Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Leidschendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Leidschendam heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Leidschendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Leidschendam of directe omgeving.

528 klanten uit Leidschendam bevelen een bij Casius in Leidschendam aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Leidschendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: plaatsen 2 badkamers, badkamer renovatie, verbouwing badkamer, badkamer verbouwen, badkamer renovatie, badkamer Renovatie, verbouwen badkamer, badkamer en toilet renoveren/verbouwen, badkamer vernieuwen, nieuwe badkamer, badkamer verbouwen, renovatie van badkamer, compleet badkamer vernieuwen, slaapkamer in badkamer veranderen, badkamer renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Leidschendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Leidschendam:

Tegelvoegen doucheruimte repareren

Oude voegen en siliconenkit voegen van de tegels in de douchehoek van de badkamer verwijderen en opnieuw voegen en siliconenkit aanbrengen. Oppervlakte ca. 3,5 m2, tegelmaat 20 x 25 cm.

Verbouwing kleine badkamer

Wij willen graag de badkamer laten verbouwen. Slopen kunnen wij zelf doen. Wel de vraag om mee te kijken naar de best mogelijke indeling. Tevens de vraag of een klein hoekje van 30 x 30 cm wat nu over de hele hoogte aanwezig is weggesloopt kan worden. De afmeting van de badkamer is (zonder dat hoekje) 2.12 x 1.56 en hoogte 2.45. Liefst willen wij alles glad met betonstuc op de muren. Mocht dat niet kunnen dan een grote tegel. Een pvc vloer (die wij zelf kopen) willen wij op de vloer laten leggen. De voorkeur voor de ruimte heeft een klein bad met een schuine hoek waarin gedoucht kan worden en een hangtoilet. Tweede optie is een muurtje tussen het toilet en de douche maken met een glazen deur ter afsluiting van een doucheruimte. Van belang is in ieder geval dat er een ventilatie-luchtafvoer naar buiten toe komt bij de douche. Daarbij nog de installatie van een hangradiator en wasbak die er al zijn. Wij hopen op een betaalbare offerte vanwege onze kleine oppervlakte. Wij hebben echter geen idee hoeveel zo'n verbouwing gemiddeld zou gaan kosten en krijgen dit graag via richtinggevende offerte-opties in beeld.

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer van 2 x 2 verbouwen. Alles tegels etc. eruit en alles nieuw installeren. Nieuwe vloer, tegels, wastafelmeubel, douchebak en nieuw plafond.

Badkamerrenovatie

De huidige badkamer verwijderen, granieten douchebak, en wastafel, verwijderen tegels, voor hergebruik, plaatsen douchedeuren, douchebak, wastafelmeubel, spiegelkast en betegelen vloer, 3,2 m2, en wand, 6,6 en 9,7 m2, plus deel tegeltjes hergebruiken. Doucheset plus kraan in wastafelmeubel installeren. Afmeting douchehok 1.50 x 1.82 meter. Spullen zijn besteld.

Badkamer verbouwen

Ik wil de volledige badkamer strippen en opnieuw betegelen. Vervolgens het plaatsen van een inloopdouche, bad, inbouw stortdouche, inbouw hangtoilet inclusief leidingwerk, en een bad meubel plaatsen. Sanitair en tegels zijn aanwezig. De badkamer is 3 bij 2,5 bij 2,5 meter.

Badkamermeubel Aquaplus monteren

Ik wil graag de Gamma badkamermeubelset 'Aquaplus' + kraan laten installeren in mijn badkamer. Daarbij moet de oude wastafel en spiegel verwijderd worden en een stopcontact dat op de plaats van het nieuwe meubel valt verplaatst worden. Optioneel is afvoeren van oude materialen, dit ligt aan de meerprijs. Foto's bijgevoegd.

Douche deur plaatsen

Ik wil een douchedeur door jullie laten plaatsen van 90 cm breed en 195 cm.

Ucosan bubbelbad repareren

Ons Ucosan bubbelbad werkt niet en wij hebben geen idee wat kapot is. Graag iemand die ons kan helpen.

Badkamer installeren/betegelen

Wij willen onze badkamer en 2 toiletten renoveren. Het gaat om een badkamer van 2,50 bij 2,15 meter. De huidige douchebak, wandmeubel en bad moeten er uit. We willen een inloopdouche en een nieuw wandmeubel plaatsen. Daarnaast moet er opnieuw betegeld worden. De toiletten moeten vervangen worden en ook daar moet opnieuw betegeld worden. Ik ben van plan om de spullen zelf aan te schaffen en wil graag een installateur die daar over mee kan denken.

Douchevloer en afvoer laten vervangen

De door muurtje afgescheiden doucheruimte in onze badkamer heeft een oppervlak van ongeveer 100 x 100 cm en heeft een oudere tegelvloer waarbij tegels op tegels zijn geplakt en een afvoer die niet goed is uitgevoerd. Tijdens het douchen komt water nu onder de bovenste laag tegels, die daardoor los gaan zitten. Wij willen graag genoemde tegelvloer laten vervangen en daarbij een goede afvoer laten maken.

Thermosstaatkraan vervangen

Ik wil de thermosstaatkraan van mijn douche laten vervangen.

Vanota stoomcabine installeren

Graag zou ik de stoomcabine willen laten monteren en plaatsen. De cabine komt op een bak te staan en is 170 bij 90 cm groot.

