Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Hoogvliet Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Hoogvliet Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Hoogvliet Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Hoogvliet Rotterdam of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Hoogvliet Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer renoveren, nieuwe badkamer op tweede verdieping, badkamer realiseren in nieuwbouwwoning, badkamer renoveren, badkamer renovatie, badkamer renovatie, badkamer vernieuwen, badkamer renovatie, badkamer renovatie, badkamer verbouwen, gehele badkamer renoveren, badkamer realiseren in souterrain en kleine badkamer renoveren, badkamer klussen, schadeherstel rapport badkamer, badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Hoogvliet Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Hoogvliet Rotterdam:

Oud en nieuw toilet

Ik wil graag dat een nieuw toilet met inbouwreservoir, bedieningspaneel, zwevende toiletpot en fonteintje geïnstalleerd wordt en dat de oude materialen daar worden verwijderd. Tevens muren en vloer na verwijderen oude opnieuw tegelen.

Toiletruimte renoveren

Ik wil het toilet van ongeveer 1 bij 1.30 meter renoveren. Het staande toilet dient te worden vervangen door een zwevend toilet. De vloer en de wanden tot 1.30 meter wil ik laten betegelen. Verder zal er een nieuw plafond gemaakt moeten worden en het fonteintje en verlichting aangesloten.

Hangend toilet met opbouw plaatsen

We willen graag het huidige toilet verwijderd hebben en een nieuw hangend toilet inclusief opbouw achter het toilet ervoor in de plaats. Nieuwe toilet en spoelmechanisme reeds in ons bezit. Beide van Grohe en bij Praxis gekocht.

Badkamermeubels monteren

Ik wil 2 badkamerkasten en een badkamer ondermeubel in elkaar laten zetten

Badkamer renoveren

De klant wil graag de tegels van de muur laten verwijderen. Daarna wil de klant de muren en de vloer laten betegelen. De klant wil een muurtje van 1,20 lang en 1,20 meter lang laten maken. Daar moet een wastafel aan vast komen te zitten. Het plafond moet worden verlaagd en daar moeten daarna weer 2 spots in worden gemaakt. Er moet een zwevend toilet worden geïnstalleerd nadat de oude pot is verwijderd. Het kan zijn dat er een paar andere dingen moeten worden opgehangen, maar dat zal de klant met de vakman overleggen.

Douchebak plaatsen

Ik wil een hoek instapdouche laten plaatsen en wil weten hoeveel dit zou kosten. Deze moet ongeveer 90 bij 90 cm worden.

Plafond badkamer vernieuwen

Vanwege lekkage bij de buurvrouw zijn er flinke vochtplekken ontstaan in onze badkamer op het plafond.

Driekwart douchebak plaatsen

Ik heb al een driehoek wand laten plaatsen. Kan uw klusdienst nog een driehoek douche instap plaatsen? Ook wil ik 2 rolgordijn in mijn slaapkamer plaatsen. Wat kost dat? Ik ga bij Gamma mijn producten kopen.

Driekwart douchebak plaatsen

Ik wil een driekwart douchebak plaatsen in mijn badkamer. De klusjes man heeft al een douchkabine geplaatst. Het is driekwart. Maar ik wil toch een douchebak plaatsen. Wat kost dat? Is het mogelijk? Kan ik zelf een driekwart douche bak kopen?

Halfronden douchecabine plaatsen

Plaatsen van halfronde douchecabine op tegelvloer.

Douchecabine leveren plaatsen

Graag wil ik mijn douchecabine en wastafel laten verwijderen en afvoeren. Ik wil een nieuwe douchecabine met lage instap van 100 x 100 cm laten plaatsen. Graag in het wit met een draaideur (scharnier recht) en inclusief hand- en regendouche en thermostaatkraan. De nieuwe douchecabine mag geplaatst worden in dezelfde hoek, op dezelfde plek. Op de plek waar de wastafel zat moet een éénpersoons badkamermeubel komen met twee soft close lades, van ongeveer 110 cm breed. Daarboven een spiegelkast van dezelfde breedte, met verlichting. Ik hoef geen kolomkast.

Toiletpot vervangen

Betreft het vervangen van een verhoogde toiletpot. De oude pot is 4 jaar oud, maar door een ongelukje is er een stuk vanaf gebroken. Het is een staande pot met achteruitlaat (sphinx 27). Het waterreservoir is nog goed, de klus bestaat dus uit het verwijderen van de oude pot, plaatsen van de nieuwe en deze aansluiten op het bestaande reservoir. Graag ontvang ik een offerte.

