbouwreservoir laten plaatsen in een toiletruimte van 2 bij 1 meter. Er staat nu nog een staand toilet zonder inbouwreservoir, deze zal eerst verwijderd moeten worden. De vloertegels moeten ook vervangen worden. Daarnaast moet het wandje voor het inbouwreservoir ook met tegels worden afgewerkt. Graag ontvang ik een offerte betreffend de kosten.

Renoveren van het toilet

Het betreft het geheel slopen van het bestaande toilet, aanpassen van de bestaande riool aansluiting, leveren en plaatsen van een ruimte besparende inbouwreservoir, aansluiten reservoir, om timmeren van reservoir, bestaande 22 mm waterleiding zodanig verleggen dat deze niet meer zichtbaar is, aanpassen van de waterleiding van het fonteintje, tegelklaar maken van de wanden en vloer, tegelen vloer, tegelen wanden + voegen, plaatsen gipsplafond inclusief een led spotje, plaatsen en aansluiten van fonteintje, leveren en plaatsen van een verkorte toiletpot, afmonteren drukplaat.

Installatieklussen in de badkamer

Tussen de 2 wanden bij de douchebak dient een douchedeur geplaatst te worden. Tevens wil ik een thermostatische douchekraan laten plaatsen en een douchestang met douchekop. De waterleidingen zijn voor de tegels geplaatst. De materialen zullen wij bij de Gamma aanschaffen.

Plaatsen van een badmeubel

Wij hebben net een meubel met wasbak en kraan bij Praxis gekocht. We willen dat het oude meubel eruit gehaald wordt en het nieuwe geplaatst. De levertijd van het meubel is ongeveer 10 werkdagen is gekocht op 20 juni.

Lekkage in de badkamer opsporen

Beneden in de woonkamer verschijnt een vochtvlek, recht onder onze badkamer. Graag een offerte hoeveel het kost om een lekdetectie te doen.

Ligbad vervangen inde badkamer

Het verwijderen en het plaatsen van een ligbad afmeting, 170 X 75 cm diep 40 cm ongeveer, het oude bad moet door u afgevoerd worden. Wij denken aan een ligbad van acryl versterkt met glasvezel. Het oude ligbad is in gemetseld en is 52 jaar oud en is van ijzer.