Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor nieuwe badkamer plaatsen:

Nieuwe badkamer plaatsen

Ik wil mijn oude badkamer laten slopen + alles afvoeren en een nieuwe badkamer laten plaatsen. Het is ongeveer 2 bij 3,5 meter. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe badkamer plaatsen uit heel Nederland:

Installatie radiator in de badkamer

Ik wil een radiator (handdoekdroger) in de badkamer laten plaatsen.

Douche reparatie en herstel

Ivm lekkage moet bij mij het volgende in de badkamer gebeuren. Sifon plaatsen en afvoer douche vervangen in plastic. Reparatie en herstel douchebak waarbij twee rijen tegels zijn weg gehakt om lekkage vast te stellen. Het gaat om 2 m2 wandtegel en 3 m2 vloertegels repareren. Plus nieuwe douchebak verhoogd plaatsen ,omdat oude douchebak is verwijderd. Graag hiervoor offerte voor reparatie en herstel douche. Verder moet er 4 m2 plafond gestuct worden en 8 m2 wand gestuct worden omdat water langs de muren naar beneden is gaan lopen. Graag hiervoor een verblijvende offerte.

Vervangen elektra

Ik zoek een vakman voor de volgende werkzaamheden -Aardpen slaan -Nieuwe groepenkast (11 groepen) aanschaffen en plaatsen -Perilex naar keuken voor inductiekoken -Elektradraden benedenverdieping doormeten/vervangen/omlabelen -nieuwe draad naar centrale punten slaapkamers (cerntraaldoos 3x) nieuwe draad naar centraal punt zolder. Vanaf de centrale punten in de slaapkamers maak ik zelf de rest van de elektrapunten / schakelpunten. Badkamer elektra is reeds gedaan. Aardlekschakelaar is niet aanwezig, kruipruimte wel. Afstand meterkast naar kookplaat is 3,5 meter

Badkamer verbouwen

Ik wil de huidige badkamer slopen en alles verwijderen. Breedte 2.5 lengte 2.5 meter. Daarna wil ik nieuwe tegels en sanitair laten plaatsen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Nieuwe sanibroyeur plaatsen

Pomp en aansluiting oude broyeur zijn verouderd. In badkamer 1 hoog plaatsen. Het is de bedoeling dat u ook het vervangende materiaal levert.

Badkamer plafond vervangen

Ik wil een bestaand (MDF?) badkamer plafond (ca. 204 x 186 cm) laten vervangen. daarna moeten er 6 meerkleurige LED spots en 2 luidsprekers geplaatst worden. In het huidige plafond zit een ventilator, dit wil ik graag terug laten plaatsen.

Uitbouw realiseren

Hallo wij willen onze woning aanpassen en een uitbouw aanbouwen ik heb een tekening van wat wij willen verbouwen/aanbouwen. wat gaat dit ongeveer kosten compleet opgeleverd het betreft een aanbouw met platdak. Daarnaast een badkamer creëren in de uitbouw , de badkamer tot plafond betegelen met standaard witte tegels ca 30x50, in de uitgebouwde woonkamer openslaande tuindeuren plaatsen en in de slaapkamer ook openslaande tuindeuren plaatsen. Het gedeelte op de tekening in het groen is nieuw. aanbouw afmeting: 7 x 4,34 meter x 2 meter. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een plaatfundering en een stenen buitenkant.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer laten renoveren. Toilet vervangen in een nieuw zwevend toilet, plaatsen van badkamer meubel en een douchecabine of inloopdouche. Hiervoor moet het huidige bad gesloopt worden. Ook de vloer en muren moeten opnieuw betegeld worden. De vakman zorgt voor het afvoeren van al het oude materiaal. De oppervlakte bedraagt ongeveer 3 x 3 meter. In overleg mag de vakman de tegels, toilet en douchecabine aanbieden in een offerte.

Toilet bij badkamer betrekken en hele ruimte renoveren

Mijn toiletruimte wil ik bij de badkamer betrekken. Hiervoor moeten er 2 muren worden doorbroken. De ruimte word dan ongeveer 2 x 2 meter. Overige taken: Het huidige dubbele plafond moet worden aangepast, nieuwe betegelde wand, toilet vervangen, spotjes en wastafel plaatsen, tegelvloer verwijderen en afvoeren, en leggen van nieuwe tegels. Al het materiaal voor deze klus mag worden opgenomen in de offerte.

Vervangen sanitair badkamer

Ik wil de volgende taken laten uitvoeren in de badkamer: Demontage Douche en badkranen Wastafel en kraan Monteren Nieuwe douche en badkraan Badmeubel plus wastafel Douchedeur en douchewand Douche deur en wand mogelijk separaat te plaatsen van vervangen sanitair.

Partners

Partners van Casius