Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Leiden of directe omgeving.

2076 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletten installeren in nieuwbouw, badkamer en twee toiletten renoveren, complete toilet en badkamer nieuw bouwen, badkamer en aparte WC verbouwen, badkamer vervangen, nieuwe badkamer aanleggen, bathroom- and toiletrenovation, badkamer boven en toilet beneden renoveren, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet aanleggen, installeren van complete badkamer en toilet, badkamer bouwen in de slaapkamer, badkamer renoveren, badkamer en toilet renoveren, badkamer en toiletruimte opknappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Leiden:

Badkamerspiegel monteren

Ik wil graag onze badkamerspiegel (met verlichting en verwarming) laten monteren en aansluiten. Elektriciteit is al aanwezig. Spiegel al in huis.

Inbouw reservoir vervangen

De inbouw stortbak van de WC (type WISA 2000, KIWA 2002, DVGW PA-I/IX/3565/1) loopt zeer langzaam vol (meer dan 10 minuten). De afdekplaat met bedieningsknop werkt niet prettig, mogelijk door het niet vol zijn van de stortbak. Vraag: Is stortbak te repareren (zonder de muur te slopen) of moet hij vervangen worden. In dat geval liever een niet-inbouw stortbak met een net afgewerkte muur erachter dan weer zo'n stortbak waar je bij problemen nauwelijks bij kunt komen. Misschien een probleem met het membraan van de vlotter.

Badkamer ombouwen

Wij willen de badkamer laten verbouwen, niet geheel vernieuwen. De afmeting is 2,15 x 3 meter. Het bad moet 90 graden gedraaid worden, waardoor ruimte vrijkomt voor een (nieuw te plaatsen) bidet toilet. ( we denken aan een Geberit Aquaclean 4000) De aansluiting op het riool zit momenteel onder het bad, dus vandaar dat het bad moet worden gedraaid. Daar is precies genoeg ruimte voor. De (design) kranen en het bad kunnen worden hergebruikt. De douchecabine en de sierradiator blijven bestaan. Er moet tevens een maximaal 120 cm breed badkamermeubel worden geplaatst met laden onder de wastafel en met hergebruik van 1 kraan. ( dus type meubel voor 1 kraan). Wat betreft de betegeling prefereren wij de bestaande ( mooie) tegels te laten zitten, maar er moet een oplossing komen voor betegeling achter het nieuwe toilet. Wij beschikken over 1 pak extra tegels maar wsh net niet genoeg. De badkamer bevat overigens 3 soorten tegels waaronder grijze mozaïekjes , zodat er vast een oplossing denkbaar is binnen de bestaande sfeer. De vloer zal opnieuw betegeld moeten worden.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een oude douchecabine laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. Het is een standaardformaat vierkante douchecabine, op een douchebak en de wanden zijn betegeld. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamer betegelen

Wij willen de badkamer laten tegelen, mogelijk ook de vloer, de afmetingen bedragen, 210 centimeter hoog, 2 keer 147 centimeter breed 1 keer 143 centimeter breed en 1 keer 40 centimeter breed. De klant schaft zelf de tegels aan.

Bad opnieuw plaatsen

Bij het schoonmaken van de badkamer drukte ik een aantal tegels naar beneden. De houten omlijsting lijkt rot te zijn. Ik ben op zoek naar iemand die de houten omlijsting kan vervangen en opnieuw kan betegelen. De tegels zijn nog aanwezig. Voor zo ver ik weet is er geen lekkage aanwezig.

WC-pot vervangen

Ik wil graag mijn oude wc laten vervangen met de spoelbak voor een vlakspoeltoilet, een duoblok. Ik ben benieuwd naar de kosten van een nieuw toilet inclusief installeren.

Monteren van douchedeuren

Het monteren boven een bestaande douchebak van twee kwartronde douchedeuren van het merk Sealskin type Get Wet 105 CH-KWR90. De douchebak staat er al. De douchedeuren monteren.

Badkamerdeur plaatsten en badkamermeubel herstellen

Ik wil twee zaken laten uitvoeren in mijn badkamer: 1. Het plaatsen van een badkamerdeur (inclusief de aanschaf van de deur). Het kozijn is 76,5 cm breed en 199 cm hoog. 2. Het herstellen van mijn badkamermeubel. Bij een verhelpen van lekkage heb ik de la uit het badkamermeulbel verwijderd en daarbij een van la geleiders beschadigd. Ik wil graag dat u een nieuwe geleider aanschaft en de la opnieuw in het meubel plaatst. Het betreft een 'blumi TANDEM plus 30kg BLUMOTION' geleider (kenmerk 561H360-01B made in Austria 0905-5P160). Het is de geleider aan de rechterkant van het meubel.

