Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchedeur repareren:

Douchedeur repareren

Ik ben in het bezit van een douchecabine type solid, destijds gekocht bij de Gamma. De schuifdeur is nu echter met de onderste wielen uit de rail gelopen en ik kan hem er niet inkrijgen. De deur hangt nu aan de twee bovenste geleiders welke 3 jaar geleden door mij zijn vervangen omdat er een brak, en dat vind ik erg gevaarlijk. Graag laat ik dit door een vakman oplossen.
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchedeur repareren uit heel Nederland:

Badkamer losse werkzaamheden

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer deels kan renoveren. Het gaat om - opnieuw stellen van de douchedeur (glas) - halogeen lichtje repareren (plafond) - WC-bril vastzetten (Sphinx) - Vervangen lampje badkamerspiegel (Solare)

Kermi douchecabinedeur inbouwen en lekkage repareren

We zijn onlangs verhuisd naar een huis met een Kermi douchecabine met de afmeting 98 x 98 cm en deze mist een deur. De klus is om hier een douchedeur in te bouwen. Ook lijkt het te lekken aan de rechterkant van de douche. Extra klus zou zijn om deze lek te vinden en te dichten.

Repareren van een douchedeur

Helaas is mijn douchedeur wand afgebroken. Ik zou graag een offerte willen krijgen voor de vervanging en installatie. Afmetingen: h: 200 cm, b: 60 cm, d: 8 mm. De oude douche is al weggehaald.

Douchedeur repareren of vervangen

Een klant ondervindt hinder van haar douchecabine. Haar douchecabine wordt afgeschermd door een schuifbare glazen deur maar één van de wieltjes is kapot waardoor de deur niet meer lekker schuift. Ze is bang dat de deur binnen een korte tijd los raakt en dat het glas hierdoor breekt. Tevens is het niet meer mogelijk om haar douchekop op te hangen aan de muur. Ze moet de douchekop vasthouden tijdens het douchen, niet ideaal dus! Nu vroeg ik mij af of jullie bepaalde onderdelen van de douche kunnen vervangen. Het merk is onbekend voor de klant. Wel zijn fotootjes toegevoegd die hopelijk meer duidelijkheid kunnen geven. Mocht dit niet lukken dan wenst de klant de rail van de douchecabine geheel of de douchedeur in zijn geheel te laten vervangen. Klant wenst graag een oplossing voor 14 oktober daar er op die datum gasten komen die gebruik dienen te maken van deze douche.

Douchedeur repareren

Wij hebben net de sleutel ontvangen van onze nieuwe woning en hebben een nieuwe douchedeur geplaatst aangezien de oude uit elkaar viel. De deur blijft echter niet goed dichtzitten en hecht zich niet goed aan de magneet strip. Wij komen er zelf echter maar niet achter waar dit aan ligt.

Douchedeur laten repareren

In februari 2015 bij jullie de Corsica ruimtewinner douchewand/deur gekocht. Nu hapert een van de wieltjes (al alles geprobeerd om deze weer soepel te laten lopen) maar het werkt niet. Nu loopt de deur bijna helemaal niet meer en zal het wieltje/of meerdere vervangen moeten worden, maar dan moet de hele douchedeur er uit.

Vlizotrap repareren

Ophanging trap aan de linkerkant is afgebroken. Trap "hangt" nog alleen maar aan de rechterkant, ophangsysteem moet waarschijnlijk vernieuwd worden. Graag de vlizotrap zo repareren dat het soepel loopt (heeft dat nooit gedaan). De ontbrekende veer heb ik nog. Als je er toch bent graag de douchedeur (klemt) stellen en een slaapkamerdeur (valt steeds dicht) stellen.

Verschillende voorwerpen installeren

Hi there, Sorry but I do not speak very good Dutch so I hope English is all right. I would like a quote for 6 things: - install a shower door (one that fits on a bathtub) - replace an electric towel rack - fix the extractor fan in the bathroom (it doesn't turn on at the moment) - fix a light fixture (that doesn't turn on at this moment) - fix a balcony door that doesn't open properly (i can open it like a door but it does not tilt open) - install a kitchen extraction hood (i don't know if it's connected to a pipe) Thank you very much. Douchedeur en elektrisch handoekenrek installeren, afzuiger in de badkamer en in de keuken repareren, deur van het balkon afstellen of repareren en een lichtschakelaar repareren.

Repareren van een douchedeur

Mijn glazen douchedeur sluit niet meer in de cabine, de draaideur is wel gemonteerd maar niet goed afgehangen en ik wil dit graag laten herstellen. De deur staat nu open en kan niet dicht. Betreft een glazendeur van ongeveer 1 meter bij 2 meter, met onder en boven een bevestiging op de wand. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Onderhoud in een koopwoning

Vanaf 31 januari aanstaande zijn wij eigenaar van een woning. Nu is er een aantal dingen die wij graag voor wij er in trekken zouden willen laten repareren. Als eerste zouden wij de aansluiting van de douche willen na laten kijken, omdat er vocht gemeten is, verder zouden wij graag na willen laten kijken of de elektriciteitsleidingen in de douche wel geaard zijn en een ventilatie rooster in de douchedeur laten zetten. Een ander punt is we zouden de toiletpot ( zwevend toilet) op de beneden etage willen laten vast zetten en dit af laten kitten. Verder blijken de beugels van de rioleringsbuizen in de kruipruimte niet goed vast te zijn gezet dit zouden wij ook graag hersteld zien. En als laatste punt zouden wij bij de berging buiten graag de hemelwater afvoerpijp willen laten herstellen. We zouden dit graag op korte termijn en voor 14 februari willen laten herstellen.