Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Hellevoetsluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Hellevoetsluis heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Hellevoetsluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Hellevoetsluis of directe omgeving.

426 klanten uit Hellevoetsluis bevelen een bij Casius in Hellevoetsluis aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Hellevoetsluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.), badkamer verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer plaatsen, badkamer verplaatsen, het totaal renoveren van de badkamer, badkamer plaatsen, badkamer op 1e verdieping compleet renoveren, badkamer nieuwbouw 220 x 260, badkamer compleet verbouwen, badkamer en toilet renovatie, badkamer renoveren, verbouwing badkamer, renoveren bestaande badkamer, renovatie badkamer: installatie-, elektra- en loodgieterswerk en tegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Hellevoetsluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Hellevoetsluis:

Badkamer afmaken

Door uitval van handen en armen (reuma) kan ik de badkamer niet meer afmaken. Het betreft het plaatsen van een U-vormige hoekwand met 12 Grosfillex kunststof wandplaten, 1 keramiek- douche bak 90x90 + aansluiten en 1x glaswand 90 + glasdeur 90 cm. En het plaatsen van een wastafelmeubel van 90 cm breed. Alles is aanwezig.

Badkamer voegen en kitten

Ik wil graag de vloertegels van de douche (120 bij 90) opnieuw laten voegen en het gedeelte rond de douchedrain opnieuw laten kitten. Tevens het opnieuw stellen van douchedeur inloopdouche (sluit niet meer helemaal). Graag zo spoedig mogelijk.

Sanibroyeur installeren en toilet leveren en plaatsen

In een slaapkamer waar water en afvoer aanwezig is wil ik graag een sanibroyeur hebben. Daarvoor moet er een wasbak worden gedemonteerd, niet afvoeren.

Renoveren badkamer (3x2m)

Algehele renovatie: al* het bestaande vervangen m.u.v. het bad (het bad alleen verwijderen. Komt geen nieuw bad voor in de plaats). *Vervangen: 1. Douche, 2. Wastafel en kraan, spiegel en meubel, 3. Radiator, 4. Toilet (moet verplaatst worden), 5. Verlichting van 1 naar 2 of 3 spotjes (in overleg), 6. Alle vloer- en wandtegels, 7. Klein plafond en schuine wand sauzen. Opmerking: Nieuw sanitair en nieuwe tegels al in bezit.

Badkamer verbouwen

Badkamer compleet met douchewand stort-regendouche dubbele wastafel met twee kommen wandkast spiegel en inbouwtoilet. Wanden betegeld 30x60 ongeveer 22 m2 en vloertegels 60x60 ongeveer 7 m2. Boven toilet een nisje in de muur. Ook heb ik graag dat er iemand langskomt om de situatie goed te bekijken. Daarnaast is de riolering erg slecht en wil ik dat dit gerepareerd wordt.

badkamerrenovatie

De badkamer is ongeveer 2x2 meter en 250cm hoog. Ik zou graag tegel over tegel laten doen omdat vanwege mijn copd stof erg moeilijk word. Als deze klus gedaan is dan wil ik graag badkamermeubelen laten monteren, zoals hangend toilet, inloopdouche, kast. In overleg eventueel de verwarming verplaatsen, en mogelijk een kleine waterleiding klus. Badkamermeubelen en tegels verzorg ik zelf in de maand januari.

Plaatsen douchecabine

Ik wil een douchecabine kwartrond laten plaatsen en afkitten. De cabine ga ik nog kopen.

Toilet in de badkamer plaatsen

In de badkamer hebben wij op dit moment geen toilet. Graag zouden wij de kosten en mogelijkheden willen weten voor het plaatsen van een staand of zwevend toilet inclusief het aanleggen van de aan- en afvoer van de riolering. Er is voldoende ruimte in de badkamer.

Douchedeur repareren

Ik ben in het bezit van een douchecabine type solid, destijds gekocht bij de Gamma. De schuifdeur is nu echter met de onderste wielen uit de rail gelopen en ik kan hem er niet inkrijgen. De deur hangt nu aan de twee bovenste geleiders welke 3 jaar geleden door mij zijn vervangen omdat er een brak, en dat vind ik erg gevaarlijk. Graag laat ik dit door een vakman oplossen.

Badkamer verbouwen op korte termijn

Graag wil ik hulp bij het verbouwen van onze badkamer 2 x 2.30 meter. Werkzaamheden zijn diverse leidingen verleggen (deels al voorzien van sleuven).