Douchecabine met zijwand en draaideur plaatsen

Een douchecabine met zijwand en draaideur plaatsen. De zijwand en een draaideur bevestigen aan een betegeld wand. Rechtstreeks op de vloer plaatsen. Het tegelwerk is nieuw. En kitten.

Herstel van waterschade

Hierbij de materialen die beschadigd zijn door een lekkage bij mijn bovenbuurman: - spiegel in de badkamer (is krom getrokken door het vocht) - badmeubel (zijkant is krom getrokken) - 2 kunststof plinten (is gaan uitzetten) - deur van de boilerkast (kan niet meer dicht door uitzetting) Ik hoop dat we spoedig een afspraak kunnen maken wanneer u langs kunt komen om de vrijblijvende offerte te maken.

Nieuwe staande wc plaatsen

Ik wil de oude wc en het reservoir eruit halen en een nieuwe staande wc en reservoir plaatsen en aansluiten.

Douche-unit plaatsen

Ik zou graag een offerte krijgen voor het verwijderen en afvoeren van een douche-unit en het plaatsen van een nieuwe douche-unit bijvoorbeeld een 'Saniscape Capri'.

Badkamer vernieuwen in hoekwoning

Wij hebben een hoekwoning gekocht en krijgen daarvan op 11 augustus de sleutel. We willen daar het liefst direct na de overdracht de badkamer van 246 x 170 cm laten vernieuwen. Er zit nu een bad in, een staand toilet en een wastafel. We willen alles laten slopen en afvoeren en de badkamer opnieuw laten opbouwen. Het sanitair en tegelwerk zullen wij zelf uitzoeken, overige materialen kunnen door de vakman worden geleverd. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij wonen nu nog in Katwijk en kunnen daar een afspraak maken voor verder overleg over onze wensen. We ontvangen daarna graag een gedetailleerde offerte van bedrijven die hier in augustus tijd voor hebben.

Plaatsen douchebak met cabine

Ik wil graag een verhoogde douchebak laten plaatsen met daarop een douchewand. Het betreft een vervanging van een versleten exemplaar. Ik zit te denken aan een Get Wet by Sealskin 105 keartrond 900 x 900 mm. Uiteraard met een bijpassend douchebak. Dit douchebak moet een hoog exemplaar worden in verband met de afvoer. Ik heb een foto van een exemplaar van een douche cabine uit het assortiment van de Praxis toegevoegd. Er staat nu een 90 x 90 cm exemplaar geplaatst.

Badkamer en WC laten verbouwen

Oude badkamer geheel renoveren. Alles wat er nu in zit moet eruit gesloopt worden en cv verhangen naar de keuken om de hoek. Op dit moment zit er een douche, wastafeltje, oude radiator, oude tegels en twee deuren in. Plan: nieuwe betegeling (vloertegels, ook op de wanden en badwand) op twee muren van de badkamer, andere twee muren klaar maken, zodat ik ze kan verven. 1 deur dichtmaken en met gipsplaat of dergelijke verbergen. Bad, wastafelmeubel, radiator, spiegel monteren en elektriciteit door leggen naar badkamer vanuit slaapkamer of keuken. Buizen verbergen door koofjes of andere creatieve oplossingen. Toilet zelfde aanpak: alles eruit en opnieuw betegelen en monteren. Ook de buizen weg werken. Komt een hangende wc in. Opties voor opdracht: Met cv verhangen en zonder cv verhangen. Dit besteed ik eventueel aan iemand anders uit. Inclusief slopen of exclusief slopen. Dit besteed ik eventueel ook aan iemand anders uit. Inclusief slopen en cv verhangen eerste week van augustus start. Exclusief cv en slopen tweede week van augustus start.

Badkamer- en WC-verbouwing

Oude badkamer geheel renoveren (2.74 x 1.37). Alles wat er nu in zit eruit gesloopt worden en cv verhangen naar de keuken om de hoek. Op dit moment zit er een douche, wastafeltje, oude radiator, oude tegels en twee deuren in. Plan: nieuwe betegeling (vloertegels ook op de wanden en badwand) op twee muren van de badkamer andere twee muren klaar maken zodat ik ze kan verven. 1 deur dichtmaken en met gipsplaat of dergelijke verbergen. Bad, wastafelmeubel, radiator, spiegel monteren en elektriciteit door leggen naar badkamer vanuit slaapkamer of keuken. Buizen verbergen door koofjes of andere creatieve oplossingen. Wc zelfde aanpak: alles eruit en opnieuw betegelen en monteren. Ook de buizen weg werken. Komt een hangende wc in. Opties voor opdracht: Met cv verhangen en zonder cv verhangen. Dit besteedt ik eventueel aan iemand anders uit. Inclusief slopen of exclusief slopen. Dit besteedt ik eventueel ook aan iemand anders uit. Inclusief slopen en cv verhangen eerste week van augustus start. Exclusief cv en slopen tweede week van augustus start.

