Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor verbetering van het gehele toilet:

Verbetering van het gehele toilet

- vervanging van staand naar zwevend toilet - vervanging wasbakje - verwarmingselement vernieuwen - stukwerk vloer
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verbetering van het gehele toilet uit heel Nederland:

Tuin ophogen en aanleggen

Ik zoek een vakman die onze tuin wil aanleggen. Wij hebben een schets met de gewenste indeling, maar suggesties ter verbetering zijn welkom! De tegels worden door ons besteld en zijn over 2 tot 3 weken beschikbaar. De tuin van 9 x 6 meter moet over de gehele oppervlakte ongeveer 10 cm worden opgehoogd. De borders moeten worden gevuld met zwarte aarde i.v.m. nieuwe beplanting. De hoeveelheid zwarte aarde en zand laten we graag door de vakman berekenen en leveren. Op een drietal punten komt verlichting en er moet bekabeling worden aangelegd c.q. voorbereid vanaf de elektra-aansluiting in de schuur. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte. Het is onze wens om deze klus binnen 4 tot 5 weken te laten uitvoeren.

Ventilatie kruipruimte verbeteren

Ik denk dat de ventilatie van mijn kruipruimte niet voldoende is en zou hier graag verbetering in willen hebben. Ik wil graag laten bekijken of ik ventilatieroosters moet laten plaatsen of wellicht schelpen. Er is een luik bij de voordeur maar ik weet niet of daarmee de gehele kruipruimte toegankelijk is.

De helft van de garage dient een ...

De helft van de garage dient een studeerkamer te worden. Is reeds tussenmuurtje geplaatst, maar weet niet of deze voldoet om ook een binnendeur te plaatsen inclusief hang- en sluitwerk. Dus opdracht betreft monteren van nieuwe deur eventueel met verbetering of plaatsen nieuwe muur van 3 meter breed (inclusief deur). De gehele garage heeft slechts 1 stopcontact. Hier ga ik een computer met randapparatuur een plafondlamp, een koelkast en een vriezer op aansluiten. Ik weet niet of dit tot problemen leidt of dat hier ook iets aan gedaan moet worden. Daarnaast dient op de eerste verdieping een nieuwe deur gemonteerd te worden inclusief hang- en sluitwerk aan een muur van gips.

Buitenschilderwerk gehele woning (1928), ...

Buitenschilderwerk gehele woning (1928), gedeeltelijk houtreparaties. Traditioneel aftimmeren (zinken) dakgoten. Vervangen gevelbetimmering (ca. 6m2) door hardhout. Verbetering afwatering balkon en voorkomen inwatering (huidige lekkage). Herstellen voegwerk op diverse plaatsen. Vervangen ca. 4 m2 dakbeschot (plat) en dakbedekking en lood van beloopbaar dakterras (lekkage). Plaatsen 20m2 dubbelglas (ca 8 ramen). Vervangen raamkozijn in keuken door groter (met uitzetraam). Herstellen en vervangen raamdorpels op meerdere plaatsen. Vervangen balkondeur.

CV is hete luchtverwarming, warm water ...

CV is hete luchtverwarming, warm water met boiler. Ouderdom ong. 30 jaar. Ventilator ong. 3 jaar geleden vernieuwd maar maakt veel lawaai. Kan een nieuwe ketel oplossing bieden, is er een combinatie mogelijk met warm water. Moet de gehele verwarming worden veranderd of kan dit met een nieuwe ketel worden opgelost? Hete lucht bevalt goed, warmwatervoorziening niet door de grote afstand van boiler naar keuken. Evt. een kleine boiler in keuken is een gedeeltelijke oplossing, ik blijf dan nog steeds met een groot kolos in de badkamer zitten, waardoor verbetering van de badkamer zeer beperkt wordt.

Het betreft een vrijstaande woning met ...

Het betreft een vrijstaande woning met tuin op zuiden met op de 1e woonlaag een aan de tuin grenzende slaapkamer met bovenramen, op de 2e woonlaag de woonkamer/keuken, op de 3e woonlaag 2 slaapkamers. Het gaat om het realiseren van scandinavische sfeer in de gehele woning, oa dmv kleurkeuze, vloerkeuze (soort parket), verlichting. Tevens verbetering tuingerichtheid en infrastructuur. realiseren van een badkamer/sauna/inloopkast in slaapkamer op de 3e woonlaag. opheffen woonkuil. evt. vervangen van ramen woonkamer door schuifpui in woonkamer waardoor toegang tot balkon. evt. realiseren van een houten balkon. evt. aanpassen bestaande openhaard. evt. aanpassen bestaande keuken. evt. vervangen van bovenramen door schuifpui in slaapkamer 1e woonlaag. vloerkeuze in gehele woning.