Badkamer onderdelen laten plaatsen

Wat zijn de kosten voor een badkamer plaatsen? Materiaal zorg ik zelf voor. Materiaal zal bestaan uit vloertegels en muurtegels. Inloopdouche, wastafel monteren. Badkamer is ongeveer 3 x 3 meter. Als voorwerk moeten de huidige tegels verwijderd worden. Optioneel is afvoeren, dit ligt aan de meerprijs in de offerte. Kan dit apart vermeld worden?

Vervangen douchekraan

Nieuwe kraan m

Badkamer verbouwen

Wil de badkamer graag laten verbouwen, die is ongeveer 2 meter x 3 meter. Wil een zwevend toilet, een douchemeubel en een douche. Mooi maar simpel. De vakman hoeft niet per se alles eruit te slopen, ik kan dat ook zelf doen. Er dient ook betegeld te worden. Het gaat om de vloer en de wanden tot 1,5 meter hoog (misschien verandert dat nog). Er hoeven geen waterleidingen verplaatst te worden maar er moeten wel elektra leidingen getrokken worden naar de badkamer omdat die er op dit moment niet zitten.

Douchecabine in badkamer plaatsen

Douchecabine plaatsen. Geen voorwerk nodig.

Verhoogd toilet plaatsen

Ik wil graag een verhoogd toilet laten plaatsen en het oude toilet afvoeren en weghalen.

Verhoogd toilet leveren en plaatsen

Bestaande toilet afvoeren en plaatsen een verhoogd toilet

Douchecabine New York installeren

Het eruit halen van de oude douchecabine (met bak) en het installeren van nieuwe douchecabine van het merk New York. De cabine wordt op een bak geplaatst worden.

Douchecabine in de douche plaatsen

Ik ben ambulant begeleidster en begeleidt op dit moment een mevrouw die graag een douchecabine wil laten plaatsen in haar douche. Haar douche is gerenoveerd. Maar ze heeft nu geen scherm of iets dergelijks. Ze wil graag een douchecabine. Een 80 bij 80 cm zou volstaan. Maar wat zijn de kosten voor het plaatsen?

Onderhoud in de badkamer

Ik wil enkele onderhoudsklussen in mijn badkamer laten verzorgen. Er moet bij het bad 1 tegeltje en bij de douche moeten 2 tegeltjes worden vervangen. Verder wil ik de kitrand langs de douchebak in mijn douchecabine laten vervangen, omdat ik lekkage heb. Bij het bad moet de kitrand ook worden vervangen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Complete verbouwing van de badkamer

De oude badkamer moet verwijderd worden. Het is een badkamer van 2 x 1.65 meter groot. Er moet een inloop douche inkomen. Handdoek Radiator aan de muur en en wastafel met kast eronder.

Douchecabine met douchebak monteren

Monteren douchedeur en douchewand, douchebak kitten en voegen. Een douchecabine met douchebak. De oude cabine halen we zelf weg.

Douchecabine laten plaatsen

Ik zou graag willen weten wat het kost als ik door jullie een douchecabine zou laten plaatsen in de badkamer. Er is niet echt een bak nodig. Er zitten leidingen in de weg, dus er moet wel wat verzonnen worden om daarom heen te gaan.

Badkamer en toiletruimte opbouwen

Ik ontvang graag een offerte ontvangen voor het tegel klaar maken en het tegelen van de badkamer en een separate toiletruimte. Voor de badkamer gaat het om het tegelen van de wanden, 20 m2, en de vloer, 9 m2. Het toilet is ongeveer 1 bij 1 meter en de hoogte van de wanden zijn verschillend.

Spiegelkast en badmeubel laten plaatsen

Een spiegelkast en een badkamermeubel laten plaatsen. De materialen worden komende week afgeleverd. Oude wastafelmeubel moet nog verwijderd worden. Nieuwe wasbak model Jan de Bouvrie. 60 cm breed met ruimte besparingset voor de afvoer. De kraan tevens vervangen. Graag nieuwe meubels plaatsen tegen de wand en wasbak afkitten. Foto's van huidige situatie toegevoegd. Kastje moet ook vervangen worden.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer ongeveer 2.70 bij 1.65 meter laten renoveren daar er een vochtprobleem aanwezig is. De oude badkamer dient te worden verwijderd. De wanden en de vloer moeten opnieuw worden betegeld, inloopdouche met glazen wanden, nieuw toilet, badkamermeubel met wastafel en een nieuwe radiator monteren. Eventueel willen wij de indeling aanpassen.