Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor herstelwerkzaamheden in de badkamer:

Herstelwerkzaamheden in de badkamer

Wij willen in onze badkamer gebreken laten herstellen die geconstateerd zijn bij oplevering van onze nieuwe badkamer. Wij willen offertes ontvangen van de kosten van de werkzaamheden om de gebreken te herstellen. Degene die eerder de badkamer geplaatst heeft, heeft de klus niet afgemaakt. Gebreken: - gaten in het voegwerk (opnieuw voegen van de binnenkant douche (circa 10-15 m2) - slecht geplaatste hoek lijsten (lijsten lopen ongelijk en bol, plus vlijm scherpe randjes) circa 15 strekkende meters - beschadigde tegels die geplaatst zijn plaatselijk vervangen (circa 2-3 m2) - tegelwerk is niet egaal en strak op meerdere plekken (circa 2-3 m2) - tegelwerk dat scheef geplaatst is (circa 2 m2) - glazen douche deur loopt scheef en schiet uit zijn geleider aan de onderkant (niet waterpas) - aluminium hoeklijsten scherpe randen afwerken. (afwerking of opnieuw gedaan worden). Graag zouden we globale en indien mogelijk gedetailleerde indicatie willen ontvangen van de kosten. Alvast bedankt. Foto's van de werkzaamheden zijn er.
Onze klant uit Hendrik Ido Ambacht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelwerkzaamheden in de badkamer uit heel Nederland:

Badkamer- en WC-klussen

Ik wil een aantal beschadige tegels vervangen wc en badkamer. En een tegel in de woonkamer (vloerverwarming? ) en op zolder moet er iets verzonnen worden om het reservoir en de muur goed af te werken. Graag iemand met veel ervaring en een erkend bedrijf. Slechte ervaring onlangs gehad vandaar de herstelwerkzaamheden.

Lekkageschade bij Velux raam verhelpen

In onze badkamer lekt het bij het Veluxraam (1 x 1.5 meter), waterschade aan omliggend houtwerk, gipsplaten, schilderwerk en vloer. Graag een offerte voor de verzekering van de herstelwerkzaamheden.

Second opinion voor de badkamer

In mei van dit jaar hebben wij onze badkamer volledig laten verbouwen door een klusser. Wij zijn van mening dat er sprake is van gebreken in de verbouwing. Daarnaast heeft de klusser het werk niet afgemaakt, en komt afspraken om het af te maken helemaal niet meer na. Wij zouden graag een second opinion willen over de opgeleverde badkamer en een raming van de kosten voor herstelwerkzaamheden.

Sanitair demonteren, monteren en kitten

Ter voorbereiding op herstelwerkzaamheden aan een betonciré muur van 4 m2 in onze badkamer zoeken we een klusser die voor 11 september de wastafel, douche mengkraan en glazen douchescherm kan demonteren en kit kan verwijderen (ook van de naden van muur met vloer, plafond en andere muren). Na de herstelwerkzaamheden dient alles in de week van 18 september weer gemonteerd en opnieuw gekit te worden. Graag kit materiaal meenemen: doorzichtige kit voor de wanden en douchewand en witte kit voor de wastafel. Bij interesse zijn er ook nog andere kleine klussen in huis te doen: ophangen lampen, ophangen boekenplank, afzuigkap verlagen, lat plaatsen die kier tussen trap en wand afdekt.

Second opinion voor de badkamer

In mei van dit jaar hebben wij onze badkamer volledig laten verbouwen door een klusser. Wij zijn van mening dat er sprake is van gebreken in de verbouwing. Daarnaast heeft de klusser het werk niet afgemaakt, en komt afspraken om het af te maken helemaal niet meer na. Wij zouden graag een second opinion willen over de opgeleverde badkamer en een raming van de kosten voor herstelwerkzaamheden.

Badkamerwand opnieuw laten voegen en kitten

Ik wil graag de voegen en kitranden in mijn badkamer laten vervangen. Onze badkamer is 2.5 jaar geleden geplaatst door een sanitairbedrijf. Dit is niet helemaal goed gegaan. We willen nu graag de herstelwerkzaamheden door een andere partij laten uitvoeren. De badkamer is ongeveer 2 bij 2.50 meter. Ook zullen er tegels opnieuw geplaatst moeten worden. De tegels zijn 60 bij 30 cm. Ik heb een douchescherm dat verwijderd dient te worden, zodat het voegwerk hersteld kan worden.

Herstelwerkzaamheden na waterschade

Graag ontvang ik een globale offerte voor het volgende. Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: het schilderen van de muur van de benedenverdieping vanwege waterschade. Verder het schilderen van de badkamer vanwege waterschade. Als laatste het vervangen of herstellen van beschadigde lambrisering van de benedenverdieping ten gevolge van waterschade. Ik heb de offerte nodig voor de verzekering.

Herstellen van stuk- en sauswerk

Vanwege slecht kitwerk in de badkamer van onze nieuwbouwwoning is het stukwerk aan twee wanden (ca 10 m2) tot ca 50 cm boven de vloer alsmede het stukwerk van 1 plafond (ca 10 m2), allen aangrenzend aan de badkamer, aangetast. Voor de herstelwerkzaamheden zoeken wij een ervaren, gecertificeerd stukadoor/vakman. De werkzaamheden omvatten het herstellen van (glad) stukwerk, afplakken, afdekken vloeren, airless spuiten (kleur wit), indien noodzakelijk opnieuw aanbrengen gaas, opruimen restmateriaal etc. Klus graag vooraf komen bekijken. Offerte op basis van totaalprijs inclusief alle (reis)kosten. De werkzaamheden moeten in augustus worden uitgevoerd.

Herstelwerk op een plat dak

Wij willen enkele herstelwerkzaamheden laten uitvoeren op een plat dak op de begane grond van onze woning. In de badkamer is een lichtkoepel, waar een bevestigingsnagel van los is geraakt. De koepel is al 15 jaar oud en we vinden ook steeds kleine stukjes isolatiemateriaal, die verdroogd is. We willen hier nieuw isolatiemateriaal laten plaatsen. Verder staat er een afvoer op het dak van de cv-installatie, waar wij lekkage bij hebben. Wij willen dit ook laten repareren. Wij ontvangen graag een offerte.

Onderhoud in de badkamer

Het betreft enkele werkzaamheden in de badkamer: vervanging van de designradiator en de kraan van de wasbak. Verder wat herstelwerkzaamheden in de vorm van kit werk waar de tegels aansluiten op het plafond.

Partners

Partners van Casius