Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine in badkamer plaatsen:

Douchecabine in badkamer plaatsen

Douchecabine plaatsen. Geen voorwerk nodig.
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine in badkamer plaatsen uit heel Nederland:

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer van 2 bij 2 meter laten verbouwen. Er moet opnieuw betegeld worden tot aan het plafond en ik wil weten of het mogelijk is om eroverheen te betegelen. Het toilet moet niet vervangen worden want het toilet is nieuw en staat in de douche. Er staat een klein wastafeltje in de douche die ook niet vervangen dient te worden. De douchecabine moet wel vervangen worden. Het kacheltje moet weggehaald worden.

Plaatsen douchecabine

Ik wil in mijn badkamer graag een douchecabine laten plaatsen. Ik heb deze al aangeschaft bij Gamma en zoek een vakman die hier de komende weken tijd voor heeft. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.

Diverse werkzaamheden in de badkamer

Wij zouden heel graag een prijsopgave willen ontvangen voor het monteren van een douchecabine, meubelkast voor onder de wasbak, wandkast en diverse kleine werkzaamheden voor in de badkamer. Met vriendelijke groet,

Douchecabine plaatsen

Wij willen graag een douchecabine laten plaatsen in onze betegelde badkamer. Onze voorkeur heeft een zogenaamde stortdouche. Badkamer is geheel af en in gebruik. Graag ontvang ik van u een offerte voor een douche cabine met stortdouche volledig geïnstalleerd. Ik neem aan dat deze vooraf moet worden opgemeten.

Badkamer herstellen

Badkuip verwijderen, vloer en overige sanitaire spullen verwijderen. Plaatsen van nieuw badkuip/douchecabine, kortom herstel van badkamer/kuip.

Lekkage in de badkamer verhelpen

Ik heb in 2010 mijn badkamer laten vernieuwen nadat ik lekkage had in het douchegedeelte. Nu heb ik daar wederom lekkage. Er staat daar een douchecabine met een geïntegreerde douchebak. Als ik er in stap voel ik de bak bewegen, dus mogelijk zit daar het probleem. Ik laat de klus hier graag bekijken en ontvang dan uw reparatievoorstel en een prijsopgave.

Douchecabine laten plaatsen

Plaatsing douchecabine in badkamer, bij voorkeur aanstaande donderdag, 12 oktober

Radiator en cabine in badkamer monteren

Graag zouden wij de douchecabine en radiator laten vervangen. De douchecabine is een halfronde en blijft dit ook. De radiator blijft op dezelfde plek alleen de aansluitingen moeten iets worden verlegd. Graag horen wij ook of u een radiatorkraan heeft of dat deze besteld moet worden. We horen graag uw reactie. De werkplek is goed bereikbaar.

Sanitair vervangen in badkamer

Wij zoeken een vakman voor het vervangen van onze oude douchecabine, wasbak en kranen. De nieuwe materialen zijn al gekocht.

Plaatsen van een douchecabine

Het gaat om het plaatsen van een douchecabine van 120 x 90 in een rechte hoek in de badkamer, op de badkamervloer.

Partners

Partners van Casius