Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Leiden of directe omgeving.

2110 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: bathroom- and toiletrenovation, badkamerrenovaties, toilet en badkamer verbouwen, badkamer renovatie en (draag)muur slopen, casco badkamer installeren en geheel stucen met beal mortex, nieuwe badkamer, toilet en verlaagd plafond maken, nieuwe badkamer realiseren, badkamer en toilet onder handen nemen, badkamerrenovatie, badkamer renovatie, badkamer bouwen, badkamer renoveren, badkamer aanleggen, badkamer uitbreiden, toiletruimte en badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Leiden:

Plaatsen van een douchewand

Ik wil graag een douchewand laten plaatsen. Het gaat alleen om de zijwanden en niet om een douchebak. Betreft de Bruynzeel walk-in douchewand Solid II 100x30x200 cm

Toiletreservoir laten vervangen

Toilet reservoir demonteren en nieuwe installeren.

Douchecabine laten plaatsen

Ik wil een douch cabine monteren. En ik heb een vraag over de prijs.

Badkamer en aparte toiletruimte vernieuwen

Ik wil mijn badkamer en aparte toiletruimte laten vernieuwen. In plaats van het bad moet er een inloopdouche komen. Een enkelvoudige wastafel in meubel met kasje met verlichting daarboven. Betegeling met tegels van ongeveer 30 bij 40 cm met bies op driekwart. Op wastafel één handel bediening. Thermostaatkraan in douche. Opgave met uw materiaal en als ik zelf de materialen koop. Toiletruimte geheel betegelen met tegels van dezelfde grootte en zwevend toilet indien mogelijk. De afmetingen staan in de plattegrond.

Glazen douchewand laten plaatsen

Ik wil een glazen inloopdouche laten plaatsen op de tegelvloer en met tegelwand. De maten zijn 90 x 200 met hoek 30 x 200 cm. De badkamer wordt nog vernieuwd dus weet nog niet wanneer maar ik wil wel graag informatie wat het gaat kosten. Alle materiaal is al aanwezig.

Douchekraan vervangen

In onze douchecel de huidige Grohe thermostatische douchekraan vervangen door de Grohe thermostatische douchekraan Precision Trend New. Oude kraan hoeft niet afgevoerd te worden. Beide kranen hebben een hartafstand van 15 cm. Geschikte dagen in februari: 19, 21, 22, 26 en 28 anders in overleg een nieuwe datum kiezen.

Verbouwing van de badkamer

Wij willen onze badkamer gaan verbouwen en daarbij horen de volgende werkzaamheden: - volledig demonteren oude badkamer. - oude tegels verwijderen en afvoeren. - badkamer volledig stucen. - afvoeren en elektra aanpassen aan nieuwe wensen. - volledige badkamer tegelen, voegen en kitten. - afmonteren sanitair. - plafond verlagen en voorzien van spots met dimmer (door u te verzorgen). - plafond glad stukadoren en sausen. - afvoeren afval inclusief afvalcontainers. Aanschaf tegels en sanitair (enkele wasbak, cv, hang toilet en inloop douche met glaswand van ongeveer 1 meter) door ons zelf te verzorgen.

Toilet blijft doorlopen

Ik denk dat de rubberen ring die in de bodemklep versleten is. Het moet vervangen worden voor een nieuwe. Stuur a.u. b een offerte met een totaal prijs.

Badkamerspiegel monteren

Ik wil graag onze badkamerspiegel (met verlichting en verwarming) laten monteren en aansluiten. Elektriciteit is al aanwezig. Spiegel al in huis.

Inbouw reservoir vervangen

De inbouw stortbak van de WC (type WISA 2000, KIWA 2002, DVGW PA-I/IX/3565/1) loopt zeer langzaam vol (meer dan 10 minuten). De afdekplaat met bedieningsknop werkt niet prettig, mogelijk door het niet vol zijn van de stortbak. Vraag: Is stortbak te repareren (zonder de muur te slopen) of moet hij vervangen worden. In dat geval liever een niet-inbouw stortbak met een net afgewerkte muur erachter dan weer zo'n stortbak waar je bij problemen nauwelijks bij kunt komen. Misschien een probleem met het membraan van de vlotter.

