Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Leiderdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Leiderdorp heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Leiderdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Leiderdorp of directe omgeving.

740 klanten uit Leiderdorp bevelen een bij Casius in Leiderdorp aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Leiderdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamerspecialist gezocht voor badkamers en toilet, badkamer en toilet renoveren, badkamer & beneden wc kamer, renovatie badkamer, badkamer vervangen, een badkamer in een lege ruimte creëren, badkamer renoveren, nieuwe badkamer, badkamer renoveren, badkamer renoveren, toilet / badkamer laten bouwen, renoveren van een badkamer, douche in badkamer en keuken realiseren, badkamer renoveren, dumaplast wandpanelen in douche installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Leiderdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Leiderdorp:

Monteren van een toilet

Het gaat om het monteren van een toilet vd praxis. Art.nr. 3375536027256. Graag een offerte.

Kraan vervangen

Ik wil een complete douche set inclusief thermostaatkraan laten vervangen. De nieuwe kraan en set zijn aanwezig.

Toilet vervangen

Het verwijderen van de oude duoblok wc en het installeren van de nieuwe wc. Ik zal het type AquaVive duoblok Loire AO vloerafvoer zelf aanschaffen bij de Praxis.

Badkameronderdelen plaatsen

Ik wil een aantal badkamer onderdelen laten plaatsen en laten aansluiten op de leidingen (die liggen er al): +Douche cabine wand 2 maal 90 × 90 +Douche bak +2 staande wcs (verwijderen 2 oude wcs) +plaatsen bad 180 × 90 cm +plaatsen bad omlijsting +ophangen badkamer meubel met wasbak

WC vernieuwen

Kleine toiletruimte 100 x 70 cm. Compacte nieuwe wc plaatsen. En betegelen (vloer en wanden geheel) gasbuis wegwerken (zie foto). Zelf kan ik alles verwijderen (behalve gasbuis). Heb wandcloset van 8 cm diep op het oog om ruimte te winnen. Een en ander graag telefonisch bespreken.

Badkamer en toilet renoveren

We willen een nieuwe badkamer (2.70 x 2.30 meter) en toilet (1.00 x 1.75 meter) realiseren. De oude badkamer met tegels en douchecabine moet gesloopt worden en hiervoor willen we een badkamer met tegels, douche en bad voor in de plaats. We willen graag goede kwaliteit sanitair en tegels, maar niet al te duur.

Toilet renoveren

Gaarne reactie per e-mail!!! Wij willen ons toilet renoveren. Momenteel staat er een duo-pot. Wij zouden graag een offerte willen aanvragen voor zowel een nieuwe duo-pot als voor een hangend toilet met een soft close zitting (bijv. van Villeroy & Boch). Tevens willen we daarbij een klein, diep fonteintje. Ook willen we de vloer (nieuwe kleur/antraciet) en de wanden (nieuwe kleur/wit) voorzien van nieuwe tegels. De wanden zijn nu betegeld tot een hoogte van circa 155 cm. De totale oppervlakte van de tegels zit tussen de 5 en 6 vierkante meter. Misschien heeft u ook andere ideeën voor de vloer/wanden.

Plaatsen van een douchecabine

Oude cabine weghalen nieuwe gesloten cabine plaatsen 90 x 90 cm met lage douche instap. Oude douche cabine is rond en ik heb geen idee hoe het er onder uit ziet. Dus of er tegels vervangen moeten worden, geen idee?

Technische tekening van badkamer maken

Technische tekening maken voor badkamer Technische tekening van badkamer maken Voor de badkamer moet een technische tekening gemaakt worden waar de kranen precies komen, de WCD's, verlichting ETC. Het ontwerp hebben we al duidelijk, echter zoeken we iemand die een tekening kan maken ter ondersteuning voor de aannemer.

Badkamer opknappen

Wij willen onze badkamer opknappen. De meeste materialen hebben we al uitgezocht: tegels, inbouw wc, douchecabine. De overige materialen mag de vakman regelen. Graag ontvangen wij een offerte met betrekking tot de volledige aanleg van een badkamer.

Renovatie van de toiletruimte

Ik wil het toilet renoveren (80 cm bij 1.20 meter). Ik wil graag een hangend toilet (ik heb nu een staand toilet), een bijpassend slangetje (voor schoonspoelen), en tegelwerk. Tegels koop ik zelf. De ruimte is nu ook betegeld. Ik wil graag de hele ruimte betegeld willen hebben (tot aan het plafond).

Praxis douchecabine installeren

Ik heb bij Praxis een kwart ronde Sicilië douchecabine gekocht. Deze zou ik graag in mijn badkamer willen laten installeren. Er hoeft geen oude cabine verwijderd tet worden. De cabine komt direct op de vloer. Graag ontvang ik een offerte van u.

Montageklussen in de badkamer

Ik wil op mijn bestaande douchebak een douchescherm en een deur laten plaatsen. Verder wil ik mijn kraan daar laten vervangen door een thermostatische douchekraan en ook een goede handgreep aan de muur laten bevestigen. Ik zal de materialen zelf aanschaffen bij Gamma en ontvang graag uw offerte voor de montage.