Plaatsen van een duoblok met nieuwe aansluitingen in de badkamer

Wij hebben in onze badkamer nog geen toilet maar willen daar binnenkort graag een duoblok laten plaatsen. We zullen dat zelf aanschaffen bij Gamma. De nieuwe aansluitingen laten wij graag verzorgen. We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Plaatsen van een douchedeur

Voor mijn bestaande douchebak van 90 x 90 cm wil ik graag een glazen douchedeur, bijvoorbeeld uit de Gamma collectie : Hoekinstap Compact 90 x 195 cm chr/zhg. Deze zou ik graag laten monteren/plaatsen! De wand is betegeld, en het is een verhoogde douchebak.

Renovatie van badkamer en tegelwerk

Wij hebben een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1951 en zijn daar nu aan het klussen. Wij willen daar een staand toilet met stortbak en fontein laten vervangen. De opstelling blijft hetzelfde, er moet gewoon weer een staand toilet in. Ook het tegelwerk moet worden vernieuwd. Verder willen we tegelwerk in de hal en keuken en daar elektrische vloerverwarming laten aanbrengen. We maken graag op korte termijn een afspraak om de werkzaamheden hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte. De werkzaamheden kunnen in onderling overleg worden ingepland.

Toiletruimte vernieuwen

We strippen zelf de wandtegels, pot en fonteintje. Er moeten vloer- en wandtegels geplaatst worden. Zwevend toilet plaatsen en een fonteintje. Op de plaats van het fonteintje zit al een fonteintje. Afmetingen zijn 1,40 bij 0,975 meter.

Hangende toiletunit plaatsen

Ik wil graag een hangend toilet unit laten plaatsen. Er is nu een staande pot met achteruitgang aanwezig.

Badkamerlekkage repareren

Vanwege een lekkage aan de afvoer van het toilet, heb ik de ombouw van het toilet moeten slopen. Door de lekkage is er schimmel op de muur ontstaan en moet dit behandeld worden, vervolgens moeten de muren opnieuw gewit worden. Voorzien jullie in een totaal oplossing voor het behandelen van de muren, het witten en het repareren van de toilet ombouw?

Toilet met inbouwreservoir plaatsen

Toilet met inbouwreservoir en fonteintje plaatsen. Vloer (0.90 bij 1.18 meter) en wanden (tot 1.50 meter hoogte) betegelen. Aparte tegels (15 x 60 cm) voor vloer en achterwand (met rand op 1.20 meter) met totaal oppervlak 3.78 m2 ten opzichte van tegels voor overige wanden (25 x 40 cm) met totaal oppervlak 4.50 m2. Bestaand toilet en fonteintje en huidige tegels slopen en afvoeren. We hebben nu een staand toilet.

Glazen douchedeur laten plaatsen

Ik wil een glazen douchedeur laten plaatsen voor mijn inloopdouche. De huidige is helaas kapot gegaan. Dit moet met een verstelbaar muurprofiel, omdat de muur niet recht is. Er zit een verschil in van een kleine 2 cm. In. De maten van de huidige douchedeur zijn 2000 x 900 x 6 mm. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamermeubel plaatsen

Ik wil graag een badkamermeubel in de slaapkamer van mijn dochter laten plaatsen. De aansluitingen voor warm en koud water zitten er al. Het gaat om een wastafelmeubel en spiegelkast (met verlichting). De meubel is besteld bij Gamma maar nog niet geleverd. Dat wordt rond 19 / 20 september verwacht.

Bad met toebehoren monteren

Ik wil graag een bad met toebehoren laten plaatsen: - plaatsen en stellen (hoek)bad 170 x 75, type Bobo Sanidirect; - montage afvoer; - montage kraan; - montage slanghouder; - afbouw met Gibo, rekening houdend met serviceluik; - tegelen (3 zijden). Klant levert: - bad, badpoten, afvoer, kraan, slang+kop, tegels. Door monteur te leveren: - houten balkje voor ondersteuning; - Gibo; - serviceluik; - tegellijm; - kit; - voeg voor tegels.

Renovatie van een doucheruimte

Ik wil mijn huidige wastafel graag laten verwijderen en daar een badkamerkast met lades en daarop een nieuwe wasbak laten plaatsen. Er moet ook een nieuwe wastafelkraan op. Verder wil ik de douche- of badkraan laten vervangen op een wand waar de leidingen op de tegelwand zijn geplaatst. Als laatste wil ik het voegwerk in de douchehoek laten vernieuwen. Ik maak graag even een afspraak om de ruimte te laten beoordelen. Ik heb al kranen en een badkamermeubel naar mijn smaak gezien bij Praxis. Ik ontvang graag een offerte.

Staande wc pot vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het vervangen van mijn staande wc pot. Het gaat om de wc op de begane grond en ik laat de nieuwe pot graag leveren door de vakman.

Badkamer laten bouwen op zolder

Ik wil een badkamer laten bouwen op de zolder met de afmeting 3,45 bij 1,85 meter. En er is een schuin dak aan een kant. De afvoer kan worden aangesloten op de riolering op een verdieping lager, dus er is een diamantboor nodig voor het maken van een opening in de gewapende betonvloer. Ik wil geen bad maar wel een inloopdouche van 90 bij 90 cm. Er moeten diverse wanden worden geplaatst.