Badkamer ombouwen

Wij willen de badkamer laten verbouwen, niet geheel vernieuwen. De afmeting is 2,15 x 3 meter. Het bad moet 90 graden gedraaid worden, waardoor ruimte vrijkomt voor een (nieuw te plaatsen) bidet toilet. ( we denken aan een Geberit Aquaclean 4000) De aansluiting op het riool zit momenteel onder het bad, dus vandaar dat het bad moet worden gedraaid. Daar is precies genoeg ruimte voor. De (design) kranen en het bad kunnen worden hergebruikt. De douchecabine en de sierradiator blijven bestaan. Er moet tevens een maximaal 120 cm breed badkamermeubel worden geplaatst met laden onder de wastafel en met hergebruik van 1 kraan. ( dus type meubel voor 1 kraan). Wat betreft de betegeling prefereren wij de bestaande ( mooie) tegels te laten zitten, maar er moet een oplossing komen voor betegeling achter het nieuwe toilet. Wij beschikken over 1 pak extra tegels maar wsh net niet genoeg. De badkamer bevat overigens 3 soorten tegels waaronder grijze mozaïekjes , zodat er vast een oplossing denkbaar is binnen de bestaande sfeer. De vloer zal opnieuw betegeld moeten worden.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een oude douchecabine laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. Het is een standaardformaat vierkante douchecabine, op een douchebak en de wanden zijn betegeld. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamer betegelen

Wij willen de badkamer laten tegelen, mogelijk ook de vloer, de afmetingen bedragen, 210 centimeter hoog, 2 keer 147 centimeter breed 1 keer 143 centimeter breed en 1 keer 40 centimeter breed. De klant schaft zelf de tegels aan.

Bad opnieuw plaatsen

Bij het schoonmaken van de badkamer drukte ik een aantal tegels naar beneden. De houten omlijsting lijkt rot te zijn. Ik ben op zoek naar iemand die de houten omlijsting kan vervangen en opnieuw kan betegelen. De tegels zijn nog aanwezig. Voor zo ver ik weet is er geen lekkage aanwezig.

WC-pot vervangen

Ik wil graag mijn oude wc laten vervangen met de spoelbak voor een vlakspoeltoilet, een duoblok. Ik ben benieuwd naar de kosten van een nieuw toilet inclusief installeren.

Monteren van douchedeuren

Het monteren boven een bestaande douchebak van twee kwartronde douchedeuren van het merk Sealskin type Get Wet 105 CH-KWR90. De douchebak staat er al. De douchedeuren monteren.

Badkamerdeur plaatsten en badkamermeubel herstellen

Ik wil twee zaken laten uitvoeren in mijn badkamer: 1. Het plaatsen van een badkamerdeur (inclusief de aanschaf van de deur). Het kozijn is 76,5 cm breed en 199 cm hoog. 2. Het herstellen van mijn badkamermeubel. Bij een verhelpen van lekkage heb ik de la uit het badkamermeulbel verwijderd en daarbij een van la geleiders beschadigd. Ik wil graag dat u een nieuwe geleider aanschaft en de la opnieuw in het meubel plaatst. Het betreft een 'blumi TANDEM plus 30kg BLUMOTION' geleider (kenmerk 561H360-01B made in Austria 0905-5P160). Het is de geleider aan de rechterkant van het meubel.

Douchecabine met zijwand en draaideur plaatsen

Een douchecabine met zijwand en draaideur plaatsen. De zijwand en een draaideur bevestigen aan een betegeld wand. Rechtstreeks op de vloer plaatsen. Het tegelwerk is nieuw. En kitten.

Herstel van waterschade

Hierbij de materialen die beschadigd zijn door een lekkage bij mijn bovenbuurman: - spiegel in de badkamer (is krom getrokken door het vocht) - badmeubel (zijkant is krom getrokken) - 2 kunststof plinten (is gaan uitzetten) - deur van de boilerkast (kan niet meer dicht door uitzetting) Ik hoop dat we spoedig een afspraak kunnen maken wanneer u langs kunt komen om de vrijblijvende offerte te maken.