Badkamer gedeeltelijk vernieuwen

Nadat er enkele jaren geleden lekkage was in onze badkamer, is die gedeeltelijk opnieuw betegeld. Wij willen nu de overige 20 m² vloer en wanden ook laten betegelen, over het bestaande tegelwerk. De bestaande wastafel moet verwijderd worden en een nieuwe geïnstalleerd. Daarbij willen we de leidingen in de muur laten plaatsen. We willen ook een koof met spotjes laten maken. De tegels en wastafel hebben we al voorhanden, het overige materiaal niet. We maken graag een afspraak om de klus hier even te bespreken en ontvangen daarna uw offerte. We willen de klus graag op korte termijn laten verzorgen in verband met gezinsuitbreiding in juni.

Ventilator op het toilet plaatsen

Ik wil graag een ventilator in het toilet laten plaatsen die reageert op het aan en uitzetten van de lichtschakelaar.

Renovatie van de badkamer

Het betreft een offerte aanvraag voor de renovatie van onze badkamer van 2.50 x 1.71 meter. Het oude sanitair en tegelwerk moet worden weg gesloopt. Vervolgens willen wij een nieuw hoekbad, hangend toilet, wastafel, spiegelkast, radiator en tegelwerk laten plaatsen.

Renovatie van de badkamer

Wij willen onze badkamer renoveren. Totale badkamer moet leeg. Het volgende is nodig: betegeling, nieuw toilet, nieuwe douche, nieuw bad, nieuwe wastafel, spiegelkast en handdoekradiator. Krappe badkamer: 1. 71 meter bij 2. 50 meter.

MARNY badkamermeubels monteren

Wij hebben een nieuw badkamermeubel gekocht bij Praxis. Het gaat om het model Marny van 80 cm breed met een spiegel en een losse kast ernaast. We hebben nu een oud badkamermeubel van 140 cm breed dat uit één stuk is gemaakt. Dat moet verwijderd en afgevoerd worden. De aansluitingen zitten al op de juiste plek. Wij verwachten dat de materialen over 10 dagen geleverd zullen worden. We ontvangen graag een offerte voor de werkzaamheden.

Toiletruimte renoveren

Het betreft een offerte aanvraag voor het vervangen van mijn staande toilet door een hangend toilet. De afvoer zit in de grond. Optioneel wil ik de toiletruimte ook opnieuw laten betegelen.

Badkamer verbouwen en vernieuwen

Ik wil graag mijn badkamer laten verbouwen. Het gaat om een badkamer van 2.50 x 3 x 2.50 meter. Ik wil graag de douche vernieuwen (er staan nu alleen 2 glazen schermen) en betegelen (vloer en wanden) met tegels van 20 x 30 cm.

Badkamer deels renoveren

Ik wil een deel van de badkamer vervangen: Dit is een spoed klus! Een deel van de wand- en vloertegels moet worden gesloopt en opnieuw betegeld worden. Een deel van de laminaatvloer moet worden gesloopt en opnieuw betegeld. Monteren van een thermostaatkraan en een inloopdouche creëren. Aanpassen van de afvoer? Er zit nu een douchecabine in. Drain moet worden geplaatst. Betreft een afmeting van 2.10 x 1.10 vloer.

Badkamer renoveren

Badkamer van 3 x 2 meter renoveren. Alles slopen (ligbad, douchebak, wc-pot en oude tegels). 4 muren van 2.5 x 3 x 2 x 2 meter en de vloer is 3 x 2 meter. Daarna het plaatsen van tegels op alle muren en de vloer, plaatsen van een moderne douchecabine met alle toebehoren, badkamermeubels (wastafel en wc-pot). Deze offerte aanvraag gaat in eerste instantie alleen om het uitvoerende werk dus exclusief de aanschaf van het sanitair en de tegels.

Wastafel en meubel vervangen

Ik wil een dubbele wastafel met daaronder een ladeblok laten ophangen, 2 kranen laten monteren en natuurlijk de oude wastafel laten verwijderen en afvoeren. Wij hebben hiervoor het meubel Shallow aangeschaft via de Praxis. Wanden zijn van gips, metal stud, dus bevestiging moet met holle wandankers.

Opbouwreservoir toilet vervangen

Graag wil ik een Wisa 550 opbouwreservoir toilet laten plaatsen en aansluiten. Het oude reservoir dient te worden verwijderd en afgevoerd. Ik zal het reservoir bij de Gamma zelf aanschaffen.

Toilet opknappen en vervangen

Ik wil graag mijn toiletruimte laten opknappen. Er is op dit moment geen tegelwerk aanwezig op de wanden maar ik zou wel graag tegels willen. Er staat nu een staande toiletpot, deze wil ik laten vervangen voor een hangend toilet. De ruimte is klein, ik denk ongeveer 1.1 x 1.5 meter groot.