Get Wet by Sealskin douchecabine monteren

Ik wil graag een Get Wet by Sealskin 105 kwartrond 1000x1000mm laten monteren. Kunt u aangeven wat dit kost?

Plaatsing toilet met opbouwreservoir

Na een lekkage bij mijn duoblok wc-pot zal die vervangen moeten worden. Eerdere loodgieter stelde dat daarvoor een aantal dingen nodig zijn. wc pot ao, 1 stortbak, 1 hoekstopkraan,1 knie 12 mm, 2 set potschroeven en1 aansluitmanchet. Graag ontvang ik een offerte.

Hangend toilet plaatsen

We willen in plaats van een staand toilet een hangend toilet. Inmiddels een Geberit reservoir bij Praxis besteld met closetpot (zie bijlage). Vermoedelijk moet de huidige afvoer iets naar achteren worden verlegd. De opbouw zal ook betegeld worden. Tegels nog niet uitgezocht. De tegels van het toilet blijven zitten en worden niet vervangen en verwijderd. De ruimte is nu ook betegeld.

Maatwerk badmeubel laten maken

Onlangs is mijn nieuwbouw woning in Leiden opgeleverd. Voor de badkamer is nog een badmeubel nodig. Momenteel ziet de situatie eruit zoals in bijgevoegde foto IMG_5656. JPG. Daar zou ik graag een maatwerk meubel gemaakt hebben van wand tot wand, vergelijkbaar met bijgevoegde afbeelding " Maatwerk inspiratie. Jpg". De afmetingen zijn 177 x 45 x 50 cm, met twee wastafels en onderkasten. Ik sta open voor verschillende materialen voor werkblad en kast. Wel moet de kleur van het werkblad een licht grijs zijn. In mijn badkamer zijn reeds grijze en witte tegels. Het werkblad zou ik qua kleur hier tussen in willen hebben. Het meubel zelf in white-wash hout of houtkleurig.

Verbouwing van de badkamer

Gelieve GEEN telefonisch contact op te nemen in verband met zeer onregelmatige slaap- en werktijden. Mail mij en ik bel zelf terug. Bestaand bad verwijderen en een ander bad (van een paar cm groter) plaatsen. Er zal wat breek en tegelwerk nodig zijn. Indien bevestigend antwoord, zou ik graag een afspraak maken ter bezichtiging op locatie, voor het zo specifiek mogelijk opstellen van een offerte. Bad kan op 19 april in Rotterdam worden opgehaald en het zou fijn zijn als dit ook door de vakman kan worden gedaan.

Montageklussen in badkamer

Montageklussen in huis: twee lampen ophangen in de badkamer en slaapkamer. Tevens inrichting of het montage van badkamer zoals een douchecabine plaatsen. De materialen koop ik bij Praxis.

Douchewand en douchebak plaatsen

Mijn ouders willen graag een douchewand en douchebak bestellen bij Praxis Leiden. Ze willen dat graag eerst laten opmeten, dan bestellen en daarna laten plaatsen. De gewenste eerste werkdag hangt dan af van het binnenkomen van de artikelen.

Renovatie van de toiletruimte

Het verwijderen van het huidige interieur van de toiletruimte. Het leveren en inbouwen van een Geberit inbouwreservoir met een dubbele spoelfunctie. Het uit timmeren van het reservoir met multiplex. Het voorwerken van de wanden in verband met tegel over tegel. Het tegelen van de wanden tot ongeveer 120 cm hoog. Het tegelen van de vloer. Het voegen van het tegelwerk. Het kitten van de benodigde naden met sanitair kit. Het afmonteren van een hangende toiletpot met soft close bril, kleur wit. Het afmonteren van een toilet fontein, kleur wit, inclusief kraan. Het afvoeren van het ontstane bouwafval. De vloer is ongeveer 1.50 x 1 meter. Vloertegels 30 x 60 cm Wandtegels metro 10 x 20 cm Sierrand. Leidingen kunnen op bestaande plek blijven Tegels, Toilet, Geberit reservoir, fontijn en kraan lever ik. Rest vakman