Nieuwe staande wc plaatsen

Ik wil de oude wc en het reservoir eruit halen en een nieuwe staande wc en reservoir plaatsen en aansluiten.

Douche-unit plaatsen

Ik zou graag een offerte krijgen voor het verwijderen en afvoeren van een douche-unit en het plaatsen van een nieuwe douche-unit bijvoorbeeld een 'Saniscape Capri'.

Badkamer vernieuwen in hoekwoning

Wij hebben een hoekwoning gekocht en krijgen daarvan op 11 augustus de sleutel. We willen daar het liefst direct na de overdracht de badkamer van 246 x 170 cm laten vernieuwen. Er zit nu een bad in, een staand toilet en een wastafel. We willen alles laten slopen en afvoeren en de badkamer opnieuw laten opbouwen. Het sanitair en tegelwerk zullen wij zelf uitzoeken, overige materialen kunnen door de vakman worden geleverd. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij wonen nu nog in Katwijk en kunnen daar een afspraak maken voor verder overleg over onze wensen. We ontvangen daarna graag een gedetailleerde offerte van bedrijven die hier in augustus tijd voor hebben.

Plaatsen douchebak met cabine

Ik wil graag een verhoogde douchebak laten plaatsen met daarop een douchewand. Het betreft een vervanging van een versleten exemplaar. Ik zit te denken aan een Get Wet by Sealskin 105 keartrond 900 x 900 mm. Uiteraard met een bijpassend douchebak. Dit douchebak moet een hoog exemplaar worden in verband met de afvoer. Ik heb een foto van een exemplaar van een douche cabine uit het assortiment van de Praxis toegevoegd. Er staat nu een 90 x 90 cm exemplaar geplaatst.

Badkamer en WC laten verbouwen

Oude badkamer geheel renoveren. Alles wat er nu in zit moet eruit gesloopt worden en cv verhangen naar de keuken om de hoek. Op dit moment zit er een douche, wastafeltje, oude radiator, oude tegels en twee deuren in. Plan: nieuwe betegeling (vloertegels, ook op de wanden en badwand) op twee muren van de badkamer, andere twee muren klaar maken, zodat ik ze kan verven. 1 deur dichtmaken en met gipsplaat of dergelijke verbergen. Bad, wastafelmeubel, radiator, spiegel monteren en elektriciteit door leggen naar badkamer vanuit slaapkamer of keuken. Buizen verbergen door koofjes of andere creatieve oplossingen. Toilet zelfde aanpak: alles eruit en opnieuw betegelen en monteren. Ook de buizen weg werken. Komt een hangende wc in. Opties voor opdracht: Met cv verhangen en zonder cv verhangen. Dit besteed ik eventueel aan iemand anders uit. Inclusief slopen of exclusief slopen. Dit besteed ik eventueel ook aan iemand anders uit. Inclusief slopen en cv verhangen eerste week van augustus start. Exclusief cv en slopen tweede week van augustus start.

Badkamer- en WC-verbouwing

Oude badkamer geheel renoveren (2.74 x 1.37). Alles wat er nu in zit eruit gesloopt worden en cv verhangen naar de keuken om de hoek. Op dit moment zit er een douche, wastafeltje, oude radiator, oude tegels en twee deuren in. Plan: nieuwe betegeling (vloertegels ook op de wanden en badwand) op twee muren van de badkamer andere twee muren klaar maken zodat ik ze kan verven. 1 deur dichtmaken en met gipsplaat of dergelijke verbergen. Bad, wastafelmeubel, radiator, spiegel monteren en elektriciteit door leggen naar badkamer vanuit slaapkamer of keuken. Buizen verbergen door koofjes of andere creatieve oplossingen. Wc zelfde aanpak: alles eruit en opnieuw betegelen en monteren. Ook de buizen weg werken. Komt een hangende wc in. Opties voor opdracht: Met cv verhangen en zonder cv verhangen. Dit besteedt ik eventueel aan iemand anders uit. Inclusief slopen of exclusief slopen. Dit besteedt ik eventueel ook aan iemand anders uit. Inclusief slopen en cv verhangen eerste week van augustus start. Exclusief cv en slopen tweede week van augustus start.