Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkameronderdelen plaatsen:

Badkameronderdelen plaatsen

Ik wil een aantal badkamer onderdelen laten plaatsen en laten aansluiten op de leidingen (die liggen er al): +Douche cabine wand 2 maal 90 × 90 +Douche bak +2 staande wcs (verwijderen 2 oude wcs) +plaatsen bad 180 × 90 cm +plaatsen bad omlijsting +ophangen badkamer meubel met wasbak
Onze klant uit Leiderdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkameronderdelen plaatsen uit heel Nederland:

Installatie badkameronderdelen

Het plaatsen van een douchewand (1.20m), een wastafelmeubel, het maken van een wandje erachter met daarop verlichting en een spiegel, het omzetten van een radiator. Totale grootte van de ruimte: 2.78 x 1.83m. NB: is al betegeld, geen bad of toilet en het sanitair is al aangeschaft.

Betreft de installatie van badkamer. Is ...

Betreft de installatie van badkamer. Is nu casco/nieuwbouw. Koop zelf de badkameronderdelen. Graag informatie over wat ik moet kopen voor extra spullen. Wat moet er gebeuren. Wandjes maken voor hangend toilet en inbouwdouche. Glazen douchewand, inloopdouche met goot. Wanden tegelen, 1 muur mozaiek, 3 muren grote witte tegels. vloer storten, glad maken en tegelen. installatie producten zoals wastafelmeubel, hangend toilet. Het gaat mij voornamelijk om de prijs van het plaatsen/ evt incl. materiaal zoals lijm/voegmiddelen etc. De badkamer is 3 bij 1.90 ongeveer.