Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Krimpen aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Krimpen aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Krimpen aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Krimpen aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Krimpen aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toilet verbouwen, inclusief krachtstroomgroep, badkamer + toilet, badkamer en toilet renovatie, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, keuken afbreken en technische installatie, renovatie 1e verdieping, nieuwe (extra) badkamer op tweede verdieping, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, badkamer vernieuwen, badkamer verbouwen, nieuwe badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Krimpen aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Krimpen aan den IJssel:

Douchewand plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die op korte termijn een glazen douchewand van 70 x 200 cm direct op de vloer kan plaatsen in een nieuw betegelde badkamer. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zouden zijn.

Ligbad vervangen door douche

Ik wil een ligbad laten verwijderen en in plaats daarvan een douchecabine inclusief douchebak 90 x 90 cm laten plaatsen. Daarbij hoort ook de kale stukken van de wand en de vloer tegelen.

Douchecabine vervangen

Ik wil een aantal zaken in mijn woning laten monteren. Wij willen graag een oude douchecabine voorzichtig laten verwijderen zonder beschadiging van de vloeren en wand. En vervolgens een nieuwe douchecabine (met dezelfde vorm en maat) laten plaatsen. Dit heeft onze prioriteit. Eventueel afhankelijk van de prijs willen we ook onze thermostaatkraan met regendoucheset laten plaatsen. Daarbij willen wij graag een binnendeur laten inhangen bij onze slaapkamer.

Badkamer plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een badkamer. Zelf hebben we alle materialen. De ruimte is 1. 44m bij 2. 09m en bevat een klein raampje. Slopen van oude badkamer doen we zelf.

Badkamer verbouwen in aan te kopen woning

Ik wil de badkamer verbouwen van een huis wat ik wil gaan kopen. De afmetingen zijn 1,96 bij 2,70. Foto's zijn te vinden op funda. Nl, zie adres te krimpen aan den ijssel. Ik zou graag een bad, douche, wc en wasbakmeubel, wandbetegeling (vloerverwarming) willen. Ivm financiering wil ik weten hoeveel dit gaat kosten. Ik wil gemiddelde luxe, wat volgens deze website neerkwam op 1000 Eur per m2

Plaatsen van een douchewand

Gaarne VRIJBLIJVENDE OFFERTE voor het monteren van een door Gamma te leveren Haceka Barrier inloop douchewand. Zie website Gamma. Gaarne apart opgeven welke extra kosten u berekent voor: * Het vervoeren van de wand van Gamma naar de doucheruimte op de 1e etage (als u het gehele vervoer doet); * Het alleen naar boven brengen van de wand van de begane grond naar de doucheruimte (als een aparte vervoerder het vervoer tot achter de voordeur verzorgt); * Het demonteren van de oude douchewand. Wij gaan er van uit dat u de eventuele benodigde kit(ten) meelevert. In principe zullen wij de oude wand afvoeren. De materialen kopen we zelf.

Praxis badkamermeubel monteren

Praxis badkamermeubel montage. Wastafel + wandmeubel samen 99 cm. Gekocht bij Praxis, Merk Avanti `spiegel + wastafel + wandkolom. Indien de bestelling binnen is, haal ik deze op en wens ik graag de montage zsm na ontvangst.

Badkamer van schimmel en kalk ontdoen

Het plafond van onze badkamer en ook voor een gedeelte de muren zijn helemaal zwart van de schimmel. Graag laten wij deze schoonmaken en behandelen zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden. De oppervlakte is ongeveer 3 bij 4 meter groot.

Tegelvloer in badkamer opnieuw leggen

Een gedeelte van de tegelvloer in onze badkamer bolt op. Als je er op staat kraakt het en de voegen lijken wat vochtig. Waarschijnlijk is het een lekkage. De vloer moet opnieuw gelegd worden of gerepareerd indien mogelijk.

Bad naar inloopdouche ombouwen

In onze badkamer willen wij het bad laten vervangen voor een glazen inloopdouche. Er zijn geen reserve tegels aanwezig dus er zal gekeken moeten worden of de huidige tegels nog leverbaar zijn. In de douche willen wij graag een draingoot laten plaatsen.

Klussen in de badkamer

Klus 1: De sifon van het wastafelmeubel is afgebroken, deze zit nog gedeeltelijk vast gekit op de afvoerbuis. De nieuwe sifon moet een ruimte besparende sifon zijn ivm de hoogte van de lades in het wastafelmeubel. Klus 2: Opnieuw stellen douchewand: De douchewanden zijn scheef geplaatst. Hierdoor ontstaat er een lekkage onder de deur door.

Badkamer helemaal vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten ontwerpen en vernieuwen van onze badkamer. De badkamer is 2.5 x 1.6 meter groot. In de huidige badkamer staat een bad, dit willen wij laten vervangen voor een douchecabine of inloopdouche. Verder willen wij het toilet, de meubels en het tegelwerk laten vervangen. Wij zoeken iemand die alles voor ons kan verzorgen: het ontwerp, de aanschaf van de materialen, het sloopwerk en het opnieuw inrichten van de badkamer.