Lekkend douchepaneel repareren

Het douchepaneel dat de klant gekocht heeft, "Douchepaneel Serie Luna" is gaan lekken. Het lekken is bij de knop van de kraan om de douche om te zetten van de ene naar de andere douche.

Vochtprobleem oplossen in de badkamer

In de badkamer hebben wij een vochtprobleem. De volgende werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd: - opnieuw tegelen van de badkamervloer, 4 m2. - de aansluiting van de douche mengkraan is niet waterdicht waardoor de wand opnieuw betegelden gevoegd moet worden. Dit is 4 m2. - kitwerk rond om de douchecabine vervangen. - het stellen van de douchedeur.

Nisdeur monteren in de badkamer

Betreft het monteren van een nisdeur in de badkamer, deze nis is circa 116 cm breed. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douche ruimte verbouwen

Het betreft een douche verbouwing. Plan betreft. Douchebak en oude douchecabine eruit. Douche ruimte betegelen en een douchecabine op de tegels plaatsen zonder douchebak. Eventueel nieuwe planning bespreken met vakman en het beste te realiseren plan te realiseren.

Badkamer renoveren

Ik heb een eensgezinswoning. Ik wil graag een badkamer aan laten leggen op zolder.

Toiletruimte renoveren

Ik wil mijn toiletruimte graag laten vernieuwen. Het staande toilet moet worden vervangen door een hangend toilet. Ik wil ook de oude fontein laten vervangen. Ik wil graag een kunststof plafondafwerking. Ik maak graag een afspraak om de ruimte even te laten beoordelen en het werk door te spreken. Ik heb al tegels uitgezocht voor de wanden en vloer. Voor de overige materialen mag een aanbieding worden gedaan.

Onderhoud in de badkamer

Het betreft enkele werkzaamheden in de badkamer: vervanging van de designradiator en de kraan van de wasbak. Verder wat herstelwerkzaamheden in de vorm van kit werk waar de tegels aansluiten op het plafond.

Badkamer verbouwen

Buizen wegwerken. Toilet hang plaatsen ander indeling badkamer en mogelijk bad.

Complete toilet renoveren

Graag zou ik het toilet willen renoveren. De ruimte is ongeveer 1 bij 1 meter en het staande toilet wil ik laten vervangen door een zwevend toilet. De wanden en de vloer dienen te worden betegeld en het fonteintje gemonteerd. Daarnaast wil ik het plafond laten verlagen inclusief spots. Om de PVC buis zou ik graag nog een koof laten plaatsen. Het verwarmingselement dient te worden verwijderd en afgesloten.

Badkamer betegelen en sanitair vervangen

Ik wil graag mijn badkamer laten betegelen en het sanitair laten vervangen. Leidingen zijn reeds aanwezig en hoeven niet verplaatst te worden. Graag hier een prijs voor wat het mij ongeveer gaat kosten.

Badkamer verbouwen

Ik heb via Woonbron makelaars een Koopgarant-woning gekocht. Het is een bestaande woning waar ik zelf de badkamer volledig kaal zal maken. Het sanitair en de tegels haal ik eruit. Daarna wil ik de wanden en vloer graag laten betegelen, waarbij alle leidingen in de muur moeten worden weggewerkt. Vervolgens moet er een nieuwe douchecabine worden geplaatst. De oude wastafel moet worden herplaatst en ook een boiler. Het gaat om 19 m2 wandtegels en 8 m2 vloertegels. Ik heb bij de koop vanuit de Woonbron makelaars een Klusbudget-pas ontvangen, die ik moet besteden bij Karwei. Ik zal daar al mijn materialen aanschaffen. Ik denk dat de rekening voor de arbeid ook via de Karwei moet lopen, maar zal dat nog navragen. Graag ontvang ik een offerte voor de werkzaamheden. Ik wil die graag binnen drie weken laten uitvoeren.

Badkamer opknappen

Wij willen de badkamer laten doen. De badkamer is 2,40 bij 2,40 meter en deze halen we zelf leeg. Het betreft het plaatsen van een toilet (is er nu nog niet), douchecabine, wastafelmeubel en radiator. Voor het toilet moet het leidingwerk gelegd worden. Er zit een standleiding in de buurt. Het tegelen van de vloer en de wanden, 5 m2 om 20 m2.

Badkamer geheel betegelen en installeren

Badkamer van 2 x 3 meter geheel betegelen: wit i.c.m. grijs. Aanleggen van douche, bad, toilet en dubbele wastafel. Er hoeven waarschijnlijk geen leidingen verlegd te worden. Materialen door vakman te leveren.