Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor tegelvoegen doucheruimte repareren:

Tegelvoegen doucheruimte repareren

Oude voegen en siliconenkit voegen van de tegels in de douchehoek van de badkamer verwijderen en opnieuw voegen en siliconenkit aanbrengen. Oppervlakte ca. 3,5 m2, tegelmaat 20 x 25 cm.
Onze klant uit Leidschendam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvoegen doucheruimte repareren uit heel Nederland:

Badkamer voegen en kitwerk vernieuwen i.v.m. lekkage

Zou u mij een offerte kunnen geven voor het vervangen van de tegelvoegen en de kitranden in onze doucheruimte? De wanden hebben de volgende afmetingen: 1x: 60 bij 200 1x: 65 bij 200 1x: 100 bij 235 met uitsparing raam van 55 bij 55 1x: 100 bij 235 De tegelmaat is 25 bij 35 cm.

Lekkage doucheruimte stacaravan herstellen

Er is een lekkage via tegelvoegen en/of kitnaden van de doucheruimte in onze vakantiewoning. Het betreft een kwartronde douchebak met deel glazen deels tegelwanden. Dit wil ik laten vernieuwen/herstellen.

Klik pvc in badkamer leggen

Ik wil klik-pvc (licht-grijs) in mijn badkamer laten leggen over de badkamertegels heen. Tegelvoegen zijn slecht. Oppervlakte is 4,5 m2. Het klik-pvc is nog aan te schaffen. Moet gelegd worden om de doucheruimte heen.