Badkamer en toilet vernieuwen

Ik wil graag mijn badkamer en toiletruimte beneden vernieuwen. De badkamer van 1.65 x 2.20 meter moet opnieuw worden betegeld. Er is al tegelwerk tot aan het plafond, waar overheen betegeld kan worden. Het bad moet worden verwijderd en ook het overige sanitair. Ik wil er een douche met glazen douchewand en deur laten plaatsen. Als het mogelijk is wil ik er een douchedrain laten plaatsen. Nu is er een staand toilet, dat moet een vrijhangend toilet worden. Er moeten een nieuwe wastafel en radiator worden geplaatst. Leidingwerk en elektra moeten ook worden aangepast. In de toiletruimte beneden moet een staand toilet worden vervangen door een vrijhangend toilet. De wanden en vloer moeten betegeld worden en er moet een fonteintje worden geplaatst. Graag overleg ik hier ter plaatse over de mogelijkheden en de materiaalkeuze. Graag ontvang ik een prijsopgave voor de arbeidskosten en voor de levering van alle materialen.

Spanplafond in de badkamer plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een spanplafond in de badkamer, schimmelwerend hoogwaardig materiaal, liefst met garantie. Het gaat om maximaal 2 m2 en er dienen 3 spotjes in gebouwd te worden. Het oude plafond bestaat uit MDF schrootjes. Graag ontvang ik separaat een offerte inclusief een goed werken ventilatiesysteem. Ik ben het beste per email te bereiken.

Lekkende kraan vervangen

De kraan van de wastafel in de douche lekt en is niet meer te repareren. Ik zoek een installateur of klusbedrijf die mij een soortgelijke kraan kan leveren en die ook gelijk kan aansluiten.

Douchecabine aanpassen

Voor een oudere dame is de douchecabine te hoog. De douchecabine verwijderen en gelijkvloers de afvoer aanbrengen. De bodem is al voorzien van tegels,. Mogelijk moet die tegelvloer waterdicht gemaakt worden (is voorzien van vloerverwarming). Tevens een stopcontact in de gang aanbrengen voor de traplift en mogelijk de deurpost van de huiskamer wijder maken.

Douchecabine van Praxis plaatsen

Ik zou graag een douchecabine laten plaatsen, die ik wil kopen bij Praxis.

Douche vebouwen

Onze douche moet opnieuw betegeld worden, de vloer + wanden. Tevens moeten de leidingen aangepast voor de nieuwe kraan (15cm), oude is 12 cm. Wandtegels is 14 m2 en de vloer is 3 a 3,5 m2. Leidingen omleggen voor nieuwe bad meubel. De materialen zal ik bij Praxis bestellen.

Badkamer monteren en betegelen

Leidingen verleggen en badkamer betegelen. Het is voor een huis dat ik op het oog heb, ik wil een schatting van kosten. Ik wil graag de badkamer 1,65 x 2,15 meter opnieuw betegelen, de oude tegels moeten eruit of er overheen tegelen. Het betreft de wanden en de vloer. Ook moet er nieuw sanitair geplaatst (wc met inbouwcloset, wastafel met ombouw) worden op een andere plaats (wastafel in de muur ertegenover en de douchekraan ook aan de andere kant). Verder een douchewand metselen van glasstenen en een douchevloer van grindmatje aanbrengen in betonnen vloertje. Het doucheputje moet ook een stukje worden verlegd. Materialen: de tegels haal ik zelf. Wilt u, indien mogelijk, zo vriendelijk zijn de prijs op te splitsen in leidingwerk, tegelwerk en kosten sanitair. Alles standaard en hangend toilet en meubels in de kleur wit? Alle materialen zo voordelig mogelijk. Kan het voor onder de 2000 euro?

Douchecabine plaatsen

Nieuwe douchecabine plaatsen. Afmeting 90 x 90 cm. Model Corsica. De gebruiksaanwijzing is niet duidelijk.

Douchecabine demonteren en nieuwe plaatsen

De oude douchecabine moet gedemonteerd worden. Afvoeren doe ik zelf. Ik wil een nieuwe douchecabine laten plaatsen, de cabine zal ongeveer 90 x 90 x 195 cm worden. Het is een cabine met een douchebak. Het komt wat hoger dan gebruikelijk dus ook een plint monteren. De afvoer zit misschien aan de andere kant. De kranen en douchestangen etc. kunnen blijven hangen. Graag ook een aparte prijs voor het demonteren van een wastafelmeubel en een nieuwe plaatsen. Bent u in de buurt gevestigd en biedt u gedegen vakmanschap? Graag reageren als u een ervaren vakman bent.

Badkamermeubel laten plaatsen

Badkamermeubel plaatsen. Wastafel met onderkast, een kraan, spiegel met verlichting, 1 badkamerkast, 2 bekerhouders. Alles wordt voor gemonteerd aangeleverd. Alleen de oude wastafel moet er nog afgehaald worden.

Plaatsing douchecabine

Mijn oude stoom / douchecabine is kapot. Ik heb inmiddels een nieuwe douchecabine met schuifdeuren besteld. Deze moet geplaatst worden in onze badruimte. D.w.z. plaatsing douchebak en plaatsing frame van de schuifdeuren, die ingehangen worden. Ook plaatsing van mengkraan en douchestang. Wegwerken stopcontact van de stoomcabine. De muur en de vloer zijn volledig betegeld. Ook afvoerputje is reeds aanwezig in de vloer. De oude cabine haal ik zelf weg.

Douchewand en deur monteren

Bruynzeel douche wand en draaideur (gekocht bij Karwei) monteren, zonder douchebak.

Douchecabine plaatsen

Het ophalen bij de bouwmarkt en het plaatsen van een douchecabine in een badkamer van een huurwoning, waar NIET mag worden geboord in de vloer vanwege vloerverwarming. Douchecabine moet op de vloer geplaatst worden, zonder